Προς το περιεχόμενο

Logitech K800 vs K750

Commendatore

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα να με βοηθήσετε σχετικά με την επιλογή ενός νέου πληκτρολογίου,

αφού θα χρειαστώ και δεύτερο για έναν άλλο υπολογιστή...

(και φυσικά βρήκα την αφορμή που έψαχνα για να αγοράσω κάποιο :devil: :devil: :rolleyes: )....

Είμαι μεταξύ των Logitech Κ800 & Κ750 όντας οι "high end" εκπρόσωποι της εταιρείας στα πληκτρολόγια, αλλά δεν μπορώ να αποφασίσω μεταξύ των 2

(αν και μεταξύ μας βλέπω να προκρίνεται το Κ750, κυρίως εξαιτίας της αυτάρκειας σε ενέργεια....)

Πέρα από τον φωτισμό των πλήκτρων, προσφέρει τίποτε άλλο το Κ800 επιπλέον ώστε να δικαιολογεί τη μεγαλύτερη τιμή του ?

Ποιό από τα δύο προτείνετε και γιατί ?

.....και φυσικά αν είστε και οι ίδιοι χρήστες των συγκεκριμένων θα με βοηθήσετε ακόμη περισσότερο, αφού γνωρίζετε από πρώτο χέρι τόσο τα (+) όσο και τα (-)

Μοναδικοί περιορισμοί:

Να είναι wireless (μεγάλη η απόσταση από το tower)

Να είναι Logitech (δεν είμαι fanboy,αλλά πολύ ικανοποιημένος από το αξιόμαχο diNovo...)

Δημοσ.

up....

Διαβάζοντας κάποια reviews πάντως, ορισμένοι αναφέρονται σε προβλήματα σχετικά με την ταυτόχρονη χρήση των πλήκτρων W,Shift & Space

και γενικά σε συνδυασμούς που παραπέμπουν σε FPS και όχι μόνο...

Διαπίστωσε το πρόβλημα αυτό (ή οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα) και κάποιος από εσάς ?

Οποιαδήποτε βοήθεια, ...δεκτή

Δημοσ.

Διαβάζοντας ένα συγκεκριμένο review, παρατήρησα μία βασική διαφορά μεταξύ των δύο αυτών προϊόντων:

Κ750

logitechk750touches.jpg

Uploaded with ImageShack.us

&

K800

k800l1.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Η απόσταση μεταξύ των πλήκτρων στο Κ750 είναι σημαντικά μεγαλύτερη από αυτήν στο K800 και δεν ξέρω τί βολεύει καλύτερα στην πληκτρολόγηση...

Προσωπικά έχοντας ένα MS Wireless K/B 3000 v2.0 και ένα Logitech diNovo δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα, αλλά φοβάμαι μήπως επιλέξω κάποιο από τα δύο και στο τέλος δεν με βολέψει...

Τη στιγμή που γράφεται το μήνυμα αυτό, το insomnia έχει :

Συνολικά Μέλη: 179.785

Δε θέλω να γίνω φορτικός, αλλά λίγο χελπ ρε παιδιά..

....κανένας από τους 179.785 δεν έχει αγοράσει κανένα από τα δύο αυτά πληκτρολόγια,

ώστε να βοηθήσει λίγο την κατάσταση ...?

Ευχαριστώ

Δημοσ.

και έμένα μ'αρεσει το Κ800 και σκεφτομαι να το αγοράσω αλλα εχω κι άλλες επιλογές θα ανοιξω θεμα σε λιγες μερες για πληκτρολογια/ποντικια αν θελεις μπορω να ποσταρω εδω το λινκ για να μιλησουμε ολοι απο εκει,θελεις;;

Δημοσ.

Παντος πολυ σοφιστικε και τα δυο!

Εγω θα διαλεγα το Κ750,λογο και της αποστασης που εχου μεταξι τους τα πληκτρα,αλλα κυριος τις καμπυλοτητας των πληκτρων,προς τα μεσα(εμενα προσωπικα,με βολευει καλυτερα)!

Τωρα,για να εισαι 100% σιγουρος για την επιλογη σου,μονο αν πας να τα δεις απο κοντα ή να δοκιμασεις καποιο αλλο πληκτρολογιο,με παρομοιο στυλ!

Δημοσ.

και έμένα μ'αρεσει το Κ800 και σκεφτομαι να το αγοράσω αλλα εχω κι άλλες επιλογές θα ανοιξω θεμα σε λιγες μερες για πληκτρολογια/ποντικια αν θελεις μπορω να ποσταρω εδω το λινκ για να μιλησουμε ολοι απο εκει,θελεις;;

όπως βολεύει φίλε μου, αρκεί να βρεθεί μια άκρη...

Παντος πολυ σοφιστικε και τα δυο!

Εγω θα διαλεγα το Κ750,λογο και της αποστασης που εχου μεταξι τους τα πληκτρα,αλλα κυριος τις καμπυλοτητας των πληκτρων,προς τα μεσα(εμενα προσωπικα,με βολευει καλυτερα)!

Τωρα,για να εισαι 100% σιγουρος για την επιλογη σου,μονο αν πας να τα δεις απο κοντα ή να δοκιμασεις καποιο αλλο πληκτρολογιο,με παρομοιο στυλ!

Το ωραίο της υπόθεσης είναι πως για το Κ800 αναφέρεται η εταιρεία στα "Incurve keys" που διαθέτει, κάτι που κατά τα λεγόμενά τους βοηθά την πληκτρολόγηση...

Επίσης αναφέρονται και στο "PerfectStroke key system" το οποίο συνδυάζει χαρακτηριστικά τόσο από τα πληκτρολόγια των laptop όσο και από των desktop.

Ακόμη κάτι άλλο που με προβληματίζει με το K750, είναι πως δε διαθέτει το "arm rest" και κατά πόσο αυτό θα είναι κουραστικό στην πληκτρολόγηση

Δημοσ.

Το ωραίο της υπόθεσης είναι πως για το Κ800 αναφέρεται η εταιρεία στα "Incurve keys" που διαθέτει, κάτι που κατά τα λεγόμενά τους βοηθά την πληκτρολόγηση...

Την κοιλη επιφανεια την εχουν και τα δυο απ'οτι καταλαβα.Τωρα το θεμα ειναι πως ειναι φτιαγμενα τα πληκτρα,για να ειναι πιο βολικα και λιγοτερο κουραστικα σε γρηγορη και πολυωρη πληκτρολογιση.

Οτι και να λενε στα reviews,αν δε το πιασεις στα χερια σου και να πληκτρολογισεις λιγο,η επιλογη παλι θα ειναι λιγο στα τυφλα!

Γι'αυτο θα ηταν καλο αν καποιος εχει χρησημοποιησει καποιο απο τα δυο,να πει την γνωμη του!

Επίσης αναφέρονται και στο "PerfectStroke key system" το οποίο συνδυάζει χαρακτηριστικά τόσο από τα πληκτρολόγια των laptop όσο και από των desktop.

Αρχιζω να αλλαζω και εγω γνωμη και παω προς Κ800! :-D

Συν το οτι το Κ750 δε διαθετει φωτισμό των πλήκτρων,που για μενα ειναι σοβαρο (-)!

Για το θεμα μπαταριας,δε του δινω πολυ σημασια,γιατι χρησημοποιω κυριος επαναφορτιζομενες και ετσι δε ξεμενω ποτε!;)

Aπο τα διαφορα reviews,μου φενεται οτι το κ800 ειναι πολυ καλυτερη επιλογη απο το Κ750!

Δε ξερω και κατα ποσο ικανοποιητικη θα ειναι ενεργεια που θα συλλεγουν οι φωτοσυνλεκτες του Κ750?Στα reviews ολα σχεδων τα προϊντα φενονται τελεια!

Δημοσ.

Την κοιλη επιφανεια την εχουν και τα δυο απ'οτι καταλαβα.Τωρα το θεμα ειναι πως ειναι φτιαγμενα τα πληκτρα,για να ειναι πιο βολικα και λιγοτερο κουραστικα σε γρηγορη και πολυωρη πληκτρολογιση.

Οτι και να λενε στα reviews,αν δε το πιασεις στα χερια σου και να πληκτρολογισεις λιγο,η επιλογη παλι θα ειναι λιγο στα τυφλα!

Γι'αυτο θα ηταν καλο αν καποιος εχει χρησημοποιησει καποιο απο τα δυο,να πει την γνωμη του!

Συμφωνώ πως το καλύτερο είναι να το δοκιμάσεις πρώτα, να δείς ποιά είναι η αίσθηση των πλήκτρων αν οι αποστάσεις μεταξύ τους σε βολεύουν, με λίγα λόγια αν κάθεται σωστά στο χέρι σου...

Αλλά το μοναδικό ίσως κατάστημα που μπορείς να τα βρείς δίπλα δίπλα και να τα συγκρίνεις άμεσα, χωρίς μάλιστα να σε στραβοκοιτά κανένας υπάλληλος είναι τα Media ή τα Saturn ... :X

Αν παρατήρησες, το ίδιο ακριβώς πράγμα περιμένω και εγώ από το πρώτο post, αλλά μάταια...

Αρχιζω να αλλαζω και εγω γνωμη και παω προς Κ800! :-D

Συν το οτι το Κ750 δε διαθετει φωτισμό των πλήκτρων,που για μενα ειναι σοβαρο (-)!

Για το θεμα μπαταριας,δε του δινω πολυ σημασια,γιατι χρησημοποιω κυριος επαναφορτιζομενες και ετσι δε ξεμενω ποτε!;)

Aπο τα διαφορα reviews,μου φενεται οτι το κ800 ειναι πολυ καλυτερη επιλογη απο το Κ750!

Δε ξερω και κατα ποσο ικανοποιητικη θα ειναι ενεργεια που θα συλλεγουν οι φωτοσυνλεκτες του Κ750?Στα reviews ολα σχεδων τα προϊντα φενονται τελεια!

Διάβασα κάπου πως το Κ800 δεν αναγνωρίζει την ταυτόχρονη χρήση των W,Shift & Space, με το σκεπτικό να ωθήσουν τους gamers στα πληκτρολόγια της σειράς G !

Δε μου φαίνεται και κάποιο απίθανο σενάριο, αλλά μήπως έτυχε να ακούσεις/διαβάσεις κάτι ?

Εντάξει μπορεί να μην είμαστε και pro gamers, αλλά έστω και περιστασιακά να μη μπορώ να παίξω και ένα BF3 βρε αδερφέ ???

Δε λέω καλά και άγια τα gamers keyboards, αλλά ολίγον τί γκουμούτσες ρε παιδάκι μου, άσε που δεν βγαίνουν και ασύρματα ....

Δημοσ.

Διάβασα κάπου πως το Κ800 δεν αναγνωρίζει την ταυτόχρονη χρήση των W,Shift & Space, με το σκεπτικό να ωθήσουν τους gamers στα πληκτρολόγια της σειράς G !

Δε μου φαίνεται και κάποιο απίθανο σενάριο, αλλά μήπως έτυχε να ακούσεις/διαβάσεις κάτι ?

Εντάξει μπορεί να μην είμαστε και pro gamers, αλλά έστω και περιστασιακά να μη μπορώ να παίξω και ένα BF3 βρε αδερφέ ???

Με αυτο το σκεπτικο,αν καποιος ψαχνει κατι επαγγελματικο,αλλα και λιγο εως αρκετο gaming,τοτε παει σε αλλη ετερεια που να τα συνδιαζει και τα δυο!

Αν ισχυει αυτο,πρεπει να απολυσουν αμεσα,αυτους που το σκεφτηκαν,γιατι απλα δε κανει να τους αφηνεις να σκεφτονται,ποσο μαλλον να τους πληρωνεις γι'αυτο! :devil:

Δε λέω καλά και άγια τα gamers keyboards, αλλά ολίγον τί γκουμούτσες ρε παιδάκι μου, άσε που δεν βγαίνουν και ασύρματα ....

Δε μπορω να μην συμφωνησω μ'αυτη την περιγραφης! :-D

Δημοσ.
Συμφωνώ πως το καλύτερο είναι να το δοκιμάσεις πρώτα, να δείς ποιά είναι η αίσθηση των πλήκτρων αν οι αποστάσεις μεταξύ τους σε βολεύουν, με λίγα λόγια αν κάθεται σωστά στο χέρι σου...

Αλλά το μοναδικό ίσως κατάστημα που μπορείς να τα βρείς δίπλα δίπλα και να τα συγκρίνεις άμεσα, χωρίς μάλιστα να σε στραβοκοιτά κανένας υπάλληλος είναι τα Media ή τα Saturn ... :X

Δεν έχω δει σε κανένα Media Markt το Κ800 ή Κ750

Δημοσ.

Δεν έχω δει σε κανένα Media Markt το Κ800 ή Κ750

Δε ξερω ποσο ευκολα θα το βρεις και να το δεις απο κοντα,σε καποιο καταστημα στην Ελλαδα!

Παντος το θεμα με το w,spase,shift μαλλον δεν υφησταται!

Πραγματι,θυμηζει πολυ το πληκτρολογιο των λαπτοπ!

Υ.Γ.Το γεγονος οτι ειναι και ασυρματο και ενσυρματο μαζι,του δινει ενα ακομη συν!

Δημοσ.

Δε ξερω ποσο ευκολα θα το βρεις και να το δεις απο κοντα,σε καποιο καταστημα στην Ελλαδα!

Παντος το θεμα με το w,spase,shift μαλλον δεν υφησταται!

Πραγματι,θυμηζει πολυ το πληκτρολογιο των λαπτοπ!

Υ.Γ.Το γεγονος οτι ειναι και ασυρματο και ενσυρματο μαζι,του δινει ενα ακομη συν!

Στο πρώτο video, το πληκτρολόγιο νομίζω πως είναι το απλό Illuminated Keyboard

Τώρα στο δεύτερο video,δείχνει να λειτουργεί κανονικά, οπότε δεν ξέρω τί να υποθέσω...

Μήπως ήταν θέμα software και με τις νεότερες εκδόσεις να το έχουν λύσει ?

Δημοσ.

Στο πρώτο video, το πληκτρολόγιο νομίζω πως είναι το απλό Illuminated Keyboard

Τώρα στο δεύτερο video,δείχνει να λειτουργεί κανονικά, οπότε δεν ξέρω τί να υποθέσω...

Μήπως ήταν θέμα software και με τις νεότερες εκδόσεις να το έχουν λύσει ?

Mαλλον.Και στα φορουμ που το συζητουν,αρκετοι παιζουν cod και δεν αναφεραν οτι δε μορουν να τα χρησημοποιησουν μαζι!

Kαι εγω το δευτερο ειδα πρωτα,απλα εβαλα και ενα βιντεο σε gaming,απλα βιαστικα και δε προσεξα οτι δεν ειναι το K800! :rolleyes:

Δημοσ.

Δεν είχα ιδέα οτι ειναι και ασυρματο και ενσυρματο το Κ800!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...