Anastasis845 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 παιδια καλησπερα!!!!ομολογω οτι δεν ξερω πολλα απο κινητα!!!προσφατα αγορασα ενα vodafone joy 845 ελαφρως μεταχειρισμενο!!!τη πρωτη μερα το παιδεψα λιγο ψαχνοντας και κατεβαζοντας εφαρμογες και το φορτισα!!!τις επομενες μερες αρχισε να κατεβαζει μπαταρια πολυ γρηγορα. συνειδητοποιησα οτι ισως εφταιγε που αφηνα ολο το βραδυ ανοιχτα το wi fi και το skype!!!αλλα σημερα που τα εκλεισα συνεχιζει να κατεβαζει με αμειωτο ρυθμο μπαταρια περιπου 1% ανα 3 λεπτα!!!!!!!!!!εχει προβλημα???τι να κανω??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cyber_katsarida Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 κλείσε wi-fi, bluetooth και ό,τι άλλες πατέντες έχει...βάλτο σε μέρος όπου έχει καλό σήμα και περίμενε να δεις πόσο θα κρατήσει. εννοείται δε θα το χρησιμοποιήσεις καθόλου. βάλτου καμία sim που δε χρησιμοποιείς (όλοι έχουν από μια) και περίμενε. μετά βλέπουμε. δεν είναι εύκολο να καταλάβεις αν έχει πρόβλημα η μπαταρία αν το χρησιμοποιείς κανονικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Android είναι, το μόνο εύκολο να σου τρώει την μπαταρία κάποια εφαρμογή που μένει ανοιχτή ή κάποιο widget. Δοκίμασε αυτό που λέει ο αποπάνω, αν και εγώ στη θέση σου θα έκανα μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων για να έρθουν όλα στα ίσια τους και να ξέρω τί μου γίνεται (επειδή το πήρες μεταχειρισμένο το λέω αυτό). Αν φυσικά δεν το έχεις κάνει ήδη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anastasis845 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 παιδια ευχαριστω πολυ!!!!το δοκιμασα να κλεισω τα παντα και να το αφησω μονο του και δεν επεσε η μπαταταρια!!!με ενα μηνυμα ομως και με ενα τηλεφωνο που εκανα σημερα επεσε κανα 20%!!φυσιολογικο ειναι?? επισης επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων δεν εκανα, γιατι οταν το πηρα ηταν εντελως αδειο!να κανω λετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bat 21 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 flashαρε του αλλη rom! Εγω αυτο εκανα και ηρθε στα ισια του!Μπορεις να βρεις στο internet πολυ ευκολα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.