nikos159 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 καλησπερα παιδια θα ηθελα λιγο την βοηθεια σας.Η δασκαλα των Κεμενων με εβαλε να κανω περηληψη το βιβλιο με τιτλο "Η Γεφυρα Του Ποταμου Κβαι" του Πιερ Μπουλ.Και εγω επειδη επαιδη ειμαι πολυ πιεσμενοσ με τα αγγλικα και δν προλαβαινω με τιποτα να την κανω θελω να μου πειτε καποιο site ΄η blog στο οποιο να μπορω να βρω μια περηληψη ΄η μια βοηθεια σχετικα με το θεμα.παιδια βοηθηστε με εχω λιγοτερο απο 3 βδομαδεσ!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antbyron Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 καλησπερα παιδια θα ηθελα λιγο την βοηθεια σας.Η δασκαλα των Κεμενων με εβαλε να κανω περηληψη το βιβλιο με τιτλο "Η Γεφυρα Του Ποταμου Κβαι" του Πιερ Μπουλ.Και εγω επειδη επαιδη ειμαι πολυ πιεσμενοσ με τα αγγλικα και δν προλαβαινω με τιποτα να την κανω θελω να μου πειτε καποιο site ΄η blog στο οποιο να μπορω να βρω μια περηληψη ΄η μια βοηθεια σχετικα με το θεμα.παιδια βοηθηστε με εχω λιγοτερο απο 3 βδομαδεσ!!!!! αυτό το βιβλίο νομίζω ότι έχει γίνει και ταινία, οπότε μπες σε κάποιο imbd, movies site γενικότερα για να πάρεις κάποια ιδέα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos159 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 το ξερω οτι εχει γινει ταινια αλλα στις ταινιεσ βαζουν και πολλα δικα τουσ πραγματα και δεν ξερω..... δεν υπαρχει καποιο σχετικο site???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
killeraris13 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 · Κρυμμένο από parsifal, 6 Απριλίου 2011 - Spammer Κρυμμένο από parsifal, 6 Απριλίου 2011 - Spammer http://jupiter-greek.blogspot.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.