Προς το περιεχόμενο

Πώς θα θέλατε να τελειώσει η σειρά House MD ! ***SPOILER FREE***

kanesaxo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ας γράψουμε λοιπόν τις απόψεις μας για να δούμε διάφορα τυχόντα endings της σειράς, αν θα πέσουμε μέσα με το τέλος που έχουν επιλέξει ήδη (αν υπάρχει τέτοιο κτλ).

Εχω σκεφτεί κατα καιρούς πάμπολλα,που τα ξεχνάω συνήθως μιας και μου ρχονται άλλα στο μυαλό.

Σίγουρα προσωπικα δε θέλω χαπι εντ.Με τίποτε όμως.

Σκεφτόμουν το εξής: να υποβάλλει ο ιδιος ο χαουζ τον εαυτό του σε κάποιο συνδυασμό συμπτωμάτων, ώστε να φανεί αν μπορεί η ομάδα του να το λύσει, για να μην πεθάνει αρχικά και κατα δέυτερο για να αποδείξουν πως μπορούν μόνοι τους.

Αν και ιατρικως (sic) με όσα έχουμε δεί,μάλλον δεν είναι εφικτό αυτό,αλλά θα μου άρεσε να τελεώσει έτσι.

Εμπρός,συνδράμετε!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Εγω θελω το τελος να πεθανει, τα τελη στα οποια πεθαινει ο πρωταγωνιστης ειναι τα πιο ολοκληρωμενα.

και όπως πεθαίνει , αντί να πει "Perfect. I was perfect" να πει , "Lupus , it was lupus"

Το έβαλα και στον τίλο, το θέμα είναι spoiler free για να μιλάμε άνετα.

(έχω να δω 3-4 επεισόδια μαζεμένα. όπως όταν ήμασταν μικροί και μαζεύαμε σπόρια καθαρισμένα να τα φάμε όλα με την μία νιώθω.)

Εγω θελω το τελος να πεθανει, τα τελη στα οποια πεθαινει ο πρωταγωνιστης ειναι τα πιο ολοκληρωμενα.

Μπαα μη το λες.

(Spoiler για LOST προσοχή)

Στο λοστ οχι μονο πέθαναν οι πρωταγωνιστές, αλλα κάποιοι απο αυτους "πέθαναν" αλλεπάλληλες φορες και μονο ολοκληρωμένος δεν ένοιωσα. :P

Πάντως στο Χαουζ θα ταίριαζε ενα τέλος τραγικό, οσο ηταν ο ήρωας.

Δεν μπορω να φανταστώ ενα χαρούμενο τέλος...

Αφου ο εφταψυχος House τη γλυτωσε στον 5ο και στον 7ο... δεν ξερω τι αλλο μπορει πλεον να γινει... (να γιατρεψει καναν εξωγηινο?)

Σε τετοιες σειρες οντως δεν ταιριαζει το happy end... πχ τον House... Honey I'm home... και η αλλη να βγαζει τα κουλουρακια απο τον φουρνο... ηδη μερικες σκηνες στον "ψυχοπονιαρη" House το βλεπες οτι δεν του πανε... ειναι too much για τον χαρακτηρα του...

Λογικα περιμενω ενα τελος στυλ Godfather... δηλαδη να μεινει μονος του σε ενα σπιτι... αφου ολοι οι υπολοιποι θα εχουν κουραστει απο τα παιχνιδια του...

θέλω να πιστευω οτι δεν θα εχει happy end και λογικα ο house θα πεθάνει...αλλά έχουμε ακομα καιρό (τουλαχιστον μία σεζον ακομα) μεχρι το τελος της σειρας

Δεν είναι αναγκη να πεθάνει κανεις.

Μπορεί καλλιστα στο τέλος της σεζόν ο house να συνεχίζει να κάνει ότι κάνει στα τελευταια επεισόδια, vicodin, hookers και ιατρικά περιστατικά.. Η ομάδα του να είναι όπως πάντα μαζί του και η Καντι να βρει καποιον αλλο.. κλασικά και απλά πράγματα..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...