lector Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 12 ώρες πριν, tarantules είπε Υπερβολικά υπερεκτιμημένη η easybytez και πανάκριβη.Εγώ το μόνο περιεχόμενο που δεν μπορώ να βρω σε άλλους hosters και το έχει μόνο η easybytez είναι κάτι ελληνικές ταινίες και σειρές. Θα διαφωνησω μαζι σου, μιλαμε για λιγα ευρω το μηνα οσα 1-2 καφεδες, οσο για το περιεχομενο, ισως δεν εχεις τις καταλληλες πηγες. Χωρις βεβαια να θελω να υποτιμησω τους υπολοιπους hosters.
valadsk Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 10 λεπτά πριν, lector είπε Θα διαφωνησω μαζι σου, μιλαμε για λιγα ευρω το μηνα οσα 1-2 καφεδες, οσο για το περιεχομενο, ισως δεν εχεις τις καταλληλες πηγες. Χωρις βεβαια να θελω να υποτιμησω τους υπολοιπους hosters. υπάρχει και το realdebrid με 90GB κάθε ημέρα, δηλαδή 30 x90 = 2.7TB στα 4 ευρω το μηνα
lector Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Μόλις τώρα, valadsk είπε υπάρχει και το realdebrid με 90GB κάθε ημέρα, δηλαδή 30 x90 = 2.7TB στα 4 ευρω το μηνα Δεν το εχω χρησιμοποιησει ποτε, σαν κοστος μια χαρα μου φαινεται, απλα δεν ξερω και τι υλικο μπορει να βρει καποιος εκει.
valadsk Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Μόλις τώρα, lector είπε Δεν το εχω χρησιμοποιησει ποτε, σαν κοστος μια χαρα μου φαινεται, απλα δεν ξερω και τι υλικο μπορει να βρει καποιος εκει. multihoster ειναι κατεβάζεις από πολλούς hosters, και από easybytez επιτρέπει 90GB την ημερα και έχει καλύτερο caching των αρχείων, καθώς με premium easybytez εχω δει 127kb σε καποια αρχεια με 100αρα γραμμη.
tarantules Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Μόλις τώρα, lector είπε Θα διαφωνησω μαζι σου, μιλαμε για λιγα ευρω το μηνα οσα 1-2 καφεδες, οσο για το περιεχομενο, ισως δεν εχεις τις καταλληλες πηγες. Χωρις βεβαια να θελω να υποτιμησω τους υπολοιπους hosters. Εδώ και κάποια χρόνια χρησιμοποιώ Alldebrid το οποίο κοστίζει 3€ το μήνα , όταν το easybytez κοστίζει τα πολλαπλάσια. Επίσης για ποιες πηγές αναφέρεσαι οτι δεν έχω; Ξέρεις τι υλικό έχω κατεβάσει; Τα πάντα βρίσκω.Μάλον εσύ δεν ξέρεις να βρίσκεις υλικό στους υπόλοιπους hosters.
lector Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 46 λεπτά πριν, tarantules είπε Εδώ και κάποια χρόνια χρησιμοποιώ Alldebrid το οποίο κοστίζει 3€ το μήνα , όταν το easybytez κοστίζει τα πολλαπλάσια. Επίσης για ποιες πηγές αναφέρεσαι οτι δεν έχω; Ξέρεις τι υλικό έχω κατεβάσει; Τα πάντα βρίσκω.Μάλον εσύ δεν ξέρεις να βρίσκεις υλικό στους υπόλοιπους hosters. Μπορει να ναι κι ετσι 🙂
Anetos22 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Στις 19/7/2022 στις 11:06 ΠΜ, micos000 είπε Μήπως αναφέρεσαι στο daily traffic; Αυτό είναι 1gb την ημέρα, για τους free χρήστες ενώ για τους registered είναι 2GB την ημέρα. Το μέγιστο μέγεθος αρχείου νομίζω ήταν πάντα 512MB για τους registered και 250MB για τους free. Παρακάτω τα πλάνα της eb Είχα κάνει παλαιότερα register και στο account μου γράφει... Δεν έχω κατεβάσει τίποτα όμως. Τώρα τι ακριβώς συμβαίνει δεν ξέρω. εχεις δικιο παντα ηταν 512 το μεγιστο ανα αρχειο. δικο μου το λαθος.
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Υπαρχουν γνωστες αγνωστες σελιδες (ονοματα δεν λεμε....) ελληνικες που εχουν να κατεβασεις οτι θελεις απεριοριστα και με την μεγιστη ταχυτητα με easybytez αλλα θελουν συνδρομη και σου δινουν κλειδι για easybytez . Καπου 4 ευρω τον μηνα. Για αυτο το εχω . Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2022 από Γιάννης Platano
tarantules Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Μόλις τώρα, Γιάννης Platano είπε Υπαρχουν γνωστες αγνωστες σελιδες (ονοματα δεν λεμε....) ελληνικες που εχουν να κατεβασεις οτι θελεις απεριοριστα και με την μεγιστη ταχυτητα με easybytez αλλα θελουν συνδρομη και σου δινουν κλειδι για easybytez . Καπου 4 ευρω τον μηνα. Για αυτο το εχω . Αυτό είναι ελληνική πατέντα.Έχω κι εγώ ένα κάρο από τέτοια forum που κλειδώνουν συγκεκριμένα section και στα ξεκλειδώνουν μόνο αν γίνεις VIP.Υπάρχουν πολλά άλλα ξένα forum που βρίσκεις κυριολεκτικά τα πάντα , είναι πολύ περισσότερα χρόνια εν ενεργεία , με άπειρους subscribers και φυσικά όλα τα section ελεύθερα.Μόνο ο φουκαράς ο ελληνάκος σκαρφίζετε τέτοια ξεφτυλίκια.Ποτέ δεν τους έδωσα φράγκο και ούτε πρόκειται.
lector Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 11 ώρες πριν, tarantules είπε Υπάρχουν πολλά άλλα ξένα forum που βρίσκεις κυριολεκτικά τα πάντα , είναι πολύ περισσότερα χρόνια εν ενεργεία , με άπειρους subscribers και φυσικά όλα τα section ελεύθερα. Δυστυχως το κορυφαιο απο αυτα που λες το μπλοκαρανε οι ρουφιανοι της ΕΔΠΠΙ. Φανταζομαι θα ειναι ακομα ενεργο αλλα θα θελει vpn ή κατι τετοιο, δεν το χω δοκιμασει.
tarantules Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 10 λεπτά πριν, lector είπε Δυστυχως το κορυφαιο απο αυτα που λες το μπλοκαρανε οι ρουφιανοι της ΕΔΠΠΙ. Φανταζομαι θα ειναι ακομα ενεργο αλλα θα θελει vpn ή κατι τετοιο, δεν το χω δοκιμασει. Δεν ξέρω πιο εννοείς , εγω πάντως γνωρίζω αρκετά τα οποία λειτουργούν εδω και αρκετά χρόνια και δεν είναι μπλοκαρισμένα.Μάλον δεν ξέρεις να ψάχνεις σωστά... 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Θυμαμαι το πρωτο που εκλεισε ηταν αυτο που το ονομα του ειχε σχεση με ...Ελλαδα
tarantules Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Έτσι πρόχειρα που κοίταξα πριν λίγο στα account μου πότε έκανα εγγραφή , στο ένα έχω γραφτεί το 2009 και είναι από το 2001 ενεργό , σε άλλο έχω λογαριασμό από το 2012 , και σε ένα τρίτο από το 2002.Αυτά είναι ξένα φόρουμ από τα μεγαλύτερα.Έχω και διάσπαρτα δεκάδες άλλα μικρότερης απήχησης σαν εναλλακτικές αν και είναι αχρείαστα γιατί όλοι λίγο πολύ τα ίδια ανεβάζουν.Ο ένας τα παίρνει από τον άλλο.
lector Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 47 λεπτά πριν, tarantules είπε Δεν ξέρω πιο εννοείς , εγω πάντως γνωρίζω αρκετά τα οποία λειτουργούν εδω και αρκετά χρόνια και δεν είναι μπλοκαρισμένα.Μάλον δεν ξέρεις να ψάχνεις σωστά... Ενταξει, μας το ειπες και νωριτερα οτι εμεις δεν ξερουμε κι εσυ τα ξερεις καλυτερα, το καταλαβαμε.
tarantules Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Μόλις τώρα, lector είπε Ενταξει, μας το ειπες και νωριτερα οτι εμεις δεν ξερουμε κι εσυ τα ξερεις καλυτερα, το καταλαβαμε. Εαν κατάλαβες , ο αρχικός λόγος που σου απάντησα ήταν επειδή διαφωνούσες σχετικά με τους ενεργούς hosters που μπορεί να προσφέρει μια multihoster υπηρεσία σε σχέση με την easybytez και σε συνδυασμό με το κόστος που έχει η κάθε μια.Το να ειρωνεύεσαι το ποιος ξέρει τα ποιο πολλά λες και είμαστε σε κανένα διαγωνισμό του δημοτικού , δικαίωμά σου είναι.Το οτι ίσως δεν έχεις ψάξει να βρεις καλύτερες και πιο φτηνές υπηρεσίες και αρκείσαι να πληρώνεις μια συγκεκριμένη που πιθανώς σε βολεύει , είναι επίσης δικαίωμά σου. Εγώ απλά ενημέρωσα για κάποιον που ενδιαφέρετε να μην δίνει τόσα χρήματα που ζητάει η easybytez.Λίγο ακόμα και θα μας βάλετε και χέρι μερικοί για τη βοήθεια που δίνουμε.Πάρτε το λίγο πιο χαλαρά εκτός εαν δεν γουστάρετε να προσφέρετε και κάθεστε στο αγκάθι για καυγά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα