fivos1970 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Εχω κατι υποτιτλους σε srt και μια ταινια σε avi. προσπαθω να τους βαλω μεσα στην ταινια με το AVIRECOMP αλλα ειναι λαθος συγχρονισμενοι. Το προβλημα ειναι οτι αρχιζουν πιο νωρις. Ξερει κανεις κανενα προγραμμα με το οποιο μπορω να αλλαξω την χρονικη θεση των υποτιτλων? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsarkamparararam Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Δοκίμασε το subtitle workshop...... Είναι πολύ καλό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tony_Montana Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Δοκίμασε το subtitle workshop...... Είναι πολύ καλό! θυμασαι πως πανε μπροστά πισω? ctrl+Shift+N/M???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsarkamparararam Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Oχι γιατί έχω καιρό να το χρησιμοποιήσω..... Κάπου αριστερά έχει κάτι "+" και "-" και σου λέει ακριβώς το χρόνο άμα θυμάμαι καλά..... Έχω και τα λίνουξ τώρα και δεν μπορώ να σε βοηθήσω παραπάνω.... http://www.youtube.com/watch?v=POl6cRlIV1w&feature=related με αυτό όμως υποθέτω ότι δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.