kalamas Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 παλικαρια οπως λεει και το θεμα εχω ενα ide δισκο και ενω μου τον εμφανιζει στη διαχειριση συσκευων στον υπολογιστη μου δεν τον εμφανιζει αυτο εγινε οταν εβαλα το sp1 windows 7 μεχρι πριν το βαλω ολα ηταν κανονικα και μου τον εμφανιζε το σκληρο τι μπορει να φταιει τωρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Στη Διαχείριση Δίσκων τον βλέπεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xApithanos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 μπορεί να μην έχει όνομα ο δίσκος, προσπάθησε να του βάλεις όνομα πχ C:\ D:\ E:\ κτλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalamas Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Στη Διαχείριση Δίσκων τον βλέπεις; στη διαχειριση δισκων τον βλεπω μπορεί να μην έχει όνομα ο δίσκος, προσπάθησε να του βάλεις όνομα πχ C:\ D:\ E:\ κτλπ. πως μπορω να του βαλω ονομα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Από την διαχείριση δίσκων θα πατήσεις δεξή κλικ αλλαγή του ονόματος το δίσκου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalamas Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Από την διαχείριση δίσκων θα πατήσεις δεξή κλικ αλλαγή του ονόματος το δίσκου δεν μου λεει πουθενα αλλαγη ονοματος του δισκου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Τι σου εμφανίζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Δες πως θα το κανείς βήμα βήμα με της φωτογραφίες Πατάς δεξί κλικ στον υπολογιστή μου Και θα πατήσεις εκεί που λέει C:\ σε καλή κατάσταση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalamas Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 αυτα μου εμφανιζει και οταν παταω στις ιδιοτητες αυτα.... αυτα μου εμφανιζει και οταν παταω στις ιδιοτητες αυτα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Κάνε αυτό που λέει ο rafail δεξί κλικ στο ο Υπολογιστής μου τι ιδιότητες μας λες εσύ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalamas Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 ρε φιλε το εχω κανει πριν μου το πεις αλλα δεν μου εβγαζε πουθενα διαχειριση κοιτα και μονος σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Ναι δεν το κάνουμε πάνω στον σκληρό μας αλλά στο ο υπολογιστής μου το εικονίδιο που βλέπεις τέρμα πάνω αριστερά και λέει Υπολογιστής εκεί θα το κάνεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonl Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Καλύτερα αυτό μέχρι το βήμα 3. Το εικονίδιο στο desktop είναι shortcut. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalamas Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 εδω δεν μου τον εμφανιζει το σκληρο καν..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Αν είχες μέσα αρχεία, μάλλον την έκατσες. Ο δίσκος εμφανίζεται - είναι εκεί που λέει "δίσκος 1 - δυναμικός" (έχει μετατραπεί -μη ρώτάς πώς/πού/ποιός- από "βασικό" σε "δυναμικό" ). Δοκίμασε αν το Active File Recovery μπορεί να δει το περιεχόμενό του (αν και χλωμό το κόβω). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.