fermat Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Αυτό που θέλω να κάνω είναι να ξαναβάλω τα windows vista στο laptop μου.Αυτο πως μπορεί να γίνει;Πατώντας ποια πλήκτρα γίνεται;Μου έχουν δώσει κ ενα cd το οποιο λέει recovery producd.Με ποιο τρόπο το χρησιμοποιω αυτό;Χωρις χρηση cd μπορεί να γίνει αποκατάσταση;Αν ναι με ποιο τρόπο;
basilis5 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 βαλε μεσα το σιντι, και μπες στο βιος και απο εκει πες του να μπουταρει απο σιντι. και οταν ξεκινησει θα σε ρωτησει να κανει φορματ κλπ δεν ειναι τπτ. εχε προχειρο τον κωδικο των winπου ειναι σε αυτοκολλητο απο κατω απο το λαπτοπ,και ολα κομπλε.
fermat Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Χωρίς το cd δε μπορεί να γίνει;Πρεπει ωποσδήποτε να βάλω cd;Το λεω αυτο γιατι θυμαμαι σε ενα laptop acer που ήθελα να βάλω windows να κανει recovery δεν ειχα βάλει cd.
basilis5 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 απο οσο γνωριζω, η τοσιμπα δεν εχει κρυφη διαμεριση για restore στα λαπτοπ της, τωρα αν κανει εχει αλλαξει δεν γνωριζω.
pc_expert Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Τα TOSHIBA κάνουν restore ως εξής : πατάς το power button μέχρι να κλείσει το toshiba. Μετά πατάς το 0 συνέχεια και ανοίγεις με power button το λαπτοπ. Θα ακούσεις beep και θα σε μεταφέρει στην οθόνη για restore to factory settings. Από κει ακολουθείς τις οδηγίες στην οθόνη σου. Ελπίζω να βοήθησα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.