ostvarivanje Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Έχω μετατρέψει ένα αρχείο mp3 σε au μέσω κάποιας σελίδας, αλλά από 2 mb που είναι το αρχείο mp3, το au έγινε 22,7 mb. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το κάνω μικρότερο; Χρειάζεται να ανεβεί σε κάποια σελίδα (δε γνωρίζω από κατασκευή ιστοσελίδων, πρόκειται για φίλο μου) και μου είπε ότι πρέπει να είναι σε μορφή .au. Και σκεφτείτε ότι θα ανεβεί από dial-up (ναι υπάρχουν κάποια μέρη την Ελλάδα που για τον ΟΤΕ δεν υπάρχουν). Αλλά το πρόβλημα δεν είναι ότι θα ανεβεί, αλλά αυτό το αρχείο θα παίζει όσο είναι ανοιχτή η σελίδα. Τι μπορώ να κάνω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Ο φίλος σου έχει dial up και θέλει να κατεβάσει αρχεία 22ΜΒ; Να του στείλεις το mp3 που είχες και αν θέλει ας το μετατρέψει μόνος του σε ότι θέλει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 (ναι υπάρχουν κάποια μέρη την Ελλάδα που για τον ΟΤΕ δεν υπάρχουν) Γιατί ή dial-up δεν είναι από τον ΟΤΕ; αλλά αυτό το αρχείο θα παίζει όσο είναι ανοιχτή η σελίδα ΣΠΑ-ΣΤΙ-ΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ Δεν υπάρχει λόγος να είναι .au το αρχείο πλέων διαβάστε λιγάκι στο ιντερνέτ υπάρχουν πάρα πολύ τρόποι. http://www.labnol.org/internet/design/html-embed-mp3-songs-podcasts-music-in-blogs-websites/2232/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ostvarivanje Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Ο φίλος μου θέλει να το βάλει στη σελίδα. Δε θα του το στείλω μέσω internet. Θα του το περάσω σε φλασάκι. Από εκεί και πέρα, αυτός θέλει να το ανεβάσει στη σελίδα για να ακούγεται. Όσο για το αν είναι του OTE οι dial-up συνδέσεις, φυσικά και είναι, αλλά εννοώ ότι δεν υπάρχουν για τον ΟΤΕ οι dsl συνδέσεις. Τώρα, αν εσένα σου αρέσει κάποια τέτοια κατάσταση, μπορείς να βάλεις μία 56k. Ποτέ δεν είναι αργά! Μπορεί να σου φαίνεται σπαστικό το να ακούγεται κάποιο τραγούδι (και σε εμένα είναι), αλλά εξυπηρετεί κάποιο σκοπό που θα το βάλει. Ευχαριστώ για το link, θα του το δώσει και να δω αν θα καταφέρει κάτι να κάνει. Εγώ απλά προσπάθησα να του μετατρέψω το αρχείο. Στο link που δίνεις, γίνεται να μπει το τραγούδι στη σελίδα ή θα εμφανίζεται σαν embeded player και θα πρέπει να πατήσεις το play; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.