neoblue Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Γεια σας , θέλω να στήσω ενα site με video on demand καθως και online streaming για site τηλεκπαιδευσης είναι η πρώτη φορα που θα ασχοληθώ με κάτι τέτοιο και θα ήθελα κάποιες γνώμες για να πάρω μια αρχική κατεύθυνση . Απο το μέχρι στιγμής ψάξιμο μου πρέπει να στήσω ένα server (τα περισσότερα μιλάνε για windows 2003 server) και ενα πρόγραμμα encoder (κυριως flash encoder) καθως και το flash player που θα υπάρχει στο site . (ουσιαστικά ενα youtube clone site αλλα να έχει και την δυνατότητα για online streaming) περιμένω την γνώμη σας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lion2486 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 και εγώ ψάχνομαι για κάτι τέτοιο, αλλά δεν με ενδιαφέρει να έχω κάτι live, απλά μια βιβλιοθήκη με αρχεία video. Προτιμώ να μην χρειάζεται αρκετή επεξεργασία από πλευράς του server. Τώρα έχω βρει αυτό και το ψάχνω λίγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
neoblue Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 καλό μου φένετε απο οτι κατάλβα κάνει παραπάνω πράγματα απο εναν καλό encoder που χρειάζεσαι για να τα μετατρέπει σε flv αρχεία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.