Προς το περιεχόμενο

μητρικη και ηχος απο την καρτα tv γινετε?

localy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω μια μητρικη gigabyte και εχω συνδεσει εκει τα ηχεια και ακουω μουσικη αλλα εχω και μια καρτα τηλεορασης στο pc pixelview και ρωταω αν μπορω να ακουω παραλληλα χωρις να βγαζω το βυσμα απο τα ηχεια και να το συνδεω στην καρτα να ακουω και παραλληλα και απο τα δυο.καπιος μου ειπε οτι αν βαλω απο την εξοδο της καρτας tv σε μια εισοδο στην καρτα ηχου την μητρικης θα ειμαι οκ,ισχυει?

Δημοσ.

Ναι, γίνεται όπως στο είπαν.

ναι αυτο καλωδιο το εχω αλλα δεν ξερω σε ποια θυρα παει ,απο την μια φευγει απο την καρτα τηελορασης και σε ποια θεση θα παει στην onboard καρτα ηχουν της μητρικης?

Δημοσ.

Με ενα καλωδιο (καρφι-καρφι) συνδεεις το audio-out της καρτας τηλεορασης με το line-in της καρτας ηχου. Συνηθως ομως (στις σχετικα νεες καρτες) ουτε αυτο χρειαζεται, αλλα μεταφερεται ο ηχος μεσα απο το PCI bus και τον ακους κανονικα απο τα ηχεια.

Δημοσ.

Στο θαλασσί (Line in) που έγραψε το παιδί παραπάνω.

δηλαδη για να καταλαβω τα ηχεια τα αφηνω στο πρασινο οπως εχει,και μετα απο την καρτα τηλεορασης φευγει ενα καρφι και παει στο μπλε απο την καρτα ηχου και θα ακοθω παραλληλα και απο την καρτα τηλεορασης και απο το pc στα ηχεια? και τελος οταν το συνδεσω στο μπλε θα μοθ πεταξει ενα παραθυρακι που θα λεει εξοδος ηχειων εκει τη επιλεγω?

Δημοσ.

Διαβασε το manual της μητρικης σου, λεει συνηθως ποια εξοδος/εισοδος της καρτας ηχου εχει αντιστοιχο χρωμα.

...και φυσικα αν παρει καλωδιο και το συνδεσει οπως του ειπαμε, θα πρεπει να κανει un-mute το line-in της καρτας ηχου απο το volume control των windows (ή απο το αντιστοιχο εργαλειο που θα εχει η καρτα ηχου). Αυτο το λεω για προλαβω σχετικη ερωτηση: π.χ. "Εκανα τη συνδεση σωστα αλλα δεν ακουγεται ο ηχος ? "

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...