Προς το περιεχόμενο

προγραμμα screen-caps και συρραφης

telis_petsotis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

επειδη ακουγεται μπερδεμενο να εξηγησω.

θελω να παρω frames απο ενα video οπως πχ κανουν οι players me screencaps κ μετα να δημιουργησω κατι σαν κομικ δηλαδη να βαλω τις εικονες διπλα κατω πανω τη μια απο την αλλη σε μια ενιαια εικονα.

για το πρωτο θελω να ειναι ευκολο στη χρηση πχ με ενα κλικ να κραταει το φραμε κ να μη χρειαζεται να βαζω ακριβη χρονο του τυπου 00:05:322..

ας το βαλει καποιος μοδ στο βιντεο κ οντιο.... σορρυ μπερδευτηκα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν κατάλαβα καλά, ζητάς πρόγραμμα που:

1. Να φορτώνει αρχεία video οποιουδήποτε video format

2. Να διαθέτει preview window και controls πλοήγησης με τα οποία να πηγαίνεις στο frame ακριβώς που επιθυμείς

3. Κάνοντας ένα κλικ στο preview window, να εισάγει το τρέχον frame σε μία ουρά επεξεργασίας

4. Όταν επαναλάβεις το βήμα 3 όσες φορές χρειαστεί, να διαθέτει κάποιο κουμπί με το οποίο να εξάγει τα frames που έχουν μπει στην ουρά σε μία ενιαία εικόνα

Δε θέλω να σε απογοητεύσω, ίσως και να υπάρχει κάτι διαθέσιμο, αλλά έτσι όπως το περιγράφεις μου ακούγεται πολύ specific η συμπεριφορά που ζητάς για να έχει υλοποιηθεί σε κάποιο πρόγραμμα. Προσωπικά δεν έχω δει πουθενά κάτι τέτοιο και αμφιβάλλω αν υπάρχει. Αλλά ακούγεται ενδιαφέρον ως προτζεκτάκι! ^_^

Υπάρχει εννοείται τρόπος για να καταλήξεις σε ένα τέτοιο τελικό αποτέλεσμα, αλλά απ' όσο γνωρίζω όχι τόσο εύκολα (π.χ. μπορεί να χρειάζεται συνδυασμός δύο και άνω προγραμμάτων/βημάτων).

Δικιο εχεις,,,, κ εγω οταν το ψιλοεψαξα για κανα 2 ωριτσες δεν επεσα πανω σε καποιο υπαρχον προγραμμα.

Αυτο ακριβως ζητουσα παντως. η εστω κ να μην γινοταν αυτοματα το η εξαγωγη ολων τον φραμες μαζι αλλα χειροκινητα.

ποιος θα ηταν ο συνδυασμος προγραμματων που λες; εχεις κατι υποψιν;

ειδες αν εισαι μοδ ποσα παραπανω βρισκεις απο εμας τα απλα μελη;;;;;

ευχαριστω! θα το δοκιμασω..

περα απο αυτο ομως, ποιο αλλο θα προτεινες για σκρινσοτς απο βιντεο;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...