giorgos1966 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 καλησπερα.παιδια εχω φτιαξει ενα εργο με το power director 9.το εφτιαξα σε dvd μια χαρα.το ολο εργο το αποθηκευσα κ σε εναν φακελλο στο λαπτοπ.ειναι σε αρχεια vob-bup-ifo !!Διαμιρασμενα δηλαδη.αυτα τωρα πως θα μπορεσω να τα ξαναενωσω οπως ηταν ολα σε μια ενιαια ταινεια; θελω να την στειλω μεσω facebook σε κατι φιλους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Πόσο μικρή είναι και θα την στείλεις με facebook; Anyway την φορτώνεις στο Avidemux διαλέγοντας το πρώτο αρχείο δηλαδή το VTS_01_1.VOB το avidemux αυτομάτως θα φορτώσει όλα τα κομμάτια μετά απλά εσύ αποφασίζεις σε τη μορφή να τα αποθηκεύσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos1966 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Πόσο μικρή είναι και θα την στείλεις με facebook; Anyway την φορτώνεις στο Avidemux διαλέγοντας το πρώτο αρχείο δηλαδή το VTS_01_1.VOB το avidemux αυτομάτως θα φορτώσει όλα τα κομμάτια μετά απλά εσύ αποφασίζεις σε τη μορφή να τα αποθηκεύσεις. ευχαριστω για την απαντιση,αλλα επειδη δεν το ξερω καθολου το Avidemux μετα τι κανω;θελω εαν καταλαβες να το εχω ετσι οπως το εφτιαξα σε εργο,να το εχω κ στον υπολογιστη μου(σκληρος δισκος)η σε εξωτερικο δισκο.Δεν θελω να ειναι σαν αρχεια πολλα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Φτάσαμε σε σημείο να βλέπουμε ολόκληρη την ταινία στο avidemux; Από τα αριστερά κάτω από εκεί που λέει Format διάλεξε το MPEG-PS (A+V). Πάτα την «δισκετούλα» που έχει πάνω για να αποθηκεύσεις την ταινία,δώσε όνομα μαζί με κατάληξη .mpg π.χ. movie.mpg Δεν θα μετατρέψει τίποτα θα παραμείνουν στην ίδια ποιότητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos1966 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Φτάσαμε σε σημείο να βλέπουμε ολόκληρη την ταινία στο avidemux; Από τα αριστερά κάτω από εκεί που λέει Format διάλεξε το MPEG-PS (A+V). Πάτα την «δισκετούλα» που έχει πάνω για να αποθηκεύσεις την ταινία,δώσε όνομα μαζί με κατάληξη .mpg π.χ. movie.mpg Δεν θα μετατρέψει τίποτα θα παραμείνουν στην ίδια ποιότητα. Σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σου.ενταξει το εκανα.απο αυτο τωρα το εργο μπορω να το χωρισω σε κομματια; και πως γινετε βρε φιλε μου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Ο ποιο εύκολος τρόπος είναι να πας εδώ http://www.doeasier.org/ και να κατεβάσεις το splitter το δίνουν ελεύθερα πλέων δες κάπου λέει free register και σου δίνουν τα στοιχεία να το κάνεις full. Απλά του λες ποιο αρχείο,που να γράψει το αποτέλεσμα και,αν διαλέξεις το Automatic, το πόσα MB θες να είναι το κάθε κομμάτι. Το joiner από την ίδια σελίδα θα τα ξανά ενώσει μετά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.