kenmitsakos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 θελω να αγορα ενα σκληρο για το wii μου επειδη θα του βαλω softmode δεν με νοιαζει ο χωρος-το μεγεθος του σκληρου και ουτετιποτα αλλη ιδιετερη θυρα lan-usb 3.0 ....... μια usb 2 ειμαι ευχαριστημενος εγω λεω να παρω αυτον ή αυτον. τι λετε καλοι ειναι για το wii ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grouspen Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 καλοί είναι οι σκληροί αλλά τόσα πολλά gb δεν νομίζω ότι θα σου χρειαστούν στο wii. εγώ έχω πάνω έναν εξωτερικό seagate 60gb 5αετιας (που δεν τον έκανα τπτ) . χωρισμένος σε 2 partition . 40gb για τα παιχνίδια και 20 για αρχεία κτλ. και δεν νομίζω ότι μ χρειάζεται και παραπάνω. για να καταλήξω κάπου . πιστεύω ότι με τα μισά λεφτά θα έπαιρνες έναν εξίσου καλό εξωτερικό μιας και τα backup των παιχνιδιών δεν πιάνουν πολύ χώρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
egw_eimai_re Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 το 1ο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefta_yparxoun Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 εγώ θα έπαιρνα τον 2,5" segate 500Gb για να αποφύγω την εξωτερική τροφοδοσία αλλά και γιατί είναι πολυδοκιμασμένος (έχω δει πάνω από 10 wii με τέτοιο δίσκο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alkis29 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 καλοί είναι οι σκληροί αλλά τόσα πολλά gb δεν νομίζω ότι θα σου χρειαστούν στο wii. εγώ έχω πάνω έναν εξωτερικό seagate 60gb 5αετιας (που δεν τον έκανα τπτ) . χωρισμένος σε 2 partition . 40gb για τα παιχνίδια και 20 για αρχεία κτλ. και δεν νομίζω ότι μ χρειάζεται και παραπάνω. για να καταλήξω κάπου . πιστεύω ότι με τα μισά λεφτά θα έπαιρνες έναν εξίσου καλό εξωτερικό μιας και τα backup των παιχνιδιών δεν πιάνουν πολύ χώρο. Εχω 2 δίσκους συνδεδεμένους συνολικού μεγέθους 3,5 TB από τους οποίους έχω γεμίσει σχεδόν τα 3 TB με πάνω από 1100 μοναδικά παιχνίδια (Οχι διπλές εκδόσεις PAL-NTSC και τέτοια... Πίστεψε με χρειάζεται χώρος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mavlok Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Εχω 2 δίσκους συνδεδεμένους συνολικού μεγέθους 3,5 TB από τους οποίους έχω γεμίσει σχεδόν τα 3 TB με πάνω από 1100 μοναδικά παιχνίδια (Οχι διπλές εκδόσεις PAL-NTSC και τέτοια... Πίστεψε με χρειάζεται χώρος... Αν τα μετατρέψεις σε .wbfs αντί για .iso χρειάζεται πολύ λιγότερος χώρος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grouspen Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Εχω 2 δίσκους συνδεδεμένους συνολικού μεγέθους 3,5 TB από τους οποίους έχω γεμίσει σχεδόν τα 3 TB με πάνω από 1100 μοναδικά παιχνίδια (Οχι διπλές εκδόσεις PAL-NTSC και τέτοια... Πίστεψε με χρειάζεται χώρος... wow . μήπως τα παραλές ? λέω εγώ τώρα...... τους έχεις κάνει wbfs ή @@? τέσπα. θα συμφωνήσω με τον lefta_yparxoun. ένας 500αρις χωρίς εξωτερική τροφοδοσία και θα είσαι κομπλέ. (γνώμη μου) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alkis29 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δεν τα έχω iso. Είναι όλα σε .wbfs αρχεία. Οποιος θέλει ας μου δώσει mail να του στείλω την λίστα σε excel να δει... Παιδιά δεν ξέρω αν παρακολουθείτε την αγορά του Wii αλλά βγαίνουν νέα games σχεδόν κάθε μέρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mavlok Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δεν τα έχω iso. Είναι όλα σε .wbfs αρχεία. Οποιος θέλει ας μου δώσει mail να του στείλω την λίστα σε excel να δει... Παιδιά δεν ξέρω αν παρακολουθείτε την αγορά του Wii αλλά βγαίνουν νέα games σχεδόν κάθε μέρα... Μια και απ' ό,τι καταλαβαίνω τα έχεις όλα μπορείς να γράψεις κάποια που θεωρείς hidden gems (κάθε είδους) και δεν είναι ευρέως γνωστά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 1100 παιχνίδια. ΟΚ. Ούτε με το 1/10 από αυτά δεν ασχολείσαι σοβαρά. Δεν είναι ανάγκη να έχει όλα τα παιχνίδια στον σκληρό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alkis29 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 1100 παιχνίδια. ΟΚ. Ούτε με το 1/10 από αυτά δεν ασχολείσαι σοβαρά. Δεν είναι ανάγκη να έχει όλα τα παιχνίδια στον σκληρό. Αυτό είναι μια άλλη ιστορία... Σίγουρα το 90% του συνόλου είναι trash... Απλά λέω οτι γενικά είναι πάρα πολλά τα games του Wii και αν θέλει κάποιος να μαζέψει αρκετά πρέπει να έχει και παραπάνω σκληρό.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
egw_eimai_re Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Εχω 2 δίσκους συνδεδεμένους συνολικού μεγέθους 3,5 TB από τους οποίους έχω γεμίσει σχεδόν τα 3 TB με πάνω από 1100 μοναδικά παιχνίδια (Οχι διπλές εκδόσεις PAL-NTSC και τέτοια... Πίστεψε με χρειάζεται χώρος... φίλε μου που μένεις; Στείλε μου ενα πμ γιατί με 2mbps δεν την παλεύουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kenmitsakos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 αυτο ; πιο φτηνο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
egw_eimai_re Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 καλό ειναι να τσεκάρει συμβατότητα. http://wiki.gbatemp.net/wiki/USB_Devices_Compatibility_List#2TB Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ptsiou Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 μην κανεις τη μ@@@@@ και παρεις 3,5" γιατι θα σου βγαλει προβληματα. παρε ενα 2,5" να εισαι ησυχος, ουτε ρευματα, ποιο μικρος κ ποιο ακριβως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.