sentoner Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Καλησπερα, Ενδιαφερομαι να βαλω συνδεση adsl στο εξοχικο μου,αλλα δυστυχως δεν εχω γραμμη για τηλεφωνο,καθως ο οτε λεει πως το δικτυο δεν σηκωνει αλλες γραμμες και πρεπει να περιμενω για καποια αναβαθμιση του δικτυου.Η ερωτηση μου ειναι αν μπορω να βαλω internet με καποιο τροπο ο οποιος δεν απαιτει γραμμη τηλεφωνου,οπως καποια προγραμματα των εταιριων κινητης τηλεφωνιας που εχω δει,π.χ αυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Αυτό που δείχνεις απαιτεί καλώδια. Μπορείς να αγοράσεις κάποιο data plan από εταιρεία κινητής όπως πχ http://bit.ly/g7aQ1U Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Όχι δεν γίνεται αν δεν έχεις γραμμή τηλεφώνου στον οτε. Το μόνο που μπορείς να κάνεις ειναι να πας στην κλασσική λύση με το internet απο usbstick Edit : Είναι απο τις ελάχιστες φορές που ακούω οτι δεν σηκώνει αλλες γραμμές το δίκτυο, σε βουνό ειναι το σπίτι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sentoner Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Ειναι σε ενα οικισμο εξω απο την Κερατεα...Εχω κανει αιτηση πανω απο χρονο στον οτε,αλλα συνεχεια παιρνω την ιδια απαντηση.Παντως ενας γειτονας εχει τηλεφωνο(χωρις ιντερνετ) απο τη vodafone και απλα ειναι μια συσκευη που βαζεις μεσα καρτα sim(http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=2492).Γι'αυτο ελεγα,μπας και... usb stick εχω τις vodafone,αλλα περα του οτι ειναι πολυ μεγαλες οι χρεωσεις,παει και απελπιστικα αργα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 ο γειτονας σου για σταθερο εχει απλα μια συσκευη που ειναι σταθερη και παιρνει sim οπως το κινητο.καπως ετσι παιζει και το ιντερνετ.με stick.απλα σε τιμη οπως ειπες ειναι ακριβη.η μονη σχετικα λιγο φτηνη λυση ειναι δορυφορικο αμφιδρομο.hellas sat. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.