Προς το περιεχόμενο

Photoshop Learning

ytrohsoir

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας παιδια. Βλεπω ολα αυτα τα ομορφα γραφικα.. εικονιδια κλπ που χρησιμοποιει η apple και αλλη developers στης εφαρμογες τους. φαντα2ομαι πως ολα αυτα γινονται με photoshop σωστα;

απο που αρχι2ω ωστε να φτάσω σε τετοιο επιπεδο;

http://developer.apple.com/wwdc/sessions/ παραδειγμα γραφικών

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βασικά θα πρέπει να γνωρίζουμε σε τι επίπεδο είσαι τωρα!

ps για να μάθεις τα βασικά χρειάζεσαι μέρες,για να φτάσεις σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο μήνες και για να το "κατακτήσεις" ολοκληρωτικά χρόνια!!

έχουν βγει πολλα βιβλία με μαθήματα step by step και με πρακτικές ασκησείς χωριά το βιντεο που μπορεις να βρεις στο inernet!

Τα πολύ βασικα ξερω. Οταν βλεπω γραφικα σαν αυτα στη σελιδα παραπανω μου φαινονται απιαστα..

Καλό ειναι να μάθεις το photoshop απο την αρχή! για να μαθεις την λογική! Αν ψαξείς στο ινερντε βρισκεις πως να κανεις τετοια γραφικά μεσα σε 15 βήματα!! αλλά έτσι δεν μαθαίνεις αλλα κάνεις "τυποποιημένα" πράγματα

πχ για να μετατρέψεις ενα προσωπο σε cartoon η γενικώς σε καρικατουρα μπορεις να το κανεις σε 5 βηματα με την χρήση εφέ!!

εαν πας να το κάνεις πιο pro ας το πουμε ετσι! θέλει μια διαδικασια πολυ πολυπλοκη με χρήση εργαλέιων (εμενα μου πηρε 4 ωρες!!)

Για παραδειγμα

http://www.youtube.com/watch?v=w53j_FMhjYA&feature=channel_video_title

Φίλε μου εγώ πάντως άρχισα photoshop με tutorials για τα βασικά κυρίως. Δεν πήρα κανένα βιβλίο. Όταν το έμαθα ήταν μέσα από βίντεο και γενικότερο μέσα από το ίντερνετ. Είχα φτάσει σε καλό επίπεδο δεν μπορώ να πω. Αλλά για να ειδικευτείς σε αυτό πρέπει οπωσδήποτε να το σπουδάσεις. Εγώ στη σχολή τώρα που κάνω photoshop μπορώ να πω πως το χειρίζομαι με αρκετή ευκολία και μπορώ να φτιάξω αρκετά γραφικά. Πάντως το photoshop σαν πρόγραμμα τα σπάει. Φοβερό εργαλείο!

Πάντως το photoshop σαν πρόγραμμα τα σπάει. Φοβερό εργαλείο!

Tο photoshopαπο μονο του ειναι ενα πτυχιο! στα χέρια σου! η άριστη εκμάθηση του μπορει να σου προσφέρει δουλεία σε στους αντιστοίχους χώρους!

Νομίζω πως τα φτιάχνουν σε λογισμικό με vector graphics. Δεν ξέρω αν το Photoshop έχει τέτοια δυνατότητα. Ρίξε μια ματιά στο InkScape.

Αυτό ακριβώς. Με το Illustrator θα κάνεις πολύ καλύτερα τη δουλειά σου για να πετύχεις το αποτέλεσμα που θέλεις, από το να χρησιμοποιήσης το Photoshop.

Αυτό ακριβώς. Με το Illustrator θα κάνεις πολύ καλύτερα τη δουλειά σου για να πετύχεις το αποτέλεσμα που θέλεις, από το να χρησιμοποιήσης το Photoshop.

Κοίτα πιστεύω το πλέον κατάλληλο πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας είναι το Photoshop. Δεν υπάρχει κάποιο αντίστοιχο. Τώρα για θέματα γραφικών το Illustrator βρίσκεται πιο κοντά.

Ναι, αλλά ο ΤΣ δεν θέλει να επεξεργαστεί εικόνα... Να φτιάξει glossy εικονίδια από το 0 θέλει.

Ναι είδα τι ζητάει το παιδί απλά ήθελα να κάνω αυτό το διαχωρισμό όπως και εσύ επισήμανες. :-) Illustrator τότε... :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...