Προς το περιεχόμενο

εσωτερικο σκληρο 3,5'' να τον κανω"εξωτερικο"- τι υλικα θελω?

giannis0000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπέρα σας !

σκέφτομαι να αγοράσω εναν εσωτερικό σκληρό δίσκο 1T 3,5'' και να του βάλω θήκη να λειτουργεί ως εξωτερικός! γίνετε αυτό?

Επειδή δεν έχω ξανασχοληθεί με τέτοια,θα μου δώσετε link για να δω ακριβώς τι να πάρω? να είναι από κατάστημα στην Αθήνα.

αυτή η θήκη που θα μου υποδειξετε θα ταιριάζει με οποιονδήποτε εσωτερικό 3,5''? είτε θα είναι sata1 -sata2 sata 3

τι εξόδους θα έχει?

ευχαριστώ για τον χρόνο σας!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θα το χρησιμοποιήσεις το e-sata?

Αν αναφέρεσαι σε εμένα ναι θα το χρησιμοποιήσω. Όπως είπα για θήκη το έψαχνα για αρκετό διάστημα. Η συγκεκριμένη είχε 39 ευρώ αλλά τις τελευταίες μέρες η τιμή της έχει πέσει.

Ok, απλά το είπα γιατί είναι κρίμα να το πληρώσεις απλά για να το έχεις χωρίς να το χρησιμοποιείς. Προσωπικά είμαι πολύ ok με το USB 2.0.

σκέφτομαι να αγοράσω εναν εσωτερικό σκληρό δίσκο 1T 3,5'' και να του βάλω θήκη να λειτουργεί ως εξωτερικός! γίνετε αυτό?

Ναι.

Επειδή δεν έχω ξανασχοληθεί με τέτοια,θα μου δώσετε link για να δω ακριβώς τι να πάρω? να είναι από κατάστημα στην Αθήνα.

Για τον δίσκο σου έδωσε ο phanispal, μέσω Skroutz.gr .

Kάνε και 'συ μια αναζήτηση μέσω Skroutz, για θήκη (...εσύ να επιλέξεις, με βάση τιμή και "δυαντότητες", καθώς και όποιον άλλο παράγοντα σε αφορά. Κατά βάση πάντως, όλες το ίδιο -πάνω/κάτω- είναι).

αυτή η θήκη που θα μου υποδειξετε θα ταιριάζει με οποιονδήποτε εσωτερικό 3,5''?

Ναι.

είτε θα είναι sata1 -sata2 sata 3

...η θήκη θα συνδέεται στον υπολογιστή μέσω USB. H λογική της οικονομίας λέει να επιλέξεις USB 2 δυνατοτήτων. Kαι σε αυτή την περίπτωση, το τί έκδοση SATA θα είναι ο σκληρός, δεν παίζει κανέναν ρόλο.

τι εξόδους θα έχει?

Ανάλογα τί θα επιλέξεις εσύ : είτε USB, είτε Firewire, είτε e-SATA, είτε συνδυασμοί των προηγουμένων.

ασδαδσδασδα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...