Προς το περιεχόμενο

Ποια καφετιέρα προτείνετε ;

panosno1com

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θα προσθέσω και γω στο μπλα μπλα το thread μου :P, θελω να παρω καφετιέρα. οπως το σκεφτομαι θελω

-Να ειναι easy to use (δλδ να μη θελει πολλα-πολλα που λενε)

-Εσπρέσσο και καπουτσινο πιο πολυ ...

-Τιμη μεχρι 100 ευρω.

Ειχα δει μια κοκκινη TASIMO (;;; ) που μου φανηκε οτι ειναι καλη ...Αλλα δε ξερω... Επισης αν ειναι ευκολο να μου πειτε τι ανταλλακτικα/αναλώσιμα παιρνουν τετοιου ειδους καφετιέρες/εσπρεσσιερες .

Εχμ, εννοειται οικιακη χρηση (το πολυ ας πουμε 4 καφεδες την ημερα να φτιαχνει,φυσικα οχι μονο για την αφεντια μου,εννοειται αυτο :P ) Σκεφτομαι να την αγοράσω ειτε απο καταστηματα media markt στυλ ή καποιο hyper-market ..

Αυτα, περιμενω τις προτασεις,συμβουλες ή εμπειριες σας! οτι σκεφτω θα το προσθεσω :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ουπς, ναι ,απο βιασύνη το γραψα λαθος. και το σκεφτομουνα οταν το ξαναδιάβαζα αλλα ειχε κολλησει το μυαλο μου! ευχαριστω για την επισημανση,το διορθωσα :P

οχι απλα θελω να κοψω το frappe και να φτιαχνω κατι πχ cappucino και αν καταφερω να φτιαχνω ενα υποτυπωδες fredo ας πουμε...Ευχαριστω παντως :)

Θα προσθέσω και γω στο μπλα μπλα το thread μου :P, θελω να παρω καφετιέρα. οπως το σκεφτομαι θελω

-Να ειναι easy to use (δλδ να μη θελει πολλα-πολλα που λενε)

-Εσπρέσσο και καπουτσινο πιο πολυ ...

-Τιμη μεχρι 100 ευρω.

Ειχα δει μια κοκκινη TASIMO (;;; ) που μου φανηκε οτι ειναι καλη ...Αλλα δε ξερω... Επισης αν ειναι ευκολο να μου πειτε τι ανταλλακτικα/αναλώσιμα παιρνουν τετοιου ειδους καφετιέρες/εσπρεσσιερες .

Εχμ, εννοειται οικιακη χρηση (το πολυ ας πουμε 4 καφεδες την ημερα να φτιαχνει,φυσικα οχι μονο για την αφεντια μου,εννοειται αυτο :P ) Σκεφτομαι να την αγοράσω ειτε απο καταστηματα media markt στυλ ή καποιο hyper-market ..

Αυτα, περιμενω τις προτασεις,συμβουλες ή εμπειριες σας! οτι σκεφτω θα το προσθεσω :)

Για καφέ φίλτρου πάρε μία από αυτές με το έμβολο. Αν έχεις βραστήρα φτιάχνεις καφέ σε χρονο dt, δε χρειάζεσαι φίλτρα και τέτχχχοια και ο καφές (κατ'εμέ) είναι πιο εύγευστος.

Για εσπρέσσο, υπάρχουν επίσης κάτι φθηνά πραματάκια που φτιάχνεις τον καφέ στο μάτι της κουζίνας. Δεν χρειάζεται να ξοδευτείς τόσο. Αυτά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...