SpirtouLisS Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=49810 επεσε τυχαια το ματι μου σημερα σε αυτη τη συσκευη και εμεινα λιγο με το στομα ανοιχτο γνωριζοντας το τι χημικες ιδιοτητες εχει το οζον περα του στοιχειου της ζωης και του ιερου χημικου στη στρατοσφαιρα που κραταει την βλαβερη υπεριωση ακτινοβολια....και πραγματικα σκεφτομαι ποσο ανιδεοι ειναι οι ανθρωποι για να βγαζουν αδεια σε τετοια συσκευη. το οζον βεβαια οπως λεει και στη σελιδα ειναι τρισθενες και ασταθες μοριο του οξυγονου. αυτο που δεν λεει ειναι οτι το οζον ειναι ασταθες αλλα και τοξικο, δηλητηριο και ισχυροτατο οξειδωτικο (αν ειναι οξειδωτικο το οξυγονο με 2 ατομα αξογονου φανταζεστε ποσο ειναι το οζον με τρια και ασταθη)!!! στην τροποσφαιρα δηλαδη στο επιπεδο της ατμοσφαιρας που ζουμε ολοι μας και περιεχει τον αερα που αναπνεουμε το οζον O3 θεωρειται ρυπος (για αυτο και τα επιπεδα επιφυλακης τροποσφαιρικου οζοντος που ακουτε στη τηλεοραση το καλοκαιρι ειδικα στην αθηνα) λογο ιδιαιτερα της οξειδωτικης του δρασης μπορει να προκαλεσει αναπνευστικα προβληματα και ζημιες στους πνευμονες αλλα και σε μικροτερες συγκεντρωσεις ερεθισμο στα ματια. το ποσο δραστικο στοιχειο ειναι φαινεται και απο οτι σε ελαχιστο χρονο απολυμαινει οτιδηποτε ρυπογονο οργανισμο στο νερο. οπως δηλαδη δρα και η υπεριωδης ακτινοβολια...για την απολυμανση-αποστειρωση του νερου στη βιομηχανια εμφιαλωσης βασικη μεθοδος ειναι η οζονωση.... να πω εδω οτι δεν ειμαι χημικος ουτε γιατρος. εμμεσα ξερω για το τι σημαινει οζον απο την ειδικοτητα μου. και να πω εδω οτι το οζον χρησιμοποιειται στην ιατρικη....και εχει σημαντικες εφαρμογες..αλλα στην ιατρικη χρησιμοποιουνται πολλες χημικες ουσιες που στα χερια του απλου καθημερινου ανθρωπου μπορει να γινουν βλαβερες. αν πραγματικα η συγκεκριμενη συσκευη παραγει οζον πιστευω οτι πρεπει να απογορευτει η χρηση της. αν απλα δρα σαν αποστειρωτης αερα νερου με καποιες πετρες ενεργου ανθρακα ή αλλο ειδος και απλα παραπλανει χωρις να εχει σχεση με οζον....τι να πω. αξιοι της μοιρας τους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Μπορεί να έχεις δίκιο, αλλά μην ανησυχείς, έτσι κι αλλιώς η συσκευή αυτή μάλλον βγάζει μόνο σκέτο αέρα κοπανιστό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpirtouLisS Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Μπορεί να έχεις δίκιο, αλλά μην ανησυχείς, έτσι κι αλλιώς η συσκευή αυτή μάλλον βγάζει μόνο σκέτο αέρα κοπανιστό. ναι στην προκειμενη περιπτωση ειναι καλυτερα να μην κανει η συσκευη οτι λεει. και μαλλον δεν το κανει δε νομιζω να ειναι τοσο ευκολο να παραξει κανεις οζον σε συνθηκες περιβαλλοντος με μια συσκευη που θυμιζει αποσμητικο αυτοκινητου..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
halvas0000 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Απ'οτι ξέρω δεν το εισπνέεις άμεσα το όζον αλλά πρέπει να βάλεις το σωληνάκι που βγάζει όζον απο το μηχάνημα να κάνει μπορμπουλήθρες στο νερό ώστε να κάνει μία χημική αντίδραση(έτσι λένε οι γιατροί). Άρα δέν αναπνές το όζον... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PCharon Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Μάλλον είναι αέρας κοπανιστός, όπως λέει και ο συμφορουμίτης. Το λιγοστό όζον που πιθανόν να περιέχει θα πρέπει να αντιδράει ταχύτατα με διάφορα οργανικά και μη μόρια που θα συναντήσει (πρώτα στο νερό) κι εξαφανίζεται, οπότε δε κινδυνεύεις τουλάχιστον. Μετά τη μαγική συσκευή που κοροϊδεύει τη ΔΕΗ βγήκε η μαγική συσκευή που γιατρεύει πάσα νόσο και πάσα... All time classic μπούρδες. Το κρίμα είναι πως τα πιστεύει ο κόσμος και χαλάει τα λεφτάκια του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pournaras Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Μάλλον είναι αέρας κοπανιστός, όπως λέει και ο συμφορουμίτης. Το λιγοστό όζον που πιθανόν να περιέχει θα πρέπει να αντιδράει ταχύτατα με διάφορα οργανικά και μη μόρια που θα συναντήσει (πρώτα στο νερό) κι εξαφανίζεται, οπότε δε κινδυνεύεις τουλάχιστον. Μετά τη μαγική συσκευή που κοροϊδεύει τη ΔΕΗ βγήκε η μαγική συσκευή που γιατρεύει πάσα νόσο και πάσα... All time classic μπούρδες. Το κρίμα είναι πως τα πιστεύει ο κόσμος και χαλάει τα λεφτάκια του. Ασε ρε Χαρο, που θελεις να τους παρεις ολους μαζι σου, αφου ο γιατρος τα εχει πει ολα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lary7 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Για ενυδριο παντος σιγουρα κανει. Αμα παει κανεις σε pet-shop θα δει παρομοιες αντλιες και πετρουλες που βγαζουν μπουρμπουληθρες για τα ψαρακια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opera Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 το όζον μυρίζει άσχημα και έτσι θα καταλάβεις αν παράγετε ή όχι το γνωρίζω γιατί έχω αυτό αν και έχω καιρό να το χρησιμοποιήσω. καλό είναι να ανοίγεις παράθυρο όταν το χρησιμοποιείς και να μη γίνεται απευθείας εισπνοή. κάθε ενήλικος που ξέρει να το χρησιμοποιήσει δε νομίζω να κινδυνεύει αντίθετα θα ωφεληθεί από τις εφαρμογές του. Σε αρκετά σπίτια πιστεύω υπάρχουν πιό επικίνδυνα αντικείμενα από μια συσκευή παραγωγής όζοντος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PCharon Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 αντίθετα θα ωφεληθεί από τις εφαρμογές του Εννοείς αυτές που αναφέρει στο link που δίνεις (πχ απολύμανση νερού), όχι τις αρλούμπες εφαρμογές που αναφέρουν στη TV. http://www.chem.uoa.gr/chemicals/chem_ozone.htm Το όζον στο νερό είτε αντιδρά άμεσα με ουσίες στο νερό οξειδώνοντάς τες, είτε μετατρέπεται επί τόπου σε οξυγόνο και διαφεύγει. Δεν υπάρχει περίπτωση να "πιεις" όζον αλώβητος, είναι πολύ τοξική ένωση για κάθε ζωντανό οργανισμό. Η οζονοθεραπεία είναι κυριολεκτικά νεράκι με αέρα κοπανιστό (όσος αέρας προλαβαίνει να διαλυθεί δηλαδή). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpirtouLisS Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 το όζον μυρίζει άσχημα και έτσι θα καταλάβεις αν παράγετε ή όχι το γνωρίζω γιατί έχω αυτό αν και έχω καιρό να το χρησιμοποιήσω. καλό είναι να ανοίγεις παράθυρο όταν το χρησιμοποιείς και να μη γίνεται απευθείας εισπνοή. κάθε ενήλικος που ξέρει να το χρησιμοποιήσει δε νομίζω να κινδυνεύει αντίθετα θα ωφεληθεί από τις εφαρμογές του. Σε αρκετά σπίτια πιστεύω υπάρχουν πιό επικίνδυνα αντικείμενα από μια συσκευή παραγωγής όζοντος. η ιατρικη εχει απορριψει διαπαντως την οζονοθεραπεια σαν εξαιρετικα επικινδυνη. ασχετα αν το οζον εχει αλλες ιατρικες εφαρμογες αλλα παντα υπο επιτηρηση ειδικων και οχι στα χερια απλων ανθρωπων που δεν ξερουν με τι εχουν να κανουν. εδω να σας πω για το τι σημαινει οζον ειναι οτι αντιστοιχη απολυμαντικη δραση στο νερο εχουν το βενζολιο και το τολουολιο...εξαιρετικα τοξικες ενωσεις που φυσικα δε χρησιμοποιουντε για την αποστειρωση ποσιμου νερου γιατι ναι μεν αποστειρωνεται αλλα γινεται και δηλητηριο. το οζον σαν εξαιρετικα δραστικο και οξειδωτικο σε συγκεκριμενες αναλογιες στο ποσιμο νερο εχει μια συγκεκριμενη περιοδο δρασης και μετα σαν ασταθες που ειναι αντιδρα οξειδωνοντας υπαρχουσες ουσιες (οπως προειπε και ο PCharon) στο νερο και αδρανοποιειται αφου φυσικα εχει σκοτωσει το 100% των παθογονων (πχ escherichia coli, enterococcus, ψευδομοναδες κτλ κτλ) αν καποιος το αναπνεει απευθειας λοιπον ποσο αβλαβες να ειναι???μαλλον κανεις μας δεν ξερει ή καποιος ιατρος ή χημικος θα μπορουσε να μας πει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 To βενζόλιο που έχει χαρακτηριστεί σαν καρκινογόνο, χρησιμοποιείται για απολύμανση του νερού;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpirtouLisS Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 To βενζόλιο που έχει χαρακτηριστεί σαν καρκινογόνο, χρησιμοποιείται για απολύμανση του νερού;; ναι σε εφαρμογες χημικων εργαστηριων οπου θες ενα δειγμα νερου να ειναι απαλλαγμενο απο μικροργανισμους (που μπορει να αλλοιωσουν μια παραμετρο που ψαχνεις ή θες να προσδιορισεις πχ φωσφορο-φωσφορικα αλατα γιατι τον καταναλωνουν για τροφη) αλλες ουσιες που αποστειρωνουν απολυτα το νερο αλλα ειναι δηλητηρια ειναι πχ το υπεροξειδιο του υδρογονου, το τολουολιο, η φαινολη (ισχυροτατο δηλητηριο σε επαφη με το δερμα) και το οζον.... απλα το οζον εχει το υπερ οτι ειναι ασταθες και διασπαται αμεσως σε οξυγονο αφου κανει τη δουλεια του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 το όζον μυρίζει άσχημα και έτσι θα καταλάβεις αν παράγετε ή όχι το γνωρίζω γιατί έχω αυτό αν και έχω καιρό να το χρησιμοποιήσω. καλό είναι να ανοίγεις παράθυρο όταν το χρησιμοποιείς και να μη γίνεται απευθείας εισπνοή. κάθε ενήλικος που ξέρει να το χρησιμοποιήσει δε νομίζω να κινδυνεύει αντίθετα θα ωφεληθεί από τις εφαρμογές του. Σε αρκετά σπίτια πιστεύω υπάρχουν πιό επικίνδυνα αντικείμενα από μια συσκευή παραγωγής όζοντος. ναι οπως πχ τα μεγαλα φωτοτυπικα. δεν κανει καλο το οζον παντως ο σπιρτουλης εχει απολυτο δικιο. ειναι ρυπος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opera Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 βασικά το χρησιμοποιησα για απολύμανση του νερού το οποίο έπινα,εντάξει ζωνατανός είμαι και υγειής από όσο ξέρω. Επέτρεψέ μου στρουμφάκι για την ιατρική και πολλές ακόμη επιστήμες να πω ότι το κέρδος είναι το πρωτεύον και ακολουθεί η υγεία μας. Πιστεύεις πως θα επέτρεπαν να υπάρξει κάποιο δωρεάν ή πάνφθηνο φάρμακο; Οι εναλλακτικές θεραπευτικές μέθοδοι δέχονται πάντα πόλεμο γιατί δεν είναι κερδοφόρες. ρίξτε μια ματιά στα παρακάτω medical cannabis http://www.youtube.com/watch?v=pjhT9282-Tw&feature=related Miracle Mineral Supplement On Cancer, Orgone Energy, Orgone Therapy and Dr. Wilhelm Reich για το τελευταίο υπάρχουν μαρτυρίες ανθρώπων (στην Ελλάδα)που θεραπέυτηκαν και προσωπικά αν ασθενούσα σοβαρά θα δοκίμαζα κάθε είδους φθηνή εναλλακτική μέθοδο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FilipposMD Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Πιστεύεις πως θα επέτρεπαν να υπάρξει κάποιο δωρεάν ή πάνφθηνο φάρμακο; Οι εναλλακτικές θεραπευτικές μέθοδοι δέχονται πάντα πόλεμο γιατί δεν είναι κερδοφόρες. Σωστά. Ας πούμε οι συσκευές οζονοθεραπείας παρέχονται δωρεάν από φιλάνθρωπους επιστήμονες που θυσιάζουν το κέρδος, προκειμένου να θεραπεύσουν τους συνανθρώπους τους. Επίσης, η ιατρική κοινότητα έχει απορρίψει δια παντός λύσεις που δεν φέρνουν τεράστια οικονομικά κέρδη. Για παράδειγμα, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας και οι κυβερνήσεις των κρατών δεν κάνουν τεράστιες εκστρατείες, στις οποίες λένε στους ανθρώπους να τρώνε φρούτα και λαχανικά και να ασκούνται. Ο γιατρός σου ποτέ δεν θα σου πει να κόψεις το κάπνισμα για να μην αρρωστήσεις, γιατί θέλει να πάθεις καρκίνο ή στεφανιαία νόσο για να σου γράψει φάρμακα και να τα τσεπώσει. Μην ψαρώνεις εσύ ρε opera, πάρε εκεί το οζονάκι σου και θα σου λυθούν όλα τα προβλήματα. Άσε τους άλλους τα κορόιδα να πεθαίνουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.