Προς το περιεχόμενο

e-shop Newsletter 27/03-09/04/2011

Narayan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

http://www.e-shop.gr/newsletter/mail-110324.html

Οι τιμές ισχύουν με τον κωδικό OFFER1121.

Ξεχωρίζω τα ηχεία Easytouch, τις ταινίες Bluray που είναι σχεδόν όλες -50% από την χαμηλότερη τιμή της αγοράς και το επαναφορτιζόμενο κατσαβίδι B&W.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

το κατσαβιδι ειναι σε καλη τιμη αλλα ειναι καλυτερα πια να δωσεις τα διπλα κ να παρεις με μπαταρια λιθιου

(σε άλλες μαρκες ξεκινουν απο 27€)

Ο σκληρός της WD λέει τίποτα;

Για κάποιο ανεξήγητο ψυχολογικό φόβο, δε μου κάθεται καλά 1 TB σε εξωτερικό και ειδικά σε 2.5"

Ο σκληρός της WD λέει τίποτα;

Για κάποιο ανεξήγητο ψυχολογικό φόβο, δε μου κάθεται καλά 1 TB σε εξωτερικό και ειδικά σε 2.5"

παρε αφοβα........οταν βγουν τα 2TB σε 2.5" θα σου καθεται πιο καλα?.........εχω 2*1TB lacie (τους εχα παρει 80ευρω τον εναν) κ ολα καλα

Έχει χρησιμοποιήσει κανείς το Jabra bt με Zte blade?

Προσπαθώ να συνδεθώ αλλά μάταια. Επιτυγχάνεται η σύζευξη, το βλέπει αλλά όχι η σύνδεση.

Όποιος το έχει δοκιμάσει με blade ας μου πεί τι έκανε. Thanks. :)

Έχει χρησιμοποιήσει κανείς το Jabra bt με Zte blade?

Προσπαθώ να συνδεθώ αλλά μάταια. Επιτυγχάνεται η σύζευξη, το βλέπει αλλά όχι η σύνδεση.

Όποιος το έχει δοκιμάσει με blade ας μου πεί τι έκανε. Thanks. :)

Το δοκίμασα και γω αλλά τζίφος...

Παιδια, εγω τελικα τα τσιμπησα τα ηχεια. Πρεπει να πω πως η ποιοτητα κατασκευης και το design ειναι επιεικως, ΑΨΟΓΑ! Πολυ καλη απομιμηση ξυλου, σου δινουν την αισθηση οτι προκειται για πολυ ακριβο και ποιοτικο προιον. Η ποιοτητα ηχου, αν και ειναι η πρωτη μου επαφη με ηχεια της κατηγοριας οποτε δεν μπορω να συγκρινω με αλλα, εμενα μου φαινεται παρα πολυ καλη. Καθαρος ηχος χωρις μπουκωματα....Στα συν του το γεγονος οτι η συνδεσιμοτητα γινεται με "καρφια" L-R γεγονος που καθιστα την συνδεση του πολυ ευκολη με TV, DVD κλπ. Δλδ, ανετα παιρνεις ενα σετ για το σαλονι. Πραγματικα εντυπωσιαστηκα απο την ποιοτητα και το Design. Ισως ανεβασω και καποιο βιντεο αργοτερα.

10/10 απο εμενα και αν βαλεις μεσα τον παραγοντα τιμη/αποδοση τοτε 20/10!!!! (αξιζουν και τα 45 που ειχαν αρχικα)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...