nakos21 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 καλησπερα σε ολους!ειναι η πρωτη φορα που γραφω στο φορουμ και ζητω συγνωμη αν δεν το κανω στο σωστο μερος!εφτιαξα ενα pc πριν μερικες μερες με καρτα γραφικων την ATI Radeon HD 6950 - 2 GB και οθονη LG M2280D-PZ - 22" LED TV - Full HD προσπαθω να δω τις avi ταινιες που ειχα στο παλιο pc μου αλλα μου τις δειχνει με πολυ κακη ποιοτητα εικονας!δηλαδη ενω παλια τις παρακολουθουσα με καλη ποιοτητα εικονας και χρωματων τωρα εχουν χαθει και τις δειχνει με πολυ κακη ποιοτητα!παρακαλω αν μπορει καποιος να μου πει τι φταιει?ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Ποια οθόνη είχες πριν; Παρατηρείς σπασίματα ή κάτι τέτοιο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anrim27 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 (Δεν ξερω αν εχει βαση αυτο που λεω,αλλα...)εγκατεστησες τους drivers της καινουργιας καρτας γραφικων? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nakos21 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 τους drivers τους εγκατεστησαν στο multirama που το εφτιαξαν!δεν θυμαμαι το μοντελο της οθονης σιγουρ ηταν lg αλλα ειχα δοκιμασει την καινουρια μοναδα με την παλια οθονη αλλα το ιδιο χαλια επαιζαν το ιδιο γινεται και οταν την συνδεω με την τηλεοραση !οχι δεν παρατηρω σπασιματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δες ποιους οδηγούς έχουν περάσει. Δοκίμασες με κανα HD .mkv; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nakos21 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 δεν γνωριζω πολλα πραγματα το μονο που ξερω ειναι οτι η καρτα ειχε ενα cd και αυτοι μου ειπαν οτι ειναι οι drivers Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Μπορείς να κάνεις απεγκατάσταση αυτούς που έχουν περαστεί και να κατεβάσεις τους τελευταίους απ' το site της AMD; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nakos21 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 υποτιθεται οτι αυτο εκανε ο τεχνικος τους οταν τους παραπονεθηκα και τους τον ξαναπηγα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
3leven Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 δεν γνωριζω πολλα πραγματα το μονο που ξερω ειναι οτι η καρτα ειχε ενα cd και αυτοι μου ειπαν οτι ειναι οι drivers Αυτο το cd φτιαχτηκε μαζι με τη καρτα , επομενως εχεις τη πρωτη εκδοση των drivers.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Ποιο λειτουργικό έχεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nakos21 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 ναι αλλα την δευτερη φορα που πηγα ξανα το pc δεν το ειχα παρει μαζι μου το cd και υποτιθεται οτι τους κατεβασε απο την εταιρια !συγνωμη που δεν το διευκρινησα Ποιο λειτουργικό έχεις; εχω τα windows 7 ta 64b Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
simon23196 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 εφόσον το pc το φτιάξανε στο multirama είναι δικό τους πρόβλημα αυτό, να πας να τους το πεις πιο "άγρια", πες, δείτε τι έχει και φτιάξτε το... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Το θέμα είναι πόσο θα τον ταλαιπωρήσουν βέβαια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
probe Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δεν είναι όμως ξεκάθαρο τι εννοείς. Τα χρώματα κλπ από τον catalyst θα τα ρυθμίσεις. Δεν είναι δεδομένο ότι με τα default θα έχεις σωστή εικόνα. Αφαίρεσα κάποια πράγματα γιατί ήταν άσχετα, τα έχεις διευκρινήσει σε ενδιάμεσο ποστ σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nakos21 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις σας!περασα απο εκει και τους το ξαναειπα και μου ειπαν να το παω!ρε παιδια ειναι παραλογο αυτο που τους λεω οτι δηλαδη δεν ειναι δυνατο το παλιο pc μου να τις παιζει μια χαρα και δεν εννοω μονο στα χρωματα αλλα πχ τωρα την νυχτα στα σκοτεινα σημεια βγαζει πολλα τετραγωνα η τα προσωπα αλλοιωνει τα χαρτακτηριστικα τους ενω παλια ηταν ολα μια χαρα και να μου λενε οτι φταιει η ποιοτητα των avi!πως γινεται τωρα να φταει ενω παλια οχι?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.