Προς το περιεχόμενο

Απορία για λογαριασμό Ο.Τ.Ε.

katerina_a_86

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λοιπόν το 1.2.1 είναι το πάγιο για την αναγνώριση κλήσης, το 1.2.4 υποθέτω πως είναι το βασικό πάγιο του ΟΤΕ και το 1.2.2 είναι το τέλος ενεργοποίησης της νέας μου σύνδεσης.

Τα υπόλοιπα τι είναι?

Σύμφωνα με αυτό θα έπρεπε να πληρώνω 23,26€/μήνα.

Αυτά τα παράξενα που γράφουν τι είναι το καθένα?

post-92789-0-70557700-1301482967_thumb.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Super Moderators

να φανταστώ ότι είναι πρώτος λογαριασμός από τότε που ενεργοποιήθηκε η adsl? αν ναι τότε είναι φυσιολογικός, προπληρώνεις κάποια πράγματα...

να φανταστώ ότι είναι πρώτος λογαριασμός από τότε που ενεργοποιήθηκε η adsl? αν ναι τότε είναι φυσιολογικός, προπληρώνεις κάποια πράγματα...

Ναι ο πρώτος.Τι πράματα?

Θα αφαιρεθούν από επόμενους λογαριασμούς?

συνολο ποσο σου ηρθε δηλαδη? 24αρα εβαλες? με ποσο το μηνα ηταν ?

Λοιπόν το 1.2.1 είναι το πάγιο για την αναγνώριση κλήσης, το 1.2.4 υποθέτω πως είναι το βασικό πάγιο του ΟΤΕ και το 1.2.2 είναι το τέλος ενεργοποίησης της νέας μου σύνδεσης.

Τα υπόλοιπα τι είναι?

Σύμφωνα με αυτό θα έπρεπε να πληρώνω 23,26€/μήνα.

Αυτά τα παράξενα που γράφουν τι είναι το καθένα?

• Super Moderators

το 1.2.1 είναι για 2 μήνες αναγνώριση κλήσης

το 1.2.2 είναι το ποσό που πληρώνεις μια φορά για να ενεργοποιηθεί η adsl

το 1.2.3 μαζί με το 1.2.5 είναι το πάγιο ενός μήνα που πληρώνεις αναδρομικά (επιστρέφεται αν σταματήσεις την σύνδεση με τον ΟΤΕ)

το 1.2.4 είναι το πάγιο pstn για 2 μήνες και το 1.2.6 είναι το πάγιο της adsl για 2 μήνες...

Παντα στις υπηρεσιες τηλεφωνιας και ιντερνετ πρωπληρωνεις το παγιο. Οχι μονο ο οτε, ολοι, και η κινητη, και οι εναλλακτικοι κλπ. Για αυτο αν πας να κανεις διακοπη, σου λεει θα στο κοψουμε μεσα στον επομενο μηνα, τρως δηλαδη το προπληρωμενο παγιο. Αυτο γινοταν εξ' απ' ανεκαθεν κι απο παλια.

Οποτε εκει που λεει αναδρομικα στο 123 και 125 ειναι τι χρωστας σε γραμμη DSL και συνδρομη ιντερνετ αντιστοιχα, απο τη μερα που εκανες συνδεση μεχρι την 1/3/2011 που ξεκινησε να μετρα φυσιολογικα το συστημα. Το 124 και 126, ειναι αυτα που προπληρωνεις.

Καταλαβες τωρα κατερινα πως λειτουργει το συστημα;

Προπληρωνεις το λαδωμα ε... το "παγιο" στον thresh και στον kifina, οποτε μετα "ο πουρναρας εχει δικιο χωρις αμφιβολια" :mrgreen:

Ειναι φυσιολογικο , και εγω οταν εβαλα σπιτι 24αρα απο τον Ευδοξο , μου ηρθε ο πρωτος λογαριασμος στο διμηνο , πιτα στα τελη με συνολικο οφελος 150Ε...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...