NiKoS WSN Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Εδώ και καιρό είχα κάνει ένα φορματ στο pc και έκανα και Overclock στον επεξεργαστή και πλέον δεν υπάρχει αξιολόγηση συστήματος των windows (win7). Να υποθέσω είναι λογικό από το overclocking, δεν φταίει τίποτα άλλο... ΥΓ. όταν πατάω αξιολόγηση φτάνει μέχρι κάποιο σημείο και μου πετάει ότι δεν γίνεται ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Έχεις ελέγξει αν είναι σταθερός ο επεξεργαστής ; Έχεις καθόλου μπλε οθόνες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiKoS WSN Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Έχεις ελέγξει αν είναι σταθερός ο επεξεργαστής ; Έχεις καθόλου μπλε οθόνες; Μπλε οθόνες όχι αν είναι σταθερός ο επεξεργαστής δεν ξέρω ο bro μου το έφτιαξε (σπουδάζει πάνω στους υπολογιστές λογικά θα το έκανε σωστά)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.