Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το real-debrid να υποθεσω πως δουλευει σαν το alldebrid ?

Δεν βλεπω να υποστηριζει ομως easybytez οπου τελευταια εχουν ανεβασει πολλα αρχεια.

• 2 μήνες μετά...
  • Απαντ. 170
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 9 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα Σας. Ενω εχω premium συνδρομη στο easybytez, δεν μ αφηνει να κατεβαζω με μεγαλες ταχυτητες. Ενω πριν λιγο καιρο μου εδινε μεγαλες ταχυτητες, πλεον μου δινει 100kbs/s. Μηπως υπαρχει καποια ρυθμιση που πρεπει να κανω?

Δημοσ.
20 ώρες πριν, Houlio69 είπε

Καλησπερα Σας. Ενω εχω premium συνδρομη στο easybytez, δεν μ αφηνει να κατεβαζω με μεγαλες ταχυτητες. Ενω πριν λιγο καιρο μου εδινε μεγαλες ταχυτητες, πλεον μου δινει 100kbs/s. Μηπως υπαρχει καποια ρυθμιση που πρεπει να κανω?

Σιγουρα εχεις ενεργη premium; Αυτο που λες συμβαινει αν εχεις συνδεθει κανονικα με username και password αλλα η premium εχει ληξει. Τσεκαρε ημερομηνια ληξης στο my account. Αλλιως στειλε στο support τους, συνηθως απαντανε εντος λιγων ημερων.

• Like 1
Δημοσ.

δοκίμασε άλλο αρχείο. Είναι πλέον συχνό το φαινόμενο ορισμένα αρχεία να κατεβαίνουν με χαμηλές ταχύτητες.

Κατεβάζω από VPS με 4Gbit και δεν πάει πάνω από 30kb σε ορισμένα αρχεία.

Εν ολίγοις δεν μπορείς να κάνεις τιποτα. Βρες το περιεχόμενο που θέλεις από torrent ή από κάπου αλλού.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ποτε δεν ειχα προβλημα .Με 100αρα γραμμη κατεβαζω με 10-11ΜΒ/sec

Το κακο ειναι οτι παροτι εχω ptremium λογαριασμο μου σβηνει αρχεια που εχουν καιρο να κατεβουν απο καποιον.

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά και ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις. Οι ρυθμίσεις στον JDownloader είναι χωρίς όριο ταχύτητας και εννοείται ότι έχω περασμένο το premium account στον JDownloader μιας και κατεβάζω 3-3 τα αρχεία. Έχω δώσει τους κωδικούς μου σε έναν φίλο μου κάποτε. Λέτε να μας έβαλε όριο το easybytez επειδή βλέπει διαφορετικές IP?

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Houlio69 είπε

Καλησπέρα παιδιά και ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις. Οι ρυθμίσεις στον JDownloader είναι χωρίς όριο ταχύτητας και εννοείται ότι έχω περασμένο το premium account στον JDownloader μιας και κατεβάζω 3-3 τα αρχεία. Έχω δώσει τους κωδικούς μου σε έναν φίλο μου κάποτε. Λέτε να μας έβαλε όριο το easybytez επειδή βλέπει διαφορετικές IP?

Μαλλοον θα σου μπλοκαρε τον λογαραισμο αν ηταν κατι τετοιο .Απο το σπιτι μπαινω εγω και τρια παιδια και το εχω δωσει και σε φιλο .

• Thanks 1
  • 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

μπηκα μετα απο καιρο .... πριν μηνες κατεβασαν τα GB απο 2 στο 1 για τους free user. τωρα βλεπω δεν μας αφηνουν να κατεβασουμε αρχειο ανω των 512 MB ενω ηταν μεχρι 1GB

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Anetos22 είπε

μπηκα μετα απο καιρο .... πριν μηνες κατεβασαν τα GB απο 2 στο 1 για τους free user. τωρα βλεπω δεν μας αφηνουν να κατεβασουμε αρχειο ανω των 512 MB ενω ηταν μεχρι 1GB

Για free δεν νομιζω να ηταν τοσα πολλα .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, Anetos22 είπε

Μήπως αναφέρεσαι στο daily traffic; Αυτό είναι 1gb την ημέρα, για τους free χρήστες ενώ για τους registered είναι 2GB την ημέρα. Το μέγιστο μέγεθος αρχείου νομίζω ήταν πάντα 512MB για τους registered και 250MB για τους free.

Παρακάτω τα πλάνα της eb

spacer.png

Είχα κάνει παλαιότερα register και στο account μου γράφει...

spacer.png

Δεν έχω κατεβάσει τίποτα όμως. Τώρα τι ακριβώς συμβαίνει δεν ξέρω.

Επεξ/σία από micos000
  • Like 1
Δημοσ.

1gb αρχειο δεν αφηνε ποτε τους free το easybytez. Νομιζω μονο μεχρι 250mb, και παλι μεχρι ενα οριο ανα μερα. 

@micos000 αυτη τη στιγμη για τους premium (με πληρωμη) λογαριασμους το traffic ειναι 512GB/ημερα.

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, lector είπε

αυτη τη στιγμη για τους premium (με πληρωμη) λογαριασμους το traffic ειναι 512GB/ημερα.

Σωστά. Το είχα στο προηγούμενο μήνυμα αλλά για κάποιον λόγο δεν έβγαινε.

Το έβαλα πάλι...

spacer.png

Δημοσ.

Υπερβολικά υπερεκτιμημένη η easybytez και πανάκριβη.Εγώ το μόνο περιεχόμενο που δεν μπορώ να βρω σε άλλους hosters και το έχει μόνο η easybytez είναι κάτι ελληνικές ταινίες και σειρές.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...