Προς το περιεχόμενο

Android - Μπλοκάρισμα κλήσεων με απόκρυψη

bikey77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Υπάρχει κάποιος τρόπος ή κάποιο app για να μπλοκάρουμε/απορρίπτουμε αυτόματα τις κλήσεις που γίνονται προς το τηλέφωνό μας με απόκρυψη?

Κάπου διάβασα ότι μπορείς να το κατορθώσεις με ένα τέχνασμα όπου δημιουργείς μια επαφή στο Gmail με το όνομα "Unknown" ή "Anonymous" και αριθμό "RESTRICTED" ή "nonumber" και το κάνεις Synchronize με το κινητό και στη συνέχεια στέλνεις τις κλήσεις από την επαφή "Unknown" απ ευθείας στο voicemail. Το δοκίμασα αλλά μέχρι στιγμής χωρίς επιτυχία.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderators

Δοκιμασε την εφαρμογη Extreme Call Blocker Invisible. Λογικα κανει αυτο που θελεις. Φανταζομαι θα υπαρχει σε Trial για να την δοκιμασεις. :)

http://www.appbrain.com/app/extreme-call-blocker-invisible/com.greythinker.punchback.droid.invisible

θα σπυ προτεινα να μην ασχολεισαι με κολπα σαν αυτα που αναφερεις γιατι μονο περιπλεκουν την κατασταση.αντιθετως με ενα απλο search βρισκεις αυτο που θελεις μιας και μιλαμε για android που απο εφαρμογες εχει της παναγιας τα ματια που λεμε.λοιπον στην περιπτωση σου η εφαρμογη λεγεται blacklist και ειναι δοκιμασμενη και απο μενα(αν θες την γνωμη μου) και κανει αυτο ακριβως που θελεις +οτι μλοκαρει και μυνηματα απο οποιον αριθμο επιλεξεις.

https://market.android.com/details?id=org.baole.app.blacklist&feature=search_result

Το κατέβασα και το δοκίμασα, έχω ένα μικρό θέμα όμως... Έχω ορίσει για κάποιον αριθμό να κάνει block in silence, μετά την κλήση όμως το κινητό μένει στο αθόρυβο, πράγμα που σημαίνει ότι θα χάσω και τις υπόλοιπες κλήσεις. Έχεις βρει κάτι γι αυτό?

κοιτα η αληθεια ειναι οτι δε το εψαξα και τοσο για να σου απαντησω σε κατι τετοιο μιας και το ηθελα οπως και εσυ για αποριψη εισερχομενων με αποκρυψη.τωρα αν θυμαμαι καλα μια δοκιμη που ειχα κανει για να δω τις αλλες λειτουργιες του δεν μου ειχε παρουσιασει κατι τετοιο.ολλα δουλευαν ρολοι.τι να σου πω,μηπως με μια επανεγκατασταση λυνοταν αυτο το προβλημα;

Δεν το έχει στις διαθέσιμες ρυθμίσεις. Τελικά έβαλα άλλο, το Call Control και μέχρι στιγμής λειτουργεί μια χαρά, ούτε που καταλαβαίνεις ότι σε παίρνουν.

• 4 μήνες μετά...

Δεν το έχει στις διαθέσιμες ρυθμίσεις. Τελικά έβαλα άλλο, το Call Control και μέχρι στιγμής λειτουργεί μια χαρά, ούτε που καταλαβαίνεις ότι σε παίρνουν.

Το κατεβασα κι εγω μολις αλλα μου ζηταει καποιο αριθμο να μπλοκαρει στις διαφορες επιλογες αλλα δεν βρηκλα κατι για ολους με αποκρυψη...Καποια βοηθεια ??? Ευχαριστω.

• 1 χρόνο αργότερα...

Εβαλα το Call block και δουλευει οκ και λεει οτι μιλαει το τηλεφωνο

https://play.google.com/store/apps/details?id=cn.menue.callblocker

Υπαρχει κατι που να δειχνει οτι ειναι κλειστο το κινητο ?

η μηπως ειναι καλυτερο αν υπαρχει κατι που να το σηκωνει το τηλ για 1 δευτερολεπτο ισα για να χρεωνεται 3 λεπτο και να το κλεινει ?

• 3 μήνες μετά...

Αν δεν υπαρχει κατι που να κανει το τηλεφωνο να φαινεται κλειστο οταν σε παιρνει καποιος αριθομος , υπαρχει καποια αλλη εφαρμογη που ειναι σαν αυτοματος τηλεφωνητης κα να λεει πχ το τηλεφωνο ειναι εκτος λειτουργιας ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...