userfotis Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Καλησπέρα! Θα ήθελα κάποιος υπεύθυνα να μου πει αν τα παρακάτω προγράμματα είναι αρκετά για την ασφάλεια των υπολογιστών μου. Στο laptop έχω-->eset smart security, spybot s&d) και στο desktop--> eset antivirus, spybot S&d. -Είναι αρκετό το eset ή μήπως πρέπει να πάω σε κάτι πιο βαρύ(kaspersky)? -Μήπως υπάρχει και κανά άλλο προγραμματάκι σαν το spybot s&d που να ''συμπληρώνει'' το antivirus? Ευχαριστώ! PS: έκανα σήμερα scan με το spybot s&d και παρατήρησα το εξής(print screen) Αυτό σημαίνει ότι έχω το virtumonde ή ότι απλά το ψάχνει για να δει αν υπάρχει?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonl Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Ψάχνει να δει αν υπάρχει. Τα προγράμματα που αναφέρεις βοηθάνε αρκετά στην ασφάλεια του υπολογιστή σου αλλά η προσεκτική χρήση του ακόμα περισσότερο. Δεν είναι δυνατόν να θωρακίσεις απόλυτα κάποιο pc. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
userfotis Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Δεν είναι δυνατόν να θωρακίσεις απόλυτα κάποιο pc. Εννοείται! Απλά θέλω να είμαι όσο το δυνατόν περισσότερο καλυμένος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Εγώ θα πρότεινα και το SUPER antispyware ή το Malwarebytes Antimalware σε συνδυασμό με το hijackthis (αν καταλαβαίνεις τα Log του). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiannisMetal Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Εγώ θα πρότεινα και το SUPER antispyware ή το Malwarebytes Antimalware σε συνδυασμό με το hijackthis (αν καταλαβαίνεις τα Log του). αν δεν καταλαβαίνεις τα logs http://www.hijackthis.de/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 userfotis είμαι φανατικός του spybot οχι για τον καθαρισμό του (που και εκει τα πάει περίφημα) αλλά κυρίως για την λειτουργία Ανοσοποίηση (immunization) που έχει. Θα σε προστατεύσει αφάνταστα πολύ. Για τον ίδιο λόγο κατέβασε και εγκατέστησε και το πρόγραμμα spywareblaster (τη δωρεάν έκδοση με τα manual updates). Κάνεις και απο εκεί ανοσοποίηση και είσαι άρχοντας. 1-2 φορες το μήνα, κάνεις update στα προγράμματα και εκ νέου ανοσοποίηση. Στα υποψη οτι τα προγράμματα αυτά ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ να τρέχουν συνέχεια. Κάνεις ανοσοποίηση και τα κλείνεις. Επίσης αμα έχει σύγχρονο antivirus η συνεχή προστασία του spybot (νομιζω λεγεται teatime) δεν χρειάζεται καθόλου. Το βασικότερο βέβαια, είναι να προσέχεις τι κατεβάζεις και τι τρέχεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Το SUPER antispyware και το Malwarebytes Antimalware σε συνδυασμό με το hijackthis που πρότειναν τα παιδιά παραπάνω ειναι απο τις καλύτερες προστασίες που μπορείς να έχεις. Όσα χρόνια τα χρησιμοποιώ δεν είχα κανένα πρόβλημα και βρίσκουν αρκετά πράγματα σε σχέση με spybot κτλπ.Μια με 2 φορές τον μήνα scanning και λίγο προσοχή απο εσένα στο τι ανοίγεις κλικάρεις κτλπ και θα έχεις ιδιαίτερα προβλήματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnXarxas Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 βάζεις avast 6 malwarebytes antimaleware ccleaner για πλήρη κάλυψη off topic: το spyboot είναι free? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theTuber Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 βάζεις avast 6 malwarebytes antimaleware ccleaner για πλήρη κάλυψη Ακριβώς αυτά έχω και προτείνω κι εγώ, να προσθέσω και το super antispyware. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 [...] off topic: το spyboot είναι free? on topic: Ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maryjay18 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 lol λαθος post!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.