NiKoS WSN Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Γίνεται με την paypal να αγοράσεις πράγματα με δόσεις; ρωτάω γιατί 1ον δεν έχω /*ακόμα*/ 2ον είμαι 14ων και δεν πολυξέρω από αυτά αλλά επειδή θα βγάλω κανονική κάρτα, θέλω να πάρω με δόσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Όχι δεν γίνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiKoS WSN Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Όχι δεν γίνεται. Κρίμα και ευχαριστώ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 δεν εχει να κανει με το paypal οι δοσεις αλλα με την χρεωστικη-πιστωτικη που θα βγαλεις. χρεωστικη βγαζεις ειτε προπληρωμενη ακομη και ανωνυμη. για να μπουν δωσεις στις παραπανω θα πρεπει να προυπαρχει το ποσο στη καρτα και οχι στο paypal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiKoS WSN Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 δεν εχει να κανει με το paypal οι δοσεις αλλα με την χρεωστικη-πιστωτικη που θα βγαλεις. χρεωστικη βγαζεις ειτε προπληρωμενη ακομη και ανωνυμη. για να μπουν δωσεις στις παραπανω θα πρεπει να προυπαρχει το ποσο Δηλαδή γίνεται με paypal δόσεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekparot Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Όχι δεν γίνεται. Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.