Προς το περιεχόμενο

Γνωμες για SAMSUNG SYNCMASTER BX2335

stm00192

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδες έφτασε ο καιρός να αλλάξω την παλια χαμηλης αναλυσης lg μου 1680Χ1050 με κάποια full HD.

Δυστυχώς το budget είναι περιορισμένο και δεν μπορώ να πάω για την DELL U2311H η οποία εδώ στο sweden κοστίζει περί τα 260Ε

Βρισκω την SAMSUNG SYNCMASTER BX2335 στα 170Ε.

Τι λέτε αξίζει σε αυτή την τιμή??

Επίσης σκέφτομαι και για αυτή HP LA2306X 23" WIDE TFT LED BLACK στα 155 Ε.

Περιμένω γνώμες από τους γνώστες!

Ευχαριστώ!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Προφανως κανεις δεν εχει μια τετοια οθονη για να εκφερει την αποψη του(ολοι εδω μεσα εχουνε παει προς dell πλευρα).

Τωρα το μονο που μπορω να σου πω εγω προσωπικα ειναι οτι εχω την BX2433 αλλα δεν ξερω κατα ποσο μοιαζει με την samsung που προτεινεις.στα 165 την ειχα παρει σε μια προσφορα απο το πλαισιο.

Μια χαρα οθονη ειναι και με καλυπτει απολυτα ΑΛΛΑ εαν αγοραζα τωρα οθονη θα επερνα και εγω την dell και ας ειναι μια ιντσα λιγοτερο απο την δικη μου αλλα στις ιντσες που προτεινεις.

Μαζεψε κανενα φραγκο παραπανω και κινησου προς την dell.αλλιως εγω θα ελεγα την samsung αλλα να ξερεις οτι μετα κανενα μηνα (και ας εισαι απολυτα ικανοποιημενος) θα λες οτι επρεπε να παρω την dell.

Εχουν διαφορα τα Panels,πως να το κανουμε.

Το ξέρω οτι η Dell είναι η καλύτερη επιλογή αλλα είναι πολλά τα 250 στην τωρινή μου οικονομική κατάσταση!!

Ευχαριστώ πάντως για την απάντηση!!

Την βρίσκω στα 215Ε στο amazon.de αλλα δεν έχω ιδές πόσο πανε τα μεταφορικά... και τα γερμανικά μοθ είναι πολυ σκουριασμένα! :rolleyes:

• Super Moderators

για checkαρε μπας και έχει κάτι αντίστοιχο του amazon.co.uk (free μεταφορικά) για παραγγελίες άνω των 25 λιρών (ok euro)

• Super Moderators

εννοώ να checkάρεις το amazon.de μπας και έχει και αυτό δωρεάν μεταφορικά από ένα ποσό και πάνω, όχι να την πάρεις από το co.uk :P

Χα χα για αυτό έγραψα οτι τα γερμανικα μου είναι σκουριασμένα!!! διοτι δεν καταλαβαίνω γρι απο αυτά ποθ λέει για τα μεταφορικά!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...