atanabako Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Έχω το conn-x tv και πήρα τα powerline της tplink που υποστηρίζουν unicast kai multicast που θέλει το conn-x tv!!Το πρόβλημα έιναι ότι ο αποκωδικοποιητής ένω μου βγάζει την μπάρα με τις πληροφορίες στην τηλεόραση και μπoρώ να δώ ταινίες απο το film club,όταν βάζω κάποιο κανάλι δεν έχει εικόνα!!!!!Χρειάζονται κάποιες ρυθμίσεις στα tplink η στο router μου( sagem 2444)
atanabako Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Παιδία ζητάω βοήθεια γιατί θα τα σπάσω όλα!!!!Έχω το Conn-x Tv επηδεί θέλω ο αποκοδικωποιητής να είναι στο σαλόνι μου αγόρασα πρώτα τα powerline της TP-Link,και ενώ στην αρχή έπαιζαν κανονικά και είχα εικόνα ξαφνικά μάρμαρο!!Άνοιγε το Conn-x Tv αλλά ένω μου έβγαζε την μπάρα με τις πληροφορίες δηλ τι κανάλι παίζει και τί,η είκονα ήταν μάυρη!Πήγα λοιπόν πίσω στο Πλαίσιο και τα έδωσα πίσω και πήρα τα powerline της Belkin(http://www.plaisio.gr/Peripherals/Networks/Powerline/Belkin-Powerline-AV-Surf-Kit-200MBPS-F5D4079CR.htm'>http://www.plaisio.gr/Peripherals/Networks/Powerline/Belkin-Powerline-AV-Surf-Kit-200MBPS-F5D4079CR.htm).Τα βάζω εχθές και όλα μία χαρά,ξυπνάω το πρωί βαζώ να δώ και βλέπω ότι δεν στέλνει ήχο.Κάνω reboot στon pirelli και στο router μου και ξ΄να απο την αρχή,μπάρα με πληροφορίες οκ και απο εικόνα μαύρη μαυρίλα!!!!!Έχει κανείς καμιά ιδέα το τι συμβαίνει; Παιδία ζητάω βοήθεια γιατί θα τα σπάσω όλα!!!!Έχω το Conn-x Tv επηδεί θέλω ο αποκοδικωποιητής να είναι στο σαλόνι μου αγόρασα πρώτα τα powerline της TP-Link,και ενώ στην αρχή έπαιζαν κανονικά και είχα εικόνα ξαφνικά μάρμαρο!!Άνοιγε το Conn-x Tv αλλά ένω μου έβγαζε την μπάρα με τις πληροφορίες δηλ τι κανάλι παίζει και τί,η είκονα ήταν μάυρη!Πήγα λοιπόν πίσω στο Πλαίσιο και τα έδωσα πίσω και πήρα τα powerline της Belkin(http://www.plaisio.gr/Peripherals/Networks/Powerline/Belkin-Powerline-AV-Surf-Kit-200MBPS-F5D4079CR.htm).Τα βάζω εχθές και όλα μία χαρά,ξυπνάω το πρωί βαζώ να δώ και βλέπω ότι δεν στέλνει ήχο.Κάνω reboot στon pirelli και στο router μου και ξ΄να απο την αρχή,μπάρα με πληροφορίες οκ και απο εικόνα μαύρη μαυρίλα!!!!!Έχει κανείς καμιά ιδέα το τι συμβαίνει; Σας παρακάλω όποιος μπορεί ας βοηθήσει!!!!!!
katsikoula Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 δοκιμασε να παρεις τηλεφωνο το service του Πλαισιο μηπως και εχουν καμια ιδεα αλλιως στελνεις email στο κατασκευαστη αναφεροντας το μοντελου του router, του αποκωδικοποιητη και του powerline.
poulinos Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 δες και για firmware update σε οτι υπαρχει μηπως αλλαξει τιποτα.παντως το utp ειναι το καλυτερο.μεσα σε ενα καναλακι και βγαινει πιο φτηνα απο Power lines.
atanabako Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 δες και για firmware update σε οτι υπαρχει μηπως αλλαξει τιποτα.παντως το utp ειναι το καλυτερο.μεσα σε ενα καναλακι και βγαινει πιο φτηνα απο Power lines. Συμφωνώ φίλε μου,το πρόβλημα είναι ότι θέλω τον αποκοδικωποιητή στο σαλόνι και όχι στο γραφείο που είναι το PC!!Όποτε αναγκαστική λύση είναι τα powerline!!!Εκτός και αν έχεις κάτι άλλο να προτείνεις!!!
poulinos Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 ναι καταλαβαινω την αποσταση απλα πολλες φορες ενα καλωδιο μεσα σε καναλι ειναι πιο φτηνο και δεν δειχνει ασχημο αν παει ψηλα.
atanabako Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Φαντάσου ότι το router είναι τουλάχιστόν 10 μέτρα μακριά και για να το φέρω το καλώδιο στην TV τοίχο-τοίχο απο ψηλά θέλω 30 μέτρα!!
poulinos Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 μεχρι 100 παιζει το δικτυου αλλα οκ ενταξει 30 μετρα ειναι λιγο δυσκολο.
anta_n Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Γιατί δε πας το router κοντά στη τηλεόραση και να παίζεις με wifi στo pc? 10 μέτρα θα φτάσει το σήμα.
poulinos Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 η να παιξει το Pc με powerline????εκτος αν το κανει για να εχει το ρουτερ κοντα του
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.