Waldo_Vrs Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Τις τελευταίες μέρες έχω ένα θέμα με το hotmail. Έχει κολλήσει απο κάπου ούτε ξέρω εγώ...μιας και προσέχω σχετικά το καταραμένο spam με το postmaster που στέλνει συνέχεια μηνήματα στις επαφές. Έχει κανείς ιδέα πως σταματάει αυτό το πράγμα?..πως μπορώ να το "ξεκολίσω"?. Επειδή γέμιζε το Inbox μου με μηνήματα το έκανα block και σταμάτησαν να μου έρχονται. Επίσης άλλαξα μια και το κωδικό του e-mail. Τώρα είναι σε θέση να συνεχίσει να στέλνει μηνήματα χωρίς να το ξέρω? και πως στην ευχή το σταματάω? ή πολύ απλά αλλάζω e-mail?. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sam sam Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 λυση... δεν δινες ποτε το κυριο mail σου , κανεις ενα δευτερο - το δινεις οπου να ειναι και τα εισερχομενα του τα προωθεις στο κυριο σου mail. η καλυτερη λυση... μαλλον ειναι αργα πλεον... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Waldo_Vrs Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Ωραία μου έδωσε αφορμή να το αλλάξω τότε...δεν πειράζει έλεγα μήπως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
garage667 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Ελα που δεν σταματαει το ρημαδι!Σβήνω τουλαχιστον 50 spam emails την ημερα!Αστα να πάνε αδερφέ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Waldo_Vrs Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Ρε συ δεν είναι αυτό...το κάνω block και οκ δεν στέλνει σε εμένα...το πρόβλημα είναι ότι στέλνει σε όλες τις επαφές μου.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salliara Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 εχω στη λιστα επαφων το ιδιο μου το email και οταν η μλκια στελνει σε ολους, το παιρνω κι εγω, κι ετσι το καταλαβαινω και προειδοποιω οσους μπορω. πως δουλευει ομως αυτο δεν μπορω να καταλαβω, τον κωδικο μου δεν τον αλλαξα, αλλα ουτε και ξανασταλθηκαν μηνυματα.μια φορα μου το κανε μονο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.