giorgos1966 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 και αλλο προβλημα μου βγηκε.καποια αρχεια-video που εχω ενω πριν τα εβλεπα κ ακουγα τον ηχο,τωρα ορισμενα δεν εχουν ηχο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Ή τρέχεις το K-lite ή μας λες ένα ένα τα βίντεο τη μορφές ήχου έχουν(άσε τρέξε καλύτερα το k-lite) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos1966 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Ή τρέχεις το K-lite ή μας λες ένα ένα τα βίντεο τη μορφές ήχου έχουν(άσε τρέξε καλύτερα το k-lite) το κατεβασα αλλα παρατηρησα κ σε αυτο οτι ενω στην αρχη παιζει κανονικα ,μετα αρχιζει κ κολλαει η εικονα κ δεν εχει φωνη. το ιδιο κανει κ το wmp !!λες να εχω προβλημα με κατι αλλο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eu@ Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 εμενα πάλι δε μου εισαγει τους φακελους απο ''τη μουσικη μου'' στη βιβλιοθηκη :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Μήπως μιλάς για αρχεία mkv 1080p; Αυτό που είπες για κολλήματα σε εικόνα και βίντεο μοιάζει για αδυναμία του συστήματος να αναπαράγει το συγκεκριμένο αρχείο. Τι επεξεργαστή και τι κάρτα γραφικών έχεις; Δοκίμασε το MPC-HC το οποίο ενεργοποιεί DXVA (επιτάχυνση μέσω κάρτας γραφικών). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.