lector Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Μόλις τώρα, tarantules είπε Εαν κατάλαβες , ο αρχικός λόγος που σου απάντησα ήταν επειδή διαφωνούσες σχετικά με τους ενεργούς hosters που μπορεί να προσφέρει μια multihoster υπηρεσία σε σχέση με την easybytez και σε συνδυασμό με το κόστος που έχει η κάθε μια.Το να ειρωνεύεσαι το ποιος ξέρει τα ποιο πολλά λες και είμαστε σε κανένα διαγωνισμό του δημοτικού , δικαίωμά σου είναι.Το οτι ίσως δεν έχεις ψάξει να βρεις καλύτερες και πιο φτηνές υπηρεσίες και αρκείσαι να πληρώνεις μια συγκεκριμένη που πιθανώς σε βολεύει , είναι επίσης δικαίωμά σου. Εγώ απλά ενημέρωσα για κάποιον που ενδιαφέρετε να μην δίνει τόσα χρήματα που ζητάει η easybytez.Λίγο ακόμα και θα μας βάλετε και χέρι μερικοί για τη βοήθεια που δίνουμε.Πάρτε το λίγο πιο χαλαρά εκτός εαν δεν γουστάρετε να προσφέρετε και κάθεστε στο αγκάθι για καυγά. Εγω αυτο που ειπα αρχικα ειναι οτι, το κοστος της easybytez (το οποιο ειναι και μειουμενο οσο ανεβαζεις το διαστημα της συνδρομης) ειναι ασημαντο σε σχεση με το υλικο που μπορεις να βρεις εκει, αν ξερεις που να ψαξεις. ΟΚ ισως να υπαρχουν και φθηνοτερα ακομα, αλλα οπως λες, αν η υπηρεσια αυτη και οι πηγες ειναι βολικα για μενα, τελος καλο και ολα καλα. Καμια διαθεση για καυγα, απλα βλεπω μερικα ποστ σερι που μας το παιζεις πιο "χωμενος" απο μας γι'αυτο και ειρωνευτηκα. Α, και εδω που τα λεμε, δεν εδωσες και καμια ουσιαστικη βοηθεια οπως λες, ειναι σα να σου λεω "βρηκα ενα γαματο αμαξι με 10 χιλιαρικα" και να μου απαντας "υπαρχει και φθηνοτερο, αλλα δεν το ξερεις" και μετα να ισχυριζεσαι οτι βοηθησες κιολας 😁
tarantules Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Μόλις τώρα, lector είπε Εγω αυτο που ειπα αρχικα ειναι οτι, το κοστος της easybytez (το οποιο ειναι και μειουμενο οσο ανεβαζεις το διαστημα της συνδρομης) ειναι ασημαντο σε σχεση με το υλικο που μπορεις να βρεις εκει, αν ξερεις που να ψαξεις. ΟΚ ισως να υπαρχουν και φθηνοτερα ακομα, αλλα οπως λες, αν η υπηρεσια αυτη και οι πηγες ειναι βολικα για μενα, τελος καλο και ολα καλα. Καμια διαθεση για καυγα, απλα βλεπω μερικα ποστ σερι που μας το παιζεις πιο "χωμενος" απο μας γι'αυτο και ειρωνευτηκα. Α, και εδω που τα λεμε, δεν εδωσες και καμια ουσιαστικη βοηθεια οπως λες, ειναι σα να σου λεω "βρηκα ενα γαματο αμαξι με 10 χιλιαρικα" και να μου απαντας "υπαρχει και φθηνοτερο, αλλα δεν το ξερεις" και μετα να ισχυριζεσαι οτι βοηθησες κιολας 😁 Έχεις πλάκα τελικά..... Λοιπόν....Καταρχήν 180 μέρες συνδρομής στην easybytez τη βρίσκω στα 36€ την ίδια στιγμή που οι 180 μέρες πχ στην Alldebrid είναι στα 16€ που αν προσθέσεις και τα λεγόμενα fidelity points σε πάνε πολύ παραπάνω από 180 μέρες με τα ίδια χρήματα.Άρα από θέμα κόστους είμαστε στα μισά και ακόμα παρακάτω. Από θέμα επιλογών , ο ένας έχει έναν και μοναδικό hoster όπου και είσαι υποχρεωμένος να βρίσκεις υλικό αποκλειστικά και μόνο σε αυτόν (easybytez) , ο άλλος , όπως λέει και το όνομά του είναι multihoster που σημαίνει οτι έχεις επιλογές εαν δεν βρείς κάποιο περιεχόμενο σε έναν hoster να το βρείς σε κάποιον άλλο. Τώρα εαν για τη βοήθεια εννοείς να καθήσω να σου πω που θα βρεις υλικό , αυτό καταρχήν αντιτίθεται στους όρους του παρόντος forum , κατά 2ον τη στιγμή που έχεις τις γνώσεις και βρίσκεις πχ υλικό στον ένα hoster , άνετα μπορείς να βρεις και σε οποιονδήποτε άλλο.Εκτος εαν θες παξιμάδι μουσκεμένο οπότε πάνε ρώτα καναν άλλο. Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2022 από tarantules
lector Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 5 λεπτά πριν, tarantules είπε Έχεις πλάκα τελικά..... Λοιπόν....Καταρχήν 180 μέρες συνδρομής στην easybytez τη βρίσκω στα 36€ την ίδια στιγμή που οι 180 μέρες πχ στην Alldebrid είναι στα 16€ που αν προσθέσεις και τα λεγόμενα fidelity points σε πάνε πολύ παραπάνω από 180 μέρες με τα ίδια χρήματα.Άρα από θέμα κόστους είμαστε στα μισά και ακόμα παρακάτω. Από θέμα επιλογών , ο ένας έχει έναν και μοναδικό hoster όπου και είσαι υποχρεωμένος να βρίσκεις υλικό αποκλειστικά και μόνο σε αυτόν (easybytez) , ο άλλος , όπως λέει και το όνομά του είναι multihoster που σημαίνει οτι έχεις επιλογές εαν δεν βρείς κάποιο περιεχόμενο σε έναν hoster να το βρείς σε κάποιον άλλο. Τώρα εαν για τη βοήθεια εννοείς να καθήσω να σου πω που θα βρεις υλικό , αυτό καταρχήν αντιτίθεται στους όρους του παρόντος forum , κατά 2ον τη στιγμή που έχεις τις γνώσεις και βρίσκεις πχ υλικό στον ένα hoster , άνετα μπορείς να βρεις και σε οποιονδήποτε άλλο.Εκτος εαν θες παξιμάδι μουσκεμένο οπότε πάνε ρώτα καναν άλλο. Οι 180 μερες easybytez υπαρχουν και αλλου με 31€ πρωτον, για να "βοηθησω" κι εγω οποιον ενδιαφερεται. Απο κει και περα, ειπαμε, αν το υλικο που χρειαζομαστε το βρισκουμε εκει, τελειωνει η ιστορια. Οχι, μουσκεμενο παξιμαδι δε θελω, τις πληροφοριες που χρειαζομαι τις εχω ηδη και ειμαι ικανοποιημενος. Και το ξερω οτι απαγορευεται να διακινουμε τετοιες πληροφοριες εδω μεσα, δε ζητησα κατι. Απλα μου χτυπησε ασχημα να ισχυριζεσαι οτι βοηθησες σε κατι και να θιγεσαι κιολα, ενω στην πραγματικοτητα δεν εκανες απολυτως τιποτα. Απο μενα εχει ληξει το ζητημα, καλο σου βραδυ.
micos000 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 16 ώρες πριν, lector είπε Δυστυχως το κορυφαιο απο αυτα που λες το μπλοκαρανε οι ρουφιανοι της ΕΔΠΠΙ. Φανταζομαι θα ειναι ακομα ενεργο αλλα θα θελει vpn ή κατι τετοιο, δεν το χω δοκιμασει. Μην αγχώνεσαι. Βάλε Google dns ή cloudflare dns στο pc ή ακόμα καλύτερα στο router σου (αν το επιτρέπει) και θα μπεις από άλλη οδό. Το κλείδωμα στα site στην Ελλάδα είναι με βάση το dns resolving το οποίο παρακάμπετε εύκολα, απλά δεν χρησιμοποιείς τον dns το provider σου. 1 1
bill987 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Παίδες μας τελείωσε το site??? edit: εδώ η απάντηση! Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2023 από bill987
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα