babis_crx_vtec Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Καλησπέρα παιδιά, όπως λέει και ο τίτλος ενδιαφέρομαι,να αγοράσω έναν υπολογιστή που να έχει αποδόσεις,καθώς με ενδιαφέρει να μην κολλάει το pc όταν εκτελώ πολλές εργασίες ή και όταν παίζω σε πολύ υψηλή ανάλυση...Δεν έχω καταλήξει ακόμα σε κάτι συγκεκριμένο, γι'αυτό βοηθήστε με!!!!!!!!! Δεν με ενοχλεί ο υπολογιστής να είναι έτοιμος ή από σύνθεση,αρκεί να είναι πολύ αποδοτικός........,επίσης δεν θέλω ποντίκι, πληκτρολόγιο,οθόνη,ηχεία και ή οτιδήποτε άλλο αξεσουάρ Τα λεφτά που διαθέτω είναι 800-900 € Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Που μένεις; Από ποια καταστήματα μπορείς να τον αγοράσεις ;Ποια οθόνη έχεις ;Για ποια χρήση προορίζεται ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babis_crx_vtec Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Μενω Μαρκοπουλο Αττικης, πες μου ποιο καταστημα εχεις στο νου σου και 8α σου πω αν μπορω να παω,ποιο πολυ οικιακη χρηση αλλα θελω να εχει επιδοσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Προσδιόρισε την έννοια «οικιακή χρήση». Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babis_crx_vtec Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 για παιχνιδια υψηλης αναλυσης, ταινιες,να τρεχω πολλα προγταμματα κ.α Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Τι προγράμματα (αν δε γίνομαι κουραστικός) ; Δεν απάντησες στην ερώτηση του rafail περί οθόνης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babis_crx_vtec Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 διαφορα και πολλα,οπως nero κ.α περι οθονης δεν ξερω τι μαρκα ειναι αλλα ειμαι πολυ ευχαριστημενος σε θεμα αναλυσης θα κοιταξω το κουτι και 8α σας πω διαφορα και πολλα,οπως nero κ.α περι οθονης δεν ξερω τι μαρκα ειναι αλλα ειμαι πολυ ευχαριστημενος σε θεμα αναλυσης θα κοιταξω το κουτι και 8α σας πω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Πες μας την ανάλυση αν γνωρίζεις, αυτός ήταν κι ο σκοπός που ρωτήθηκε βασικά :Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babis_crx_vtec Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Ανάλυση:1280x1024 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Μάλιστα. Δεν αξίζει τέτοιο σύστημα (των 800-900€) να το συνδυάζεις με 17/19άρα οθόνη. Για να το χαρείς το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να αλλάξεις και οθόνη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Oπότε πάς σε pc με 700-750 και σε μία οθόνη (φαντάζομαι ξέρεις ποιά θα σου πούμε ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babis_crx_vtec Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 εχεις να μου προτηνεις ενα συστημα μαζι με ο8ονη και ας ξεπερναει για λιγο τα 900 € Για πειτε μου δεν εχω καποια στο μυαλο μου,δηλαδη δεν μπρορω να παρω ενα συστημα επισοσεων μαζι με οθονη χωρις λογισμικο και αξεσουαρ στα 950-570 € Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Βασικά εσένα σε συμφέρει το e-shop στο ότι είσαι δίπλα και δέν θα έχεις τέτοια έξοδα αλλα απο την άλλη το e-shop δέν σε συμφέρει σε τιμές σε σχέση με άλλα.. Κάτσε λίγο να σου κάνουμε καμία σύνθεση Ναι ρε πώς δέν μπορείς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babis_crx_vtec Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Κοιτα σε θεμα αποστασεων δεν με απασχολη αλλα μν με στειλετε και σε καμια θεσσαλονικη,πειτε ποιο εχεται στο νου σας εκτος απο e-shop,και θα σω αν μπορω να παω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Γιατί πρέπει να πας εσύ; Αν στο στείλουν υπάρχει πρόβλημα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.