Προς το περιεχόμενο

CMOS Checksum error-Defaults loaded

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης

παιδιά γεια, έχω ένα θέμα.αλλαξα μητρική καθώς τα είχε παίξει η προηγούμενη, τη δοκιμάσαμε στο μαγαζί με το παιδί και δούλευε μια χαρά

και μου φτάνει μέχρι το "starting windows" και κάνει restart...διάβασα διάφορα πράγματα γι αυτό, έβγαλα, έβαλα μπαταρία, τσέκαρα λίγο τα

bios..τίποτα.

έχει κανείς καμιά ιδέα;;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν δεν ήτανε καινούρια η μητρική θα σου έλεγα θέμα μπαταρίας λόγω του μηνύματος που αναφέρεις

CMOS Checksum error-Defaults loaded

Αλλά καινούρια και θέμα μπαταρίας δεν λέει :whistle:

Στο Bios αν πας πχ να αλλάξεις από ποια συσκευή θα ξεκινάει κάνει save & exit;

Ποιο τροφοδοτικό έχεις; Το έχεις τσεκάρει ποτέ;

btw MSI είναι η μητρική μήπως; Αν όχι ποια είναι;

Επισκέπτης

το τροφοδοτικό επίσης είναι καινούργιο..στα bios μπήκα, έβαλα να μπουτάρει από τον σκληρό κλπ..τίποτα..μία asus πήρα.

Ποια windows έχεις; Σκέφτομαι μην έπαθε κανένα κοκομπλόκο με την αλλαγή μητρικής

Πες τα χαρακτηριστικά του υπολογιστή πάντως.

κοκομπλόκο ???(ειναι αυτο που σε σταματανε οι κοκομπατσοι ?) χαχαχχαχαχα ... :P :P

προχτες παντως manosbull ειχα μια παρομοια κατασταση.

Εξηγουμαι: επρεπε να κανω clearcmos οποτε εβγαλα τη μπαταρια το αφησα το ρημαδι ΟΛΟ το βραδυ και το ξανασυνδεσα το πρωι.αλλα τζιφος.

ΟΜΩΣ δοκιμασα και να βραχυκυκλωσω τα αναλογα pins για το clearcmos και αναψα τον υπολογιστη με βραχυκυκλωμενα τα pins μεχρι που ακουστηκε ενα μπιπ. Τοτε καταλαβα οτι εγινε το clearcmos.εσβησα το pc. εβγαλα και τον βραχυκυκλωτηρα και οταν ξανα αναψα το pc :D :D :D ε ναι λοιπον bootare.!

Καλη τυχη λοιπον κι απο μενα .

Επισκέπτης

θέμα μητρικής ήταν τελικά...μου έδωσαν άλλη και μπήκε αμέσως..απλά έφαγα τσάμπα, πόσες ώρες για να τα δοκιμάσω, να συνδέσω κλπ..

φαντάζομαι ολοι έχετε χάσει τέτοιες ώρες

θέμα μητρικής ήταν τελικά...μου έδωσαν άλλη και μπήκε αμέσως..απλά έφαγα τσάμπα, πόσες ώρες για να τα δοκιμάσω, να συνδέσω κλπ..

φαντάζομαι ολοι έχετε χάσει τέτοιες ώρες

Καλά που την δοκιμάσατε κι'όλας,φαντάσου δηλαδή αν σου την δίνανε έτσι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...