ektor7 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Δεν είχα ιδέα οτι ειναι και ασυρματο και ενσυρματο το Κ800!! Fast, easy rechargingYou simply plug in the universal micro-USB cable for three to six hours for up to 10 days of battery life.* You can even type while it’s recharging.
nikosanastasiou Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Αν μου επιτρέπεις φίλε μου όσα video και αν δεις δεν θα καταλάβεις αν είναι καλό ένα πληκτρολόγιο. Η άποψή μου είναι να μην αγοράσεις κάτι αν δεν το δοκιμάσεις. Εξαρτάται βέβαια και από το τι θέλεις να κάνεις, αν γράφεις πολύ όπως εγώ (λόγω δουλειάς) έχεις περισσότερες απαιτήσεις. Αν τώρα το θέλεις απλώς για surfing στο internet και να γράφεις κανένα post στο insomnia τότε μπορείς να πας και με κάτι που δεν κάθεται τόσο καλά αλλά σου αρέσει περισσότερο.
Commendatore Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Αν μου επιτρέπεις φίλε μου όσα video και αν δεις δεν θα καταλάβεις αν είναι καλό ένα πληκτρολόγιο. Η άποψή μου είναι να μην αγοράσεις κάτι αν δεν το δοκιμάσεις. Εξαρτάται βέβαια και από το τι θέλεις να κάνεις, αν γράφεις πολύ όπως εγώ (λόγω δουλειάς) έχεις περισσότερες απαιτήσεις. Αν τώρα το θέλεις απλώς για surfing στο internet και να γράφεις κανένα post στο insomnia τότε μπορείς να πας και με κάτι που δεν κάθεται τόσο καλά αλλά σου αρέσει περισσότερο. Σαφώς και δεν μπορείς να έχεις ολοκληρωμένη άποψη περί ενός προϊόντος, αν δεν έχεις τη δυνατότητα μιας έστω και σύντομης επαφής. Από την άλλη πλευρά όμως, δε γνωρίζω κάποιο ελληνικό κατάστημα που να έχει τα εν'λόγω προϊόντα εκτεθειμένα ή ακόμη καλύτερα και σε λειτουργία για να βγάλουμε ασφαλέστερο συμπέρασμα... Ας είναι καλά τα forum, όπου ανταλλάσσονται απόψεις και τουλάχιστον μας προφυλάσσουν από τις κακοτοπιές ή και υπηρεσίες όπως το youtube ....
ektor7 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Σαφώς και δεν μπορείς να έχεις ολοκληρωμένη άποψη περί ενός προϊόντος, αν δεν έχεις τη δυνατότητα μιας έστω και σύντομης επαφής. Από την άλλη πλευρά όμως, δε γνωρίζω κάποιο ελληνικό κατάστημα που να έχει τα εν'λόγω προϊόντα εκτεθειμένα ή ακόμη καλύτερα και σε λειτουργία για να βγάλουμε ασφαλέστερο συμπέρασμα... Ας είναι καλά τα forum, όπου ανταλλάσσονται απόψεις και τουλάχιστον μας προφυλάσσουν από τις κακοτοπιές ή και υπηρεσίες όπως το youtube .... Καλα για να εχεις μια ολοκληρωμενη εικονα,σε περιπτοση που δεν μπορεις να το δεις απο κοντα,το utube ειναι αρκετα χρησημο,ιδιος αν εχει αρκετα διαφορα βιντεακια για το προϊον που ενδιαφερεσαι να παρεις! Εμενα με βοηθησε παρα πολυ.σε παρα πολλες αγορες που εκανα ή δεν εκανα τελικα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.