3leven Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Παιδια εκανα format και ξεχασα να κανω back-up κατι saves απο παιχνιδια.. Ποιο προγραμμα να χρησιμοποιησω? ΥΓ: Ξερω οτι εχει ειπωθει αυτη η ερωτηση ξανα , αλλα δεν μπορεσα να βρω κατι στην αναζητηση.. Ευχαριστω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 χοχοχοχοχο εδώ γελάμε Δε τα έβαλες στο seagate; Πλάκα τέλος. Κλασικά Active @ File Recovery το σταυρό σου, γιόγκα, προσευχή κλπ Επίσης κλείσε το pc που του έκανες ότι του έκανες (είναι ήδη δύσκολη η δουλειά απλά για να είμαι και τυπική) κατέβασε το πρόγραμμα από άλλο pc και ο ΘΕΟΣ είναι μεγάλος. edit: έχεις πμ (δεν έχεις, έχει γεμίσει το Inbox σου. Σβήσε κάποιο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
3leven Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 χοχοχοχοχο εδώ γελάμε Δε τα έβαλες στο seagate; Πλάκα τέλος. Κλασικά Active @ File Recovery το σταυρό σου, γιόγκα, προσευχή κλπ Xα οχι το ξεχασα Ο ΗΗD ειναι WD so i guess we're even Επίσης κλείσε το pc που του έκανες ότι του έκανες (είναι ήδη δύσκολη η δουλειά απλά για να είμαι και τυπική) κατέβασε το πρόγραμμα από άλλο pc και ο ΘΕΟΣ είναι μεγάλος. Δεν καταλαβα edit: έχεις πμ (δεν έχεις, έχει γεμίσει το Inbox σου. Σβήσε κάποιο) Αδειασα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Ο δίσκος που έφαγε το φορμάτ είναι αυτός που σε ενδιαφέρει οκ? Αν έχεις ανοικτό το pc, πέρα από το φορμάτ που έφαγε ο δίσκος, θα αρχίσει να τρώει την μία εγραφή πάνω στην άλλη και αυτό το κάνει ακόόόόόόμα πιο δύσκολο, το ήδη δύσκολο έργο του προγράμματος. Το έχω ξαναπεί, σκέψου το σαν μία κόλλα λευκό χαρτί, που γράφεις μία πρόταση με μολύβι και την σβήνεις με γομολάστιχα. Αν προσπαθήσεις, διακρίνεις την πρόταση που μόλις έσβησες. Αμέσως μετά, στο ίδιο σημείο, αν ξαναγράψεις άλλη πρόταση και ξανασβήσεις, είναι πολύ πιο δύσκολο να διακρίνεις την πρώτη. Οπότε χρησιμοποιείς άλλο pc. btw βέβαια δεν ξέρω κατά πόσο αρχεία παιχνιδιών (άσχετη είμαι από games σκασμός) θα τα επαναφέρει (εννοώ δεν ξέρω το φορμάτι που έχουνε τα φαϊλοτέτοια του παιχνιδιού). Ισως και να μην τα βρει. Περίμενε κάποιον ποιο έμπειρο σε αυτά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
3leven Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Btw βέβαια δεν ξέρω κατά πόσο αρχεία παιχνιδιών (άσχετη είμαι από games σκασμός) θα τα επαναφέρει (εννοώ δεν ξέρω το φορμάτι που έχουνε τα φαϊλοτέτοια του παιχνιδιού). Ισως και να μην τα βρει. Περίμενε κάποιον ποιο έμπειρο σε αυτά Δεν θα μου εκανε καθολου εντυπωση παντως.. Τοσα που εχουν δει τα ματια μου με τη παρτη σου , το τελευταιο παργμα που θα με παρεξενευε , θα ηταν να ησουν expert Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Δεν θα μου εκανε καθολου εντυπωση παντως.. Τοσα που εχουν δει τα ματια μου με τη παρτη σου , το τελευταιο παργμα που θα με παρεξενευε , θα ηταν να ησουν expert No comments Good luck Με το θέμα σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
3leven Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 No comments Good luck Με το θέμα σου E οχι! Ενα ολοκληρο ορθογραφικο?? Τι αρμοζει σε αυτες τις περιπτωσεις?? Λαιμητομος? Απαγχονισμος? Εκτελεστικο αποσπασμα? Ηλεκτρικη καρεκλα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
3leven Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Oh shit! Ανελεητη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Δοκίμασε και το Ontrack Easyrecovery με έχει σώσει άπειρες φορές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikelamar Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Recuva...δώσε κ σώσε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
3leven Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Ευχαριστω παιδια θα τα δοκιμασω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.