Spirosninja Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Καλημερα σ ολους!Μπορει καποιος να μπου λυσει μια χαζη μαλλον απορια? Αν η ταχυτητα διαυλου στ RAM ειναι 1600 MHZ και μπορω να την βαλω σε μια μητρικη η οποια υποστηριζει 800/1066 MHZ?? Για παραδειγμα αυτη τη RAM και αυτη τη μητρικη. Σας ευχαριστω εκ των προτερων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Τύπος Μνήμης: DDR3 SDRAM PC3-12800, 240pin DIMM Υποδοχές Μνήμης: 2 x 240-pin DIMM DDR3 800/1066/1333*(O.C.) Εφόσον το στάνταρ είναι DDR3 και στης δύο δεν έχεις πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spirosninja Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Το ρωταω γενικα οχι γι αυτο το παραδειγμα Δλδ απλα θα τρεχει στα 1066 παρολο που η μνημη θα εχει 1666 MHZ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FasTaker Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 ακριβως. θα τρεχει στο maximum που μπορει να δωσει η μητρικη εκτος και με overclock δωσεις παραπανω χρονισμο. το ιδιο ισχυει αν βαλεις μνημες με διαφορετικο χρονισμο τοτε θα τρεχουν και οι 2-3-4 οσες εχεις τελος παντων με το χρονισμο τησ μικροτερες εκτος και ειναι σε unganged mode,δηλαδη ξεχωριστο memory controller για καθε τσιπακι. Το unganged mode ειναι μονο σε ΑΜ3 μητρικες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spirosninja Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Σ ευχαριστω πολυ!Μ εσωσες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spirosninja Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 ακριβως. θα τρεχει στο maximum που μπορει να δωσει η μητρικη εκτος και με overclock δωσεις παραπανω χρονισμο. Συγγνωμη αν θα γινω κουραστικος και το ξερω οτι ζηταω πολλα αλλα μηπως μπορει καποιος να μου αποδειξει αυτο που λεει ο φιλος fastaker γιατι ολοι οι γνωστοι μου, μου λενε οτι δεν ισχυει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LouCi4er Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Συγγνωμη αν θα γινω κουραστικος και το ξερω οτι ζηταω πολλα αλλα μηπως μπορει καποιος να μου αποδειξει αυτο που λεει ο φιλος fastaker γιατι ολοι οι γνωστοι μου, μου λενε οτι δεν ισχυει. Τι σου λενε δλδ ολοι οι γνωστοι σου,οτι αν σε μια μητρικη που υποστηριζει χρονισμους μεχρι 1333 βαλεις μνημες 1600 θα τρεξουν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spirosninja Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 αυτο ισχυριζεται ο fastaker και o theelf.Οι φιλου μου λενε το αντιθετο απο αυτους.ή εγω δεν καταλαβα καλα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Τα πράγματα ειναι πολύ απλα μην μπερδεύεσαι. Η ram που θέλεις να πάρεις μπορεί να τρέξει maximum στα 1600 mhz εφόσον η μητρική που έχεις υποστηρίζει αυτες τις ταχύτητες. Η μητρική που έχεις υποστηρίζει DDR3 800/1066/1333*(O.C.) αρα η ram σου θα τρέξει με το μέγιστο που μπορεί να δώσει και να πάρει απο την μητρική δηλαδή 1066mhz. Tα 1333*(O.C.) που βλέπεις σημαίνει οτι η ram σου μπορεί να τρέξει και στα 1333 με overclock διοτι το υποστηρίζει η συγκεκριμένη μητρική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FasTaker Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 αυτο ισχυριζεται ο fastaker και o theelf.Οι φιλου μου λενε το αντιθετο απο αυτους.ή εγω δεν καταλαβα καλα? το να χρονισεις μια μνημη παραπανω απο αυτο που μπορει να σηκωσει η mobο δεν θα το σχολιασο καν. τωρα αν οι φιλοι σου ειναι σε AM3 πλατφοραμ κ τρεχουν ungaged mode τοτε ισχυει αυτο που λες. αλλα βαλε 2 διαφορετικες μνημες πανω σε ενα συστημα ιντελ (ιδια μαρκα διαφορετικοι χρονισμοι) κατεβασε το cpu z και αμα δεις οτι οι μνημες τρεχουν σε διαφορετικους χρονισμους τοτε ποσταρε το εδω και εγω θα πηδηξω απο τον 3ο οροφο. το τι λεει ο καθενας ειναι δικαιωμα του αλλα να λες κατι χωρις να το εχεισ δει με τα ματια σου χμμμ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
REDODIN7 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Ρε παιδια συγνωμη για την ερωτηση αλλα χθες ειδα και εγω κατι και δεν που αρεσε οταν πηρα το laptop ελεγε 4GB (2χ2) DDR3 στα 1066 MHz . Νομιζα οτι καθε μνημη θα τρεχει τοσο αλλα αποδειχθηκε τελικα οτι ειναι 2 X 533 , ετσι πρεπει να ειναι ??? Τελος το latency της μνημης ειναι 7-7-7-20 καλη δεν ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FasTaker Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 δωσε μοντελο μητρικης ετσι δεν μπορω να σου πω τι φταιει. και τον χρονισμο τησ μνημης τον βλεπεις ακριβως οταν boootari στο memory test. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pano Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 REDODIN7 μια χαρά είναι,μην το ψάχνεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Μπερδέψατε τ' αυγά με τα πασχάλια κάπου όλοι νομίζω. FasTaker, δεν είδα πουθενά κάποιος να ισχυρίζεται ότι δύο dimms μπορούν να παίξουν στην ίδια μητρική με διαφορετικές συχνότητες. Και δε γίνεται ούτε σε AMD πλατφόρμα αυτό. Το Unganged είναι άλλο πράγμα. Και γιατί δε σχολιάζεις το να χρονίσεις μια μνήμη πάνω απ' τα specs της μητρικής; REDODIN7, λόγω Double Data Rate (DDR) τα 533MHz που βλέπεις γίνονται 1066MHz effective. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FasTaker Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 τοτε τι ειναι το unganged mode? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.