sotos81 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Καλησπερα σε ολους!Εχω αλλαξει σκληρο δισκο σε ενα laptop toshiba satellite που εχω και εχω μια απορια!Αν δοκιμασω να κανω επαναφορα συστηματος με το recovery disk που μου ειχαν δωσει απο το καταστημα θα εχω καποιο προβλημα π.χ. με τους drivers του δισκου?Ρωταω γιατι δεν εβαλα ακριβως το ιδιο δισκο που ειχε επανω αλλα διαφορετικο.Ο παλιος ηταν 160gb και 5400rpm (μαρκα δεν ξερω) και ο καινουριος ειναι western digital 250gb 7200 rpm.Βεβαια και οι δυο ειναι sata!Ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannispaok Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 μα υποτιθεται απο οσο ξερω- οτι στον παλιο θα ειχε κρυφα αρχεια recovery.....(καταχωρημενα σε κρυφο partition) τωρα που τον αλλαξες δε θα υπαρχουν! οποτε δε νομιζω να μπορεις να κανεις! ας σου πουν οι πιο ειδικοι εδω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Αν το δισκάκι είναι μεγάλο και έχει όλα τα αρχεία που χρειάζονται(ολόκληρα τα windows) τότε κανένα πρόβλημα αλλιώς ισχύ αυτό που είπε ο από πάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotos81 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Αν το δισκάκι είναι μεγάλο και έχει όλα τα αρχεία που χρειάζονται(ολόκληρα τα windows) τότε κανένα πρόβλημα αλλιώς ισχύ αυτό που είπε ο από πάνω. Και πως θα το δω αυτο?Να πω επισης οτι καποτε ειχα περασει ubuntu και μετα οταν εκανα επαναφορα με αυτο το δισκακι περαστηκαν κανονικα τα (windows vista) που ειχε και προεγκατεστημενα το laptop!Σου λεει τιποτα αυτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotos81 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Καμια βοηθεια παιδες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Και πως θα το δω αυτο? ...απλά μπουτάροντας από CD, με το σχετικό δισκάκι μέσα. Ή που θα πάει να σου ξεκινήσει εγκατάσταση, ή που όχι. Να πω επισης οτι καποτε ειχα περασει ubuntu και μετα οταν εκανα επαναφορα με αυτο το δισκακι περαστηκαν κανονικα τα (windows vista) που ειχε και προεγκατεστημενα το laptop!Σου λεει τιποτα αυτο? Καμια βοηθεια παιδες? ...λέει ότι τότε υπήρχε το κρυφό partition με την προ-εγκατάσταση. Με το που άλλαξες δίσκο, πάπαλα. Γιου νιντ νιού Γουίντοουζ. (...το web βρίθει από μέρη όπου υπάρχουν. Pick one). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Μέσα από τα windows εισάγεις το δισκάκι βλέπεις σε ποιο οδηγό είναι π.χ. d:\ e:\ κ.τ.λ. πας έναρξη->εκτέλεση-> εισάγεις cmd και πατάς enter σου ανοίγει ένα παράθυρο dos εκεί γράφεις dir x:\ > c:\lista.txt[/code\] όπου x:\ όποιο γράμμα οδηγού είναι το δισκάκι αν δεν σου επιτρέπει πρόσβαση στο c:\ χύμα γράψε το αλλού άνοιξε το αρχείο αυτό και κάνε αντιγραφή/επικόλληση ότι σου βγάλει εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Οδηγώ και σε σκέφτομαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Ψείρας! πω πω πω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.