kosgreece Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Καλημερα σας,εχω δυο ssd σκληρους δισκους και πλεον μονο για λειτουργικο εχω αυτους και εξωτερικους με usb εχω για παιχνιδια και διαφορα,ο ενας ειναι ενας corsair 60Gb και σε ενα μικρο φορητο 11,6 ενας kingston 64Gb... Εχω ξεχασει πλεον τους συνβατικους δισκους μιας και δεν εχουν καμια σχεση με τους ssd,η απορια μου ειναι αν εχετε ακουσει αν θα πεσουν καθολου...? Ενας raptor ποιανει τις ταχυτητες των ssd...? Ευχαριστω πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Οχι ένας ραπτορ δε πιάνει τις ταχύτητες των SSD, επ'ουδενί. Εχω έναν ραπτορ,ένα βελοσιραπτορ και τους κοιτάω.Με την ησυχία δε που εχω αποκτήσει,δε τολμώ να τους εγκαταστήσω καν.(εβαλα τον παλιο ραπτορ και κάνει σα χαλασμένο το πισι ) Εχεις τα παιχνιδια σου σε USB δίσκους; χμμ, καλό είναι αυτο; Εγώ τηρώ την πεπατημένη πάντως.SSD λίγο μεγαλούτσικο για OS,apps,games και κλασσικους μηχανικούς green για αποθήκευση. Υ.Γ. και καλό ειναι να μεταφερθεί ολο το τοπικ σε κάποιο ανάλογο,μιας και αν αρχίσουμε να γράφουμε όλοι το μακρύ μας και το κοντό μας ζήτω που καήκαμε :-D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 παρελθόν οι μηχανικοί αλλά λες ότι έχεις εξωτερικούς με usb, αυτοί δεν είναι μηχανικοί? για πτώση τιμών δεν έχει ακούστεί κάτι νέο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ioannnis Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Ρε παιδες, οι εξωτερικοι usb σε ποια κατηγορια ανηκουν? Μοιαζουν με ssd γιατι ειναι αθορυβοι και μικρου μεγεθους, αλλα εχουν κεφαλη και πλατερς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Οι εξωτερικοί είναι εσωτερικοί με θήκη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Benton Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Ρε παιδες, οι εξωτερικοι usb σε ποια κατηγορια ανηκουν? Μοιαζουν με ssd γιατι ειναι αθορυβοι και μικρου μεγεθους, αλλα εχουν κεφαλη και πλατερς? Ειναι μηχανικοι δισκοι κλεισμενοι σε κουτι...δεν μοιαζουν με ssd και δεν ειναι παντα μικρου μεγεθους και παντα εχουν κεφαλη και platters κτλ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ioannnis Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Aν δεις αυτον που ειδα κι εγω θα συμφωνησεις οτι μοιαζει με ssd... Αφου ειναι μηχανικοι με κεφαλη και πλατερς συνεπαγεται οτι δεν πρεπει να τους κουναμε οταν ειναι εν λειτουργια? Πως εξηγειται οτι ειναι αθορυβοι, ενω οι κοινοι μηχανικοι 3,5" βουιζουν σαν ανεμιστηρες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Ποιον είδες; Μήπως είδες κανέναν 2.5"; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ioannnis Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Προφανως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Ε 2.5άρηδες εσωτερικούς έχουν μέσα αυτοί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ioannnis Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Δεν απαντας στα ερωτηματα μου, ομως. Οι 2,5" ειναι εξ ορισμου ησυχοι? τα πλατερς βουιζουν σιγοτερα και οι κεφαλες παραγουν λιγοτερο θουβο? Μπορει να δημιουργηθει προβλημα αν τον κουνας περα-δωθε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Ναι σε όλα εκτός απ' το ότι δε βουίζουν τα platters. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Ο θόρυβος προερχόμενος από τους σκληρούς δίσκους παράγεται από τα μοτέρ των (άμεσα, και έμμεσα είτε από τους γενικούς κραδασμούς που μπορεί να επιφέρει στο κουτί είτε ο ήχος του μοτέρ, είτε η μεταφορά της δόνησης του ίδιου του σώματος του δίσκου, που και πάλι προέρχεται απ' το μοτέρ μπλαμπλα). Ενίοτε δε παίζει και ο συντονισμός ιδιοσυχνοτήτων.... Όταν δε οι μηχανισμοί κεφαλών έχουν φτάσει στο σημείο να κάνουν θόρυβο, τότε μιλάμε (πλέον) για μαλακούς δίσκους, ή αν θες για δίσκους που έχουν πάθει μαλάκυνση. Τα μοτέρ λοιπόν, όσο γρηγορότερα περιστρέφονται, τόσο θορυβωδέστερα καθιστώνται. Εξ' ου κι ένας WD Raptor, και νεκρούς ανασταίνει στα 10Κ RPM, ενώ ένας 2.5''άρης, τσουλάει σε στυλ "...φέεετααα" στα 5.400... Συν το ότι, όπως και να το κάνεις, τα enclosures των συνδεόμενων με USB ή e-SATA, όλο και κάτι ακόμα αποσοβούν. Και ναι, μην τον κουνάς ούτε πέρα, ούτε δώθε. Αντενδείκνυται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
3leven Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Ρε παιδες, οι εξωτερικοι usb σε ποια κατηγορια ανηκουν? Μοιαζουν με ssd γιατι ειναι αθορυβοι και μικρου μεγεθους, αλλα εχουν κεφαλη και πλατερς? Οι εξωτερικοι ειναι απλα εσωτερικοι μονο που εχουν επιπλεον και το USB.. Αν ανοιξεις τη θηκη τους (μην το κανεις θα χασεις την εγγυηση αν εχεις) θα δεις οτι ειναι εσωτερικοι (υποδοχη για τροφοδοτικο κτλ).. Μπορεις να τους κανεις και εσωτερικους αν θες απλα θα ειναι λιγο πιο αργοι.. Επισης , γιατι κανεις εγκατασταση τα παιχνιδια σε εξωτερικο σκληρο?? Ως γνωστων οι εξωτερικοι ειναι πιο αργοι απο τους εσωτερικους , και ετσι τα παιχνιδια σου θα σερνονται.. Πως και δεν το εχεις παρατηρησει ποτε?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Εμένα πάντα μου άρεσε ο θόρυβος των γρήγορων δίσκων. Μάλιστα θυμάμαι έναν SCSI που είχε κάποτε ένας γνωστός μου στις 15,000rps! Οι ήχοι που δεν αντέχω είναι το τζιτζίκισμα ή συντονισμούς! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.