zoi Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Λοιπόν. Καλησπέρα! συνδέομαι εδώ και ένα μήνα περίπου σε ένα δίκτυο προφανώς όχι το δικό μου με μεγάλη επιτυχία. το δίκτυο είχε κλειδί αλλά με ένα προγραμματάκι απέσπασα τον κωδικό WPA αν δεν απατόμαι. σήμερα μου λέει ότι είναι κρυφό. επειδή βασίζομαι σ αυτή τη σύνδεση για τις εργασιούλες μου μπορεί κάποιος να μου πει αν υπάρχει τρόπος να ξανασυνδεθώ? Any kind of advice would be welcomed! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bele Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Καλησπερα!Φανταζομαι οτι συνδεοσουν σε ενα Thomson ή σε Speedtouch(το λεω επειδη χρησιμοποιησες προγραμματακι ).Noμιζω οτι ενα καλο προγραμμα που εμφανιζει ολα τα δικτυα, κρυφα ή μη, ειναι το NetStumbler : http://www.netstumbler.com/downloads/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antbyron Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Λοιπόν. Καλησπέρα! συνδέομαι εδώ και ένα μήνα περίπου σε ένα δίκτυο προφανώς όχι το δικό μου με μεγάλη επιτυχία. το δίκτυο είχε κλειδί αλλά με ένα προγραμματάκι απέσπασα τον κωδικό WPA αν δεν απατόμαι. σήμερα μου λέει ότι είναι κρυφό. επειδή βασίζομαι σ αυτή τη σύνδεση για τις εργασιούλες μου μπορεί κάποιος να μου πει αν υπάρχει τρόπος να ξανασυνδεθώ? Any kind of advice would be welcomed! Advice:κάνε αίτηση για δική σου σύνδεση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zoi Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Advice:κάνε αίτηση για δική σου σύνδεση! Σκέφτομαι να μετακομίσω σύντομα και να βάλω στο καινούριο σπίτι κατευθείαν! I 'll keep that in mind anyways! Καλησπερα!Φανταζομαι οτι συνδεοσουν σε ενα Thomson ή σε Speedtouch(το λεω επειδη χρησιμοποιησες προγραμματακι ).Noμιζω οτι ενα καλο προγραμμα που εμφανιζει ολα τα δικτυα, κρυφα ή μη, ειναι το NetStumbler : http://www.netstumbler.com/downloads/ Φαίνεται πολύ καλό.. Μόνο που μου λέει No wireless adapter found. Στο devises λέει ότι η κάρτα μου δεν υποστηρίζεται. Είναι μία Realtek και την αναφέρει ως άγνωστη. Αντ'αυτού έχει τσεκαρισμένο τη χρήση οποιαδήποτε κατάλληλης συσκευής. Αυτό μπορώ να το λύσω κάπως? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bele Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Kαταρχιν δεν πρεπει να εισαι συνδεδεμενη στο internet ετσι ωστε να μπορεσει να ψαξει στα δυκτια.Μου φαινεται περιεργο να μην υποστηριζει καποιον adaptor Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zoi Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Το ξαναδοκίμασα. Είχα αποσυνδεθεί πριν. τώρα απενεργοποίησα και ενεργοποίησα την κάρτα αλλά κανένα αποτέλεσμα. Είμαι απεγνωσμένη.. Το προγραμμα δεν δούλεψε, αλλά βρήκα άλλο δίκτυο ;-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 υπαρχει και το προγραμμα InSSIDer που ειναι πιο καινουριο απο το Network stumbler το οποιο εχει καταργηθει πλεον και στην θεση του βγηκε το viststumbler.το Inssider ειναι το καλυτερο που εχω δοκιμασει ως τωρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.