Προς το περιεχόμενο

System Watt Consumption

3leven

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα. Μηπως υπαρχει κανενας τροπος να μετρησω ποσα watt καταναλωνει το συστημα μου σε περιπτωσεις idle , full stress κτλ εστω και κατα προσεγγιση?? (χωρις εξωτερικα επαγγελματικα εργαλεια)

Δοκιμασα το everest και το pc wizard αλλα δεν βρηκα ακρη..

Ρωταω γιατι οταν πρωτοεβαλα την 6850 δοκιμασα ενα game το οποιο σε maximum settings επιανε 61-62 fps ενω τωρα λιγες μερες μετα με δυσκολια θα φτασει τα 40.. Και σκεφτομαι μηπως η gpu δεν εχει αρκετο ρευμα για να αποδοσει οπως θα'πρεπε..

Edit: To psu μου ειναι 500W της Multirama.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για δοκίμασε αυτό για μια χονδρική εκτίμηση και διάβασε και τους αστερίσκους. Οι τιμές που δίνει είναι max .Δοκίμασε να πειραματιστείς και με τα υποεξαρτήματα ένα - ένα.

http://www.extreme.outervision.com/psucalculatorlite.jsp

Καλορίζικη και η κάρτα.

Για να μάθουμε την επάρκεια του τροφοδοτικού όσων αφορά την κάρτα πάντως πρέπει να δώσουμε βαρύτητα στα ampere της γραμμής των 12ν, χωρίς ένα μικρό σχετικά νούμερο να αποκλείει τίποτα καθώς η gpu παίρνει ρεύμα και από την pci-E.

Για δοκίμασε αυτό για μια χονδρική εκτίμηση και διάβασε και τους αστερίσκους. Οι τιμές που δίνει είναι max .Δοκίμασε να πειραματιστείς και με τα υποεξαρτήματα ένα - ένα.

http://www.extreme.outervision.com/psucalculatorlite.jsp

Καλορίζικη και η κάρτα.

Ευχαριστω :)

Αν και ψιλομπερδευτηκα σε ορισμενες επιλογες , σε peak load μου εβγαλε 401 Watt.. (Δεν εχω βαλει dvd drive καθως μου καηκε)

Για να μάθουμε την επάρκεια του τροφοδοτικού όσων αφορά την κάρτα πάντως πρέπει να δώσουμε βαρύτητα στα ampere της γραμμής των 12ν, χωρίς ένα μικρό σχετικά νούμερο να αποκλείει τίποτα καθώς η gpu παίρνει ρεύμα και από την pci-E.

Kαι πως γινεται αυτο? :rolleyes:

Θες να βαλω φωτο απο τα τροφοδοτικο (εκει που λεει τα V και τα A)?

Εντάξει ,τα νούμερα είναι καλά για το σύστημά σου αλλά βέβαια θα ήταν προτιμότερο να είχες κάποιο ποιοτικό psu ας ήταν και 450αρι ή 400αρι.

Αυτό για τις μελλοντικές σου αναβαθμίσεις.

Έχεις απεγκαταστήσει τους drivers της προηγούμενης κάρτας να υποθέσω πριν βάλεις τους νέους σωστά?

Τσέκαρε αν έχεις κάποιο απαιτητικό πρόγραμμά που να τρέχει στο background και σου τρώει πόρους συστήματος την ώρα που παίζεις.

Εντάξει ,τα νούμερα είναι καλά για το σύστημά σου αλλά βέβαια θα ήταν προτιμότερο να είχες κάποιο ποιοτικό psu ας ήταν και 450αρι ή 400αρι.

Αυτό για τις μελλοντικές σου αναβαθμίσεις.

Έχεις απεγκαταστήσει τους drivers της προηγούμενης κάρτας να υποθέσω πριν βάλεις τους νέους σωστά?

Τσέκαρε αν έχεις κάποιο απαιτητικό πρόγραμμά που να τρέχει στο background και σου τρώει πόρους συστήματος την ώρα που παίζεις.

Ναι τους περασα σωστα..

Αποψε ειδα μια βελτιωση μπορω να πω..

Σκεφτομαι να παρω αμμεσα PSU..

Eιμαι αναμεσα σε αυτα τα 3:

Thermaltake W0355 Litepower 600W
Corsair Builder Series CX600 600W
Chieftec A-135 Series 650W

Τι λες? Εχεις να προτινεις κατι αλλο πανω σε αυτες τις τιμες?

Μηπως να παω για περισσοτερα Watt?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...