ΠάρηςΓ Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Ειναι η πρωτη σελιδα που σχεδιαζω εγω για δημοσια χρηση,συνηθως ειχα ετιμα template απο αλλους. Προς το παρων ειναι εικονα μονο... Η φωτογραφια στο κεντρο θα αλλαξει και θα ειναι καλυτερη κ θα γινει με εφε jquery Δυστυχως δεν ειμαι καλος στα γραφικα κτλ δεν εχω ασχοληθει πολυ... Θελω να μου πειτε ποσο κιτς ειναι κτλ.. αλλαγες κτλ http://dl.dropbox.com/u/4499990/b3.html Επισης σκεφτομαι αν υπάρχει καποιο τοολ ή αν δεν υπαρχει να φτιαξω ωστε απο τη μια να γινουν δυναμικες οι σελιδες κτλ (να μην κανω copy το μενου σε χιλια μερη ,να αλλαξει το περιεχομενο) αλλα να ανεβασω στο σερβερ το output τους (απλη HTML) κ οταν γινεται αλλαγη (σπανια) να γινεται απλα compile οι σελιδες σε απλη HTML. (εκτος απο λιγες οπως contact.php κτλ) Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dewn735 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Τα χρώματα και το γενικότερο παρουσιαστικό μου αρέσαν - ταιριάζουν με το αντικείμενο της εταιρίας. Ελπίζω βέβαια ότι δε θα αφήσεις το background έτσι όπως είναι τώρα (600kB+ !!). Για το άλλο που ρωτάς, φτιάχνεις μια σελίδα με το μενού και μετά την κάνεις Include σε όλες τις υπόλοιπες, διάβασε κι αυτό για περισσότερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Επισης σκεφτομαι αν υπάρχει καποιο τοολ ή αν δεν υπαρχει να φτιαξω ωστε απο τη μια να γινουν δυναμικες οι σελιδες κτλ (να μην κανω copy το μενου σε χιλια μερη ,να αλλαξει το περιεχομενο) αλλα να ανεβασω στο σερβερ το output τους (απλη HTML) κ οταν γινεται αλλαγη (σπανια) να γινεται απλα compile οι σελιδες σε απλη HTML. (εκτος απο λιγες οπως contact.php κτλ) Αν ο server όπου θα γίνεται το hosting υποστηρίζει SSI ή PHP, δεν χρειάζεσαι τέτοιο εργαλείο. Φτιάχνεις κατάλληλα αποσπάσματα για το header, το μενού και το footer που θα μένουν σταθερά και θα γίνονται πάντα include στην κάθε σελίδα-menuitem του site. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΠάρηςΓ Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Απλα το σκεφτηκα για θεματα απλότητας και ταχυτητας,αλλα μαλλον δεν εχει σημασια για το μεγεθος του Site... dewn735 ωραιο λινκ.. αυτο με το .shtml καλο κολπο Το background απλα repeat θα γινεται.. Με περιοριζε λιγο το λογοτυπο που ειναι αυτο που βλεπεται. Το ειχα σε gif με τις γωνιες να ειναι με 0 antialiasing.. Το συμαζεψα λιγακι.. Οταν θα γινει HTML θα κανω το gradient repeat κ 1 pixel width.. Θα κανει κανα χρονο να φορτωσει αλλιως.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orotoi Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 στο μενού λίγο τα μεταξύ τους κενά φτιάξε.. κατα τ αλλα οτι είπαν οι απο πάνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.