giorgis4886 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Γεια σας Γενικώς δεν τρελαίνομαι εύκολα αλλά συνέβησαν κάποια προβληματάκια με τα 7αρια και δεν μπορώ να τα λυσω για αυτο ζηταω βοήθεια... Αρχικα δεν μπορω να μεταφέρω μεγαλα αρχεία σε στικακια [κυριως αρχεια mpeg4 πάνω απο 2 giga] βγαζει μήνυμα μεγαλο αρχειο και δεν μπορεί να το μεταφέρει...προεκυξε ξαφνικά αφου πριν λιγο καιρό δεν είχα πρόβλημα...[με εξωτερικο σκληρο μια χαρα] Επισης με τον media player δεν μπορω να δω πάντα υπότιτλους 50 50 να παίξει [νταξ εχω vlc εναλλακτικά αλλα καμια σχεση ποιότητα εικόνας]εννοείται εχω δοκιμάσει με διάφορα codecs.. τωρα εχω ffdshow.. Ακόμα δεν ξέρω αν βοηθάει αλλα εχω χάσει ξαφνικα καταλήξεις απο αρχεια video και υποτίτλων που κατεβάζω [δηλαδή δεν φαίνεται το αρχείο αν είναι video ή υπότιτλοι τα καταλαβαίνω απο το μέγεθος].. Πως τα κατάφερα ετσι δεν ξέρω.. τα win ειναι ultimate 64bit.. Ελπίζω να μην κουράζω [βοηθήστε γιατι βαριεμαι τα format πλέον] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maik6600 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Γεια σας Γενικώς δεν τρελαίνομαι εύκολα αλλά συνέβησαν κάποια προβληματάκια με τα 7αρια και δεν μπορώ να τα λυσω για αυτο ζηταω βοήθεια... Αρχικα δεν μπορω να μεταφέρω μεγαλα αρχεία σε στικακια [κυριως αρχεια mpeg4 πάνω απο 2 giga] βγαζει μήνυμα μεγαλο αρχειο και δεν μπορεί να το μεταφέρει...προεκυξε ξαφνικά αφου πριν λιγο καιρό δεν είχα πρόβλημα...[με εξωτερικο σκληρο μια χαρα] Επισης με τον media player δεν μπορω να δω πάντα υπότιτλους 50 50 να παίξει [νταξ εχω vlc εναλλακτικά αλλα καμια σχεση ποιότητα εικόνας]εννοείται εχω δοκιμάσει με διάφορα codecs.. τωρα εχω ffdshow.. Ακόμα δεν ξέρω αν βοηθάει αλλα εχω χάσει ξαφνικα καταλήξεις απο αρχεια video και υποτίτλων που κατεβάζω [δηλαδή δεν φαίνεται το αρχείο αν είναι video ή υπότιτλοι τα καταλαβαίνω απο το μέγεθος].. Πως τα κατάφερα ετσι δεν ξέρω.. τα win ειναι ultimate 64bit.. Ελπίζω να μην κουράζω [βοηθήστε γιατι βαριεμαι τα format πλέον] Για τα στικάκια που λες δεν άμα είναι φορμαρισμένα σε FAT32 ή σε NTFS. Πρέπει να είναι σε NTFS για να έχει αρχεία πάνω από 2GB. Όσο για τους υπότιτλους, κατέβασε klitemega codec pack και δες τα video με media player classic, ποτέ δεν είχα πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Για τα στικάκια: Είναι FAT32 ή NTFS Για το media player άστο για μετά δεν ζορίζει Για τα αρχεία Πήγαινε Control panel folder options Καρτελα view και βρες το Hide extensions for known file types δες αν έχει επιλεχτεί αν ναι βγάλε το Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgis4886 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Μαλλον fat 32 ειναι θα τα δω ομως ...Εντάξει και με τα folder options δεν το ξέρα αυτό[πως άλλαξε δεν ξέρω..απο κάποιο προγραμα ίσως].. Ευχαριστώ πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Giorgis4886 αν είναι fat32 έχεις περιορισμούς στις μεταφορές μεγάλων αρχείων (>4GB) Επειδή δεν ξέρω τι προκάλεσε την αλλαγή σκάναρε το Pc σου με κάποιο antimalware για παν ενδεχόμενο. Κατά προτίμηση αυτό http://www.malwarebytes.org/ κάνε μία πλήρη σάρωση δεν χάνεις τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgis4886 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Giorgis4886 αν είναι fat32 έχεις περιορισμούς στις μεταφορές μεγάλων αρχείων (>4GB) Επειδή δεν ξέρω τι προκάλεσε την αλλαγή σκάναρε το Pc σου με κάποιο antimalware για παν ενδεχόμενο. Κατά προτίμηση αυτό http://www.malwarebytes.org/ κάνε μία πλήρη σάρωση δεν χάνεις τίποτα. Ναι είναι fat32 και είχε περιορισμούς ευχαριστώ karmen 1983 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.