sir_platanight Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 καλησπερα παιδια εχω μια powercolor hd5850( http://www.extremepc.co.nz/images/powercolor5850.jpg )και θα ηθελα να ρωτησω αν κλοκαρετε η συγκεκριμενη!!εχω δει οτι σε αλλες μαρκες γινεται...δεν τρελενομαι να το κανω αλλα αν γινεται χωρις να της κανω ζημια γιατι οχι!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Σε όλες της εκδόσεις γίνεται αρκεί να έχεις καλές θερμοκρασίες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Αν clockεται λέει ! O/C puppy από τα λίγα, απ' ότι βλέπω είναι και reference, λογικά 950 core εύκολα, ίσως και παραπάνω. Μιλάω πάντα για stable καταστάσεις. Δοκίμασε το τελευταίο Afterburner Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Άρχισε να clockareis σιγά σιγά και με μέτρο.Stability test με το Furmark και κοιτάς και τις θερμοκρασίες φυσικά παράληλα. Άρχισε και πες μας πως τα πας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sir_platanight Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δεν Ειμαι σπίτι τώρα..ποιες Ειναι καλές θερμοκρασίες δηλαδή;γτ τώρα Παίζω γύρω στο 45αρι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Υπό φόρτο μας ενδιαφέρουν βασικά, όχι σε κατάσταση ηρεμίας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sir_platanight Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Σε κατάσταση ηρεμίας Ειναι Καλα;θα κοιτάξω κ υπό φόρτο και θα σας πω...με τι μπορω να την τσιτωσω εκτός απο παιχνιδια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Σχεδόν καλά είναι... προς το "ελαφρώς τσιμπημένη" δηλαδή, αλλά σε καμιά περίπτωση δεν είναι ανησυχητική Αν μπορείς πάντως να βελτιώσεις το airflow στο κουτί (case fan, cable management κτλ) μόνο για καλό θα είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sir_platanight Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 βασικα πιστευω οτι ειναι καλο το airflow...πιστεω τουλαχιστον..εχω 4 ανεμιστηρες+1 για τον σκληρο μου..2 βαζουν 2 βγαζουν!! ..οι 2 πανω βαζουν και ο αριστερα και ο κατω βγαζουν!!ευχομαι να μην εχω κανει μακακια!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Ναι, μια χαρά φαίνεται το case σου Οπότε ή απλά είναι λίγο πιο ζεστό το κομμάτι σου, η παίρνει λίγη βελτίωση η πάστα που έχει η gpu. Όπως και να 'χει, δεν είναι ανησυχιτικό το idle σου Συνήθως πάντως οι πάνω και ο πίσω βγάζουν και οι μπροστινοί βάζουν Οπότε αν έμπαινε αέρα από μπροστά, στο ύψος της κάρτας, όλο και κάτι θα "έπαιρνε" μαζί του (η κάρτα λειτουργεί σαν exhaust). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sir_platanight Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 ειναι δυσκολο να ανοιχτει να της την ανανεωσω?!γιατι την εχω ενα χρονο και 2 μηνες...αλλα ποτε σε οποια καρτα και να ειχα δεν την ειχα πειραξει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Καθόλου δύσκολο δεν είναι, αρκεί να έχεις πολύ λεπτό σταυρωτό κατσαβίδι για το Χ bracket πίσω από τον πυρήνα. Αν δώσεις λίγο προσοχή στο λύσιμο, και δεν χαλάσεις τα pads που θα βρεις όλα θα πάνε καλά. Βάλε ένα ππππποοοολλλλύυ λεπτό στρώμα ceramique στον πυρήνα, αφού καθαρίσεις την παλιά με ένα χαρτάκι, βρεγμένο με οινόπνευμα. ( Περίμενε να εξατμιστεί το οινόπνευμα πριν βάλεις την πάστα ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sir_platanight Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 να σε ρωτησω εγω δεν εχω μπροστα φανς...εχω μονο πανω 2,1 κατω και ενα στα αριστερα διπλα απο τον επεξεργαστη...πως πιστευεις πως ειναι καλυτερα για καλυτερο airflow?θα το δοκιμασω με την καρτα...ευχομαι να μην την χαλασω...τωρα που ειπες ceramique,την αγορασα και για τον επεξεργαστη μου την συγκεκριμενη λογω του οτι εχω ακουσει τα καλυτερα...ειναι ομως πολυ σκληρη..σαν κολα θα ελεγα και δεν μπορουσα να την απλωσω και την παρατησα και εβαλα μια αλλη που ειχα...ειναι χαλασμενη η απλα ειναι ετσι? Το οινοπνευμα δεν κανει ζημια? edit:τι πρεπει να ανεβασω πρωτο στο afterburner για να ακολουθησουν και τα υπολοιπα?γιατι ανεβασα λιγο το voltage αλλα core και memory clock παραμενουν τα ιδια!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Το οινόπνευμα δεν κάνει ζημιά όχι, αρκεί να του δίνεις ένα λεπτάκι να στεγνώσει. Η ceramique δεν είναι και πολύ εύπλαστη αλλά με ένα σκληρό χαρτάκι ή μια πιστωτική και λίγη υπομονή θα πετύχεις αυτό το λεπτό film που απαιτείται. Είναι πολύ καλή πάστα και τέλειος μονωτής οπότε είναι πατάτα-free κατά την εφαρμογή. Και να θέλεις, ζημιά δεν γίνεται Τώρα για το airflow, αν υποθέσω ότι τα fans είναι περίπου ίδια σε απόδοση, θα έλεγα να κάνεις τα 2 πάνω και το πάνω αριστερά exhaust και μόνο τον κάτω intake. Λογικά θα δουλέψει καλύτερα, γιατί όπως είσαι τώρα, τα 2 πάνω fans στέλνουν αέρα προς την κάρτα, ο οποίος γίνεται λιγάκι χλιαρός από το cpu cooler (χώρια που χάνει και την κατεθυντικότητα του απο το push pull) και όταν ο αέρα στάσει στην κάρτα ζεσταίνεται και λογικά παίρνει ξανά την ανηφόρα (ο ζεστός αέρας πάει πάνω). Οπότε υπάρχει ένα αχρείαστο πήγαινε-έλα. P.S. Στο ΑΒ μπορείς να ρυθμίσεις τα πάντα αυτόνομα. Αν θέλεις απλά να δεις μέχρι που μπορείς να φτάσεις με stock ρεύμα, ανέβασε το core για αρχή και apply και βλέπεις. Με Μικρά βήματα κάθε φορά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sir_platanight Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 ok θα το φτιαξω οπως μου λες αυριο το airflow!!ειναι ακριβος στην ιδια αποδοση...ειναι αρκετος μονο ενας φαν να φερνει αερα?θα γινω λιγο χαζος τωρα...το AB που ειναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.