nogoso Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Καλή όρεξη, μάλλον δεν το έβαζες στο πάνω κάτω. Την επόμενη φορά αλουμινόχαρτο και 15 λεπτά βγάζεις και το αλουμινόχαρτο για να πάρει χρώμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Οφ τοπικ Πως εξηγείται, να μπορώ να στήνω δίκτυα, φτιάχνω-ράνω ηλεκτρονικές συσκευές, γκατζετακια κλπ. Και να μην μπορώ να δουλέψω το ΓΑΜΗΜΕΝΟ το πλυντήριο!!! Το ένα για τα μάλλινα Το άλλο για τα λινά Το τρίτο για τα σώβρακα.... Εεεε, ΑΪ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ..... Ον τοπικ Βασικά πρέπει να το βάλεις στους βαθμούς που σου λεει, στο πανω - κατω. Σαν σχήμα στη κουζίνα ειναι 2 αντιστάσεις παράλληλες. Εντάξει με το πλυντήριο έχω κι εγώ πολύ κακή σχέση. Φαντάσου ότι έχω σκονάκι πώς πλένω τι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slygeo87 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δε πειράζει θα στρώσεις. Τουλάχιστον ξέρεις να μαγειρεύεις κατεψυγμένα!!!!!! :* Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Αφού δεν έχω στρώσει 4 χρόνια, δε νομίζω να μάθω τα προγράμματα του πλυντηρίου ενη ταημ σουν. Κατεψυγμένα ποτέ των ποτών. Εμείς εδώ τρώμε κύριος δεν κάνουμε πλάκα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slygeo87 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Το έχω παρατηρήσει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Μέγας Βακαλάος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 χχαχα οσα δε φτανει η αλεπου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xpapias Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Πλυντήριο όλα στα ευαίσθητα και τους 40 βαθμούς. Πιάνει. Επίσης με τα καινούρια απορρυπαντικά δουλεύουν και οι 30. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
devil-ji Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Πλυντήριο όλα στα ευαίσθητα και τους 40 βαθμούς. Πιάνει. Επίσης με τα καινούρια απορρυπαντικά δουλεύουν και οι 30. Και ολα τα λευκα+πετσετες στους 60 (+σεντονια+μαξ/θηκες αν θες) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Πόσο γαμάει το θρεντ που ξεκινάει από μουσακά και καταλήγει στα λευκα και τις πετσέτες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salliara Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Κι εγω στους 40 τα πλενω ολα και ολα καλα!! Μουσακα ομως δεν εμαθα ποτε να φτιαχνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Κι εγω στους 40 τα πλενω ολα και ολα καλα!! Μουσακα ομως δεν εμαθα ποτε να φτιαχνω Μην ανησυχείς! Γι αυτό υπάρχει ο μουσακάς μπαρμπα-Στάθης όπως ο OP. Πάντως ο συγκεκριμένος μουσακάς είναι καλύτερος σε φούρνο μικροκυμάτων. Ναι παράδοξο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salliara Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 εεε αμα δε μυρισει η τηγανιλα της μελιτζανας.. (λιγουρες πρωινιατικα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slygeo87 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Με ψήσατε για το μουσακά η αλήθεια... Μέχρι τώρα τον έτρωγα με τον τρόπο που γουστάρει η σαλιάρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.