Basilhs23___ Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Έχω ένα πολυμηχάνημα (printer+scanner+fax) το HP Officejet 6300 All in one series. Το είχα αγοράσει το 2006 και λειτουργούσ κανονικά μέχρι τον Νοέμβριο. Από τότε όταν πάω και ανοίγω το μηχάνημα από το on/off κάνει έναν θόρυβο (3 μπίπ) και γράφει στην ενσωματομένη οθόνη που έχει οτι το αριστερό μελάνι πρέπει να βγεί και να επανατοποθετηθεί. Το έχω κάνει 100φορές αυτό αλλά λέει τα ίδια. Μάλιστα τώρα που έκανα ένα unistall/reinstall τους drivers και πέρασα και κάποια updates εμφανίζεται και μύνημα στον υπολογιστή όταν ανοίγω το μηχάνημα και λέει οτι το αριστερό μελάνι έχει πρόβλημα. Μετά κοίταξα τις οδηγίες για την αντιμετώπιση προβλημάτων και έλεγε για καθαρισμό της κεφαλής του μελανιού, όντως το μελάνι είχε στην κεφαλή του ξεραμένο μελάνι που είχε πήξει και το καθάρισα σύμφωνα με αυτά που έλεγα οι οδηγίες, το τοποθέτησα και λέει πάλι τα ίδια..... Ξέρετε τι άλλο μπορεί να φταίει ? Το μηχάνημα το αναγνωρίζει ο Η/Υ και με το scanner μπορώ να δουλέψω όπως και με το fax, αλλά δεν μπορώ να εκτυπώσω. Σκέφτομαι να πάρω και ένα καινούργιο έγχρωμο μελάνι και να αντικαταστήσω το παλίο που λέει οτι έχει πρόβλημα, αλλά μήπως δεν φτιάξει ούτε με αυτό και πετάξω τα λευτά μου/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sphinxgr Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Αν δεν δοκιμάσεις με νέο μελάνι δυστυχώς δεν θα μάθεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agrb Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Αν δεν δοκιμάσεις με νέο μελάνι δυστυχώς δεν θα μάθεις και νέα κεφαλή... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FasTaker Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 κοιτα το μελανι δεν εχει προβλημα αφου εκτυπωνεσ κανονικα με αυτο.και ξεραμενο μελανι να ειχε απλα δεν θα εβλεπες κιτρινο στην εκτυπωση. 1)εχει κολλησει το πολυμηχανημα 2)τα εχει παιξει η κεφαλη 3)κατι δεν παταει καλα μεταξυ μελανιου - κεφαλης(μερικεσσ φορες παι μελανι εκει κ σου βγαζει προβλημα) in my humble opinion αν δεν φταιει κατι απο τα παραπανω www.hp.com βρες το τηλεφωνο και παρε τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Μάλλον οταν ξεράθηκε το μελάνι τα έπεξε και η κεφαλή.Οπότε για αρχή δοκιμάζεις με νεο μελάνι και αν εχει πρόβλημα πάλι πρέπει να δοκιμάσεις και κεφαλή.Το θέμα ειναι οτι αν πας για αλλαγή κεφαλής δεν ξέρω αν αξίζει το κόστος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maik42 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 εχεις πολυ καιρο να τυπωσεις;το πιο πιθανο ειναι να ξεραθηκε το μελανη μεσα στο δοχειο. δες επανω στο δοχειο την ημερομηνια ληξης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilhs23___ Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Οκ αφού το προτείνετε όλοι θα πάρω ένα νέο μελάνι να δοκιμάσω. Το συγκεκριμένο πρόβλημα είχε συμβεί όταν πήγα να εκτυπώσω έναν χάρτη. Το πρώτο χαρτί βγήκε θολό, μετά επιχείρησα δεύτερη εκτύπωση και βγήκε ακόμη ποιο θολό... και όταν την άλλη μέρα άνοιξα το μηχάνημα για να κάνω μια τρίτη εκτύπωση έλεγε το συγκεκριμένο σφάλμα. Τα μελάνια σίγουρα δεν είναι άδεια. Το μεν μαύρο το είχα γεμίσει ξανά το δε έγχρωμο ήτανε το γνήσιο χωρίς να υπάρχει γέμισμα γιατί έχω εκτυπώσει ελάχιστα χαρτιά με χρώμα τα 4 χρόνια. Τώρα το πόσο είχα να εκτυπώσω από εκείνες τις μέρες που έγινε το πρόβλημα... δε θυμάμαι ακριβώς, λίγοι μήνες πρέπει να ήτανε. Το μελάνι το κοίταξα το μόνο που γράφει είναι μια ημερομηνία 2008/07/5. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maik42 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 υπ'οψιν και τα 2 αλλαγη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.