sinioris Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Την καλημέρα μου παιδιά σε όλους... Θα ήθελα να μου λύσετε την εξής απορία.Εχω εναν πανπαλαιο τοσιμπα(Link) σαν δεύτερο pc και τον χρησιμοποιήσω για συγκεκριμένα πράγματα όπως για παράδειγμα να αντιγράφω τα dvd μου (ταινίες κ mp3) ή να κατεβάζω από το ίντερνετ διάφορα files που κατά καιρούς με ενδιαφέρουν... απλά πράγματα δηλαδή, αυτά τουλάχιστον μπορεί ακόμα και τα κάνει... τον τελευταίο καιρό μου παρουσιάζει το εξής πρόβλημα και σπάω το κεφάλι και δεν μπορώ να βρω τι φταίει! Οταν παω να αντιγραψω ενα cd/dvd με οποιοδηποτε προγραμμα πχ ashampoo/nero ecc μου το αντιγραφει με την πιο χαμηλη ταχθτητα που υπαρχει δηλαδη 1x ! Απ οτι θυμαμαι μπορουσε να φτασει μεχρι και 16x η ταχυτητα αντιγραφης την μοναδας cd/dvd!!!!!!!!!!!!!! TI ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ??????????????????????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Εξπιά έχεις σινιόρε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δοκίμασε αυτό,αν αρχίζει να σου καταστρέφει τα cd/dvd πας για νέο drive(laptop ) http://winhlp.com/node/10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_BASSstarlet_ Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Μήπως έχει αλλάξει από DMA σε PIO mode? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sinioris Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 τα cd/dvd τα αντιγραφεί μια χαρά παιδιά... απλά τα κάνει πολύ αργά! περίπου 50 λεπτά το dvd! μετά και κάτι άλλο αλλά δεν είμαι σίγουρος για αυτό! νομίζω πως το πρόβλημα ξεκίνησε να υπάρχει μετά άπo ένα φορματ που έκανα με τα dvd bachup του pc! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δες την σελίδα που σου έστειλα,κατά 99% από αυτό είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sinioris Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δες την σελίδα που σου έστειλα,κατά 99% από αυτό είναι. όλα καλά αδελφέ με το άρθρο αλλά εάν ήμουν σε θέση να καταλάβω απόλυτα το τι λέει ακριβώς θα είχα πάρει το προφισιανσι με Α... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_BASSstarlet_ Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Καλά, κάντο μετάφραση στα Ιταλικά. και με lower καταλαβαίνεις τι λέει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 όλα καλά αδελφέ με το άρθρο αλλά εάν ήμουν σε θέση να καταλάβω απόλυτα το τι λέει ακριβώς θα είχα πάρει το προφισιανσι με Α... Mε τί το πήρες τελικά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Μήπως έχει αλλάξει από DMA σε PIO mode? δεξι κλικ πανω στο dvd writer, ιδιοτητες, υλικο, ιδιοτητες, και δες σε τι mode ειναι γυρισμενο το dvd writer. αν ειναι σε ΡΙΟ τοτε το αλλαζει σε DMA οποιο ειναι το μεγαλυτερο απο την λιστα save η apply, επανεκινηση και θα εισαι οκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 ...όλοι καλά τα λέτε, με την προϋπόθεση να έχει τα Εξπιά που τον ρώτησα (για να απαντήσει πρώτα και μετά να πάμε παρακάτω), αλλά μ' έγραψε. (...'νταξ', απαφτά θα έχει, τί θα έχει σε μηχάνημα με 2.8 επεξεργαστή - αλλά ποτέ δεν ξες κιόλα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sinioris Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 ...όλοι καλά τα λέτε, με την προϋπόθεση να έχει τα Εξπιά που τον ρώτησα (για να απαντήσει πρώτα και μετά να πάμε παρακάτω), αλλά μ' έγραψε. (...'νταξ', απαφτά θα έχει, τί θα έχει σε μηχάνημα με 2.8 επεξεργαστή - αλλά ποτέ δεν ξες κιόλα) ναι φιλε μου xp εχω!!!!!!!!!!!!!!1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 ναι φιλε μου xp εχω!!!!!!!!!!!!!!1 κανε αυτο που λεω απο πανω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sinioris Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 δεξι κλικ πανω στο dvd writer, ιδιοτητες, υλικο, ιδιοτητες, και δες σε τι mode ειναι γυρισμενο το dvd writer. αν ειναι σε ΡΙΟ τοτε το αλλαζει σε DMA οποιο ειναι το μεγαλυτερο απο την λιστα save η apply, επανεκινηση και θα εισαι οκ zito signomi gia tis gnoseis mou...ta lete poli eksidikeumena kai den mporo na parakolithiso!!!!!!!!!! px:και δες σε τι mode ειναι γυρισμενο το dvd writer. αν ειναι σε ΡΙΟ τοτε το αλλαζει σε DMA οποιο ειναι το μεγαλυτερο απο την λιστα save η apply, επανεκινηση και θα εισαι οκ!!! den katalava xristo! zito signomi gia tis gnoseis mou...ta lete poli eksidikeumena kai den mporo na parakolithiso!!!!!!!!!! px:και δες σε τι mode ειναι γυρισμενο το dvd writer. αν ειναι σε ΡΙΟ τοτε το αλλαζει σε DMA οποιο ειναι το μεγαλυτερο απο την λιστα save η apply, επανεκινηση και θα εισαι οκ!!! den katalava xristo! yparxei periptvsh na thelei na katevaso jana tous drivers????????????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 ...κι άμα γράγει "ΡΙΟ" αντί για "DMA", άλλαξέ το. Μετά, επανεκκίνηση του λαπτοπιού. Επίσης πάτα και κράτα το Alt και μετά πάτα μία φορά το Shift και μετά ασ' τα και τα δύο, πριν ξαναγράψεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.