Rabican Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Καλησπερα. Εχω μια περιεργη φαση με ενα PC. ειναι ενα AMD με mobo Asrock αν δεν απατωμαι, το οποιο ειναι στημενο με Win7. μου το εφερε ενας φιλος καθοτι δεν ανεβαζε λειτουργικο. Οντως στο μπουτ εμενε στην οθονη επιλογης ειτε φορτωση κανονικα του λειτουργικου ειτε κονσολα επιδιορθωσης. Αν επιλεξω κανονικη φορτωση, μαυρη οθονη μετα απο λιγο τελος. Αν επιλεξω κονσολα επιδιορθωσης ξεκινα τη φορτωση των διαφορων tools και μετα παλι τα ιδια, μαυρη οθονη. Λεω θα φταιει η εγκατασταση των windows, ας βαλω ενα bootable CD να δω το δισκο, να τραβηξω οτι αρχεια θελει και μετα format. Αμ δε.. ουτε Mini XP απο Hirens BootCD ανεβαζε, ουτε ERD Commander. δεν ειχα και κανα linux live CD να δοκιμασω. τεσπα, λεω θα φταιει κανας δισκος. παιρνω εναν αλλο σκληρο και ξεκιναω να τον στηνω με XP. στην πορεια μπλε οθονη. λεω μνημες RAM θα ειναι. Βαζω ενα bootable memtest86 cd, το αφηνω να τεσταρει τις μνημες για 22 ωρες, κανενα error. τι αλλο να κοιταξω; να αλλαξω επεξεργαστη; μητρικη; καμμια καρτα γραφικων; εχω συμπερανει πως μαλλον δεν φταιει δισκος η RAM. παει καπου το μυαλο σας; Ευχαρσιτω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
casperino Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Εγω σε αντιστοιχω πρόβλημα πριν απο μερικα χρόνια είχα βγάλει την μπαταρια απο το motherboard για μερικα λεπτά και είχα πειράξει τα jumperakia του. Για δοκίμασε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikomas50 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Πρώτον δεν μας είπες αν προσπάθησες να μπεις σε ασφαλή λειτουργία, αν και το βλέπω απίθανο να προχωρήσει έστω κι' αν φταίει η κάρτα γραφικών, από τη στιγμή που δε φορτώνει ούτε Mini XP. Δεύτερο δεν αλλάζουμε κάτι αν δεν ελέγξουμε πρώτα αν έχει αχρηστευτεί. Στον υπολογιστή της υπογραφής σου μπορείς να τεστάρεις την κατάσταση του σκληρού και της κάρτας γραφικών και αντίστροφα να βάλεις τη δική σου κάρτα γραφικών στο προβληματικό PC. Επίσης μπορείς να κρατήσεις απ' το δικό σου τα αρχεία του σκληρού δίσκου του άλλου και να προσπαθήσεις να ξαναεγκαταστήσεις λειτουργικό αν όλα δείχνουν εντάξει μετά τους παραπάνω ελέγχους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rabican Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 βασικα, ξεχασα να αναφερω οτι ουτε σε safe mode εμπαινε. Δισκακι ειχα ενα προχειρο και γιαυτο το δοκιμασα να το σεταρω με ΧΡ μιας και αυτα ειχα προχειρα (τα win7 οχι). θα δοκιμασω και αλλαγη καρτας γραφικων, αν και δεν πιστευω οτι εκει εστιαζεται το προβλημα. Υπαρχει περιπτωση στο memtest86 να μην εχει βγαλει κανενα σφαλμα αλλα παρολαυτα να εχω θεμα με τις μνημες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Για να είσαι σίγουρος δοκίμασε και αλλες μνήμες αν έχεις,επίσης βρες ενα live cd απο linux και δοκίμασε να bootareis και με αυτο. Επίσης αν έχει αλλους δίσκους επάνω τους βγάζεις και αφήνεις μονο αυτον που έχει το λειτουργικό μέσα,βγάλε και το cdrom απο πάνω γιατι μπορεί και αυτο να δημιουργεί καποιο προβλημα Τέλος ρίξε μια ματια στο bios για θερμοκρασίες CPU Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rabican Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 θερμοκρασιες κοιταξα, ειναι νορμαλ.... θα δοκιμασω με ενα δισκακι BackTrack που εχω. αντε να δοκιμασω και μνημες, αλλα δεν νομιζω.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rabican Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 update: αλλαξα RAM, μπλε οθονη στην κονσολα επιδορθωσης. εκανα και bios reset, τα ιδια... σηκωνω τα χερια ψηλα! να ειναι προβλημα στη motherboard; να ειναι στον επεξεργαστη; δεν ξερω.. τις φρικες τις τραβαει οταν παει να ανεβασει καποιο λειτουργικο. οσο ειμαι στο BIOS δεν υπαρχει κανενα προβλημα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Με livecd απο linux δοκίμασες ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rabican Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 αυριο πρωι.. θα δοκιμασω και θα σας πω τι και πως...! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ptsiou Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 τη μπλε οθονη την δινει η μητρικη. μηπως σου βγαζει καποιο συγκεκριμενο error? δοκιμασε να βγαλεις την καρτα γραφικων μηπως ειναι αυτη το προβλημα μπας και πεσεις στα "ελαφρια". εμενα μου μοιαζει για προβλημα στο kernel-μητρικη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 εμενα μου μοιαζει για προβλημα στο kernel-μητρικη. Στο kernel?Δηλαδη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rabican Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 IRQ_NOT_LESS_OR_EQUAL... αυτο μου πεταει στη μπλε οθονη. η χαζομαρα ειναι πως δεν εχω αλλη καρτα γραφικων να το δοκιμασω και αν προσεξα καλα δεν εχει onboard η μητρικη.. ελπιζω να καταληξω καπου να πω στο φιλο μου τι να αγορασει. να σας πω την αληθεια απο την πρωτη στιγμη πιστευα οτι κατι με την μητρικη/επεξεργαστη θα παιζει, απλα δεν ηξερα πως να το βεβαιωσω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rabican Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 αποτυχια.. ειτε με ενα Sabayon 5.5 ειτε με ενα BackTrack 4 δεν καταφερε να ανεβασει το live CD και να δω δισκους κλπ...λογικα μητρικη ετσι;;; ειναι και παλια.. φοραει DDR μνημες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.