Προς το περιεχόμενο

Να το αναβαθμίσω?!?!?!?!?

VasPolys

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ειμαι πολύ προβληματισμένος δεν ξέρω τι να κανω...Εχω το Pc της υπογραφης μου "Το καλο" και τωρα τελευταια εχει μπει μεσα μου το μικροβιο της αναβαθμισης!!!!!Πριν απο ενα μήνα αλλαξα μητρικη για να αλλάξω μνημες και να παιξω με ddr3 ετσι και αλλιως εχω βάλει στο προγραμμα μια καρτα γραφικών παω πιο πολυ προς την HD6950 δεν εχω καταληξει ακομα σε υλοποιηση αλλα το ιδιο ειναι όλες!Το προβλημα μου ειναι το εξης να αλλάξω πάλι μητρικη και επεξεργαστη αυτη την φορα η να το αφήσω για αργότερα?Απο επιδόσεις δεν εχω παράπονο χτες επαιζα Crysis 2 σε μεση ρυθμιση γραφικων και σε ανάλυση 1680*1050 και επαιζα αρκετα καλα!Η χρήση του pc ειναι πιο πολυ για Gaming κλπ κλπ

Έχω καταλήξει σε αυτα τα πράγματα:

GIGABYTE P67A-UD5

i7 2600K Tray

Corsair H50 Cooler

μπορει και εναν ssd για συστημα.Αλήθεια θα δω διαφορά η να αφήσω τους Raptor οπως ειναι?

και αργοτερα να αλλαξω τροφοδοτικο και να βαλω αλλη μια 6950....Αλλα αυτο πολυ αργοτερα...!

Αυτα σκέφτομαι....Πείτε μου και εσεις μια γνωμη!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το σύστημα σου είναι μια χαρά δεν υπάρχει λόγος να αλλάξεις πλατφόρμα τώρα και ειδικά για την χρήση που κανείς στο pc .Αν πάρεις την 6950 πάρε και την h70 και ρίξε ένα Overclock στα 4ghz να είσαι άνετος

Ποια οθόνη έχεις ;

Αναβάθμιση χωρίς λόγο ή ανάγκη ισοδυναμεί με πεταμένα λεφτά και στο γράφω αυτό γιατί από μόνος

σου προβληματίζεσαι. Εκτός και είναι το χόμπυ σου το να ακολουθείς την τεχνολογία ή να πειραματίζεσαι

με τον υπολογιστή σου οπότε πάσο.

Φιλε VasPolys παρε τον Boxed επεξεργαστη:

Intel Core i7 2600K 3.4 GHz Quad Core Socket 1155 95W Box (BX80623I72600K)

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=22653&cat=2&sub=370&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=undefined

Σε συγκριση με τον tray:

1. Ο Boxed ειναι 4 ευρω πιο φθηνος απο τον tray

2. Προκειται για τον ιδιο ακριβως επεξεργαστη

3. Ο Boxed περιλαμβανει και ψυκτρα

4. Στο visionstudio δεν συμβαινει παντοτε οτι το πιο ακριβο ειναι και πιο καλο. Εχουν διαφορους προμηθευτες (και εκτος Ελλαδας) και αναλογα βαζουν και τις τιμες στο site.

Αν παρεις της GIGABYTE P67A-UD5 φτοντισε να σιγουρευτεις οτι εχει τη revision B3 του chipset. Διαφορετικα θα εχεις προβλημα με τα SATA.

Εχω την samsung syncmaster 2243b η H70 τι διαφορα εχει με την H50?Το τροφοδοτικο μου θα την σηκωσει την 6950 η θελει αλλαγη απο τώρα?

@duffy duck ειπα να παρω τον tray γιατι ετσι και αλλιως ψυκτρα θα βάλω αλλη δεν ειδα ποσο εχει ο box...

@probe το ξερω οτι μονος μου τρωγομαι ανάγκη οπως το λες δεν υπάρχει γιατι μέχρι στιγμης δεν υπάρχει κατι που να εχει προβληματισει το pc μου εκτος απο το overclock ο 9450 δεν ειναι και ο καλυτερος σε αυτο το θεμα αλλα με νερακι και λιγα volt γινονται τα παντα!Απλα βλέπω και διαβαζω για τους sandy και θελω και εγω!Το προβλημα μου ειναι αν θα δω μεγαλη διαφορα η απλα θα πηγαινει λιγο καλυτερα?!?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...