Firith Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δεν δινω λιγα 500€ για 55τ.μ. αλλα ειναι 5ετιας και με τριπλης ηλιακο κλπ. Κανονικα τα λες τα λεφτα. Ψαχνω ηδη σπιτι, και θα αφησω ενα μηνα απληρωτο μαλλον.
zinas Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δεν δινω λιγα 500€ για 55τ.μ. αλλα ειναι 5ετιας και με τριπλης ηλιακο κλπ. Κανονικα τα λες τα λεφτα. Ψαχνω ηδη σπιτι, και θα αφησω ενα μηνα απληρωτο μαλλον. Είναι πολλά κατά τη γνώμη μου. Παίζει και η περιοχή που είσαι πάντως. Και εγώ θα σου έλεγα να φύγεις πάντως. Είχα πρόσφατα το ίδιο πρόβλημα με υγρασία και επειδή δεν το φτιάχναν σηκώθηκα και έφυγα, χωρίς να με νοιάζει για το συμβόλαιο. Επειδή ήθελα να μην έχω θέματα με δικαστήρια, ρώτησα ένα φιλαράκι δικηγόρο και μου είπε ότι κανονικά δεν μπορείς να φύγεις και μπορεί να σε τραβήξει στα δικαστήρια. Αλλά αν τραβήξεις φωτογραφίες (και βίντεο) τα ταβάνια να στάζουν έχεις κάτι καλό για τα δικαστήρια. Μπορείς να επικαλεστείς και λόγους υγείας, φαντάζομαι. Σε κάθε περίπτωση, αν ξέρει ότι έχεις φωτογραφίες, θα φοβηθεί και δεν θα το τραβήξει. Επίσης, μην πληρώσεις τόσα ενοίκια, όσα αντιστοιχούν στην εγγύηση. Εγώ πήγα να τους εξυπηρετήσω και τους πλήρωσα όλα τα ενοίκια, μέχρι να φύγω με τη λογική να μου επιστρέψουν την εγγύηση στο τέλος. Τελικά για να την πάρω έτρεξα πολύ και την πήρα μετά από κάνα μήνα (αλλά τους κυνήγησα μέχρι να μου την δώσουν - όχι που θα τους την χάριζα )
danton Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Ο Death Lord εχει δικαιο Ειμαι και εγω σαν εσενα, αποφευγω τις φασαριες και οποτε αντιμετωπισα φασαριες με ηρεμια και συζητηση παντα βγηκα χαμενος. Αργοτερα θα το μετανοιωσεις. Του εδωσες την ευκαιρια να τα βρειτε. Αρχισε με απλα ψεμματακια οπως σου ειπαν και καθυστερησε το μηνιατικο και παραλληλα βρες αλλο σπιτι.
Bulldog3 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Αν αποφασισεις να φυγεις μην ξεχασεις να του παραδωσεις τα κλειδια με μαρτυρα-κλητηρα ή κατι τετοιο γιατι μπορει αν τελικα σε παει στα δικαστηρια να υποστηριξει οτι εφυγες και ..5 μηνες μετα ..και τον αφησες απληρωτο! Την επαθα ετσι! Επισης βαλε καμια αγγελια για το σπιτι, με δικο σου τηλεφωνο και κρατα τις εφημεριδες για αποδεικτικα, δειχνει καλη προθεση να αναπληρωσεις ενοικιαστη για το χρονο που απομενει στο συμβολαιο σου. Οτι και αν κανεις κουραγιο ..
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Με πασα επιφυλαξη θα γραψω το παρακατω και αν ειναι ανακριβες παρακαλω να με διορθωσετε. Εχω την εντυπωση πως η διαρκεια του συμβολαιου ενοικιασης ειναι δεσμευτικη μονο για τον ιδιοκτητη, δηλαδη δεν δικαιουται να σε διωξει νωριτερα απο το προβλεπομενο χρονο. Αντιθετα για τον ενοικιαστη, νομιζω οτι δεν προκυπτει χρονικη δεσμευση. Μπορει να φυγει οποτε θελησει. Τις εγγυησεις του κλπ τις εχει πληρωμενες κανονικα. Σε 2 σπιτια που εχω νοικιασει, εχει γινει αυτο παντως, δηλαδη εφυγα νωριτερα απο τον προβλεπομενο 1 χρονο του συμβολαιου. Μαλιστα δεν πληρωσα τον τελευταιο μηνα διαμονης μου καθως υπηρχε η εγγυηση που ειχα δωσει μπροστα. Δεν αντιμετωπισα καποια αντιρρηση απο τους ιδιοκτητες, εκτος αν απλα ημουν τυχερος.
35apontos Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Με πασα επιφυλαξη θα γραψω το παρακατω και αν ειναι ανακριβες παρακαλω να με διορθωσετε. Εχω την εντυπωση πως η διαρκεια του συμβολαιου ενοικιασης ειναι δεσμευτικη μονο για τον ιδιοκτητη, δηλαδη δεν δικαιουται να σε διωξει νωριτερα απο το προβλεπομενο χρονο. Αντιθετα για τον ενοικιαστη, νομιζω οτι δεν προκυπτει χρονικη δεσμευση. Μπορει να φυγει οποτε θελησει. Τις εγγυησεις του κλπ τις εχει πληρωμενες κανονικα. Σε 2 σπιτια που εχω νοικιασει, εχει γινει αυτο παντως, δηλαδη εφυγα νωριτερα απο τον προβλεπομενο 1 χρονο του συμβολαιου. Μαλιστα δεν πληρωσα τον τελευταιο μηνα διαμονης μου καθως υπηρχε η εγγυηση που ειχα δωσει μπροστα. Δεν αντιμετωπισα καποια αντιρρηση απο τους ιδιοκτητες, εκτος αν απλα ημουν τυχερος. Ήσουνα τυχερός,παλιά και μέσα στην κοινωνικότητα που μας χαρακτήριζε σαν πολίτες,ίσχυε αυτό που λες. Τώρα που πάνε να βγάλουνε όλοι απ' τη μυίγα ξύγκι,αν έχει όρεξη ο ιδιοκτήτης και είναι στραβόξυλο,θα σε τρέχει.
Firith Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Παραδοξως και ενω ημουν ετοιμος να πω οτι φευγω, μου ειπε οτι εχει φωναξει μηχανικο για μελετη, θα βγαλει κοινοχρηστα κανονικα, και οτι δε θελει να φυγω κλπ, πιθανον να ρωτησε και να καταλαβε ποσο παρανομος ειναι... Ειπα να το γραψω μιας και τελικα δικαιωθηκα λιγο, μενει να δουμε τι θα βγαλει ο μηχανικος! (και τι θα γινει και με τη μονωση βεβαια)
scullyist Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Λοιπόν ο δικός σου διαβάζει μπλα μπλα και τον έπιασε κρύος ιδρώτας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.